Caroline oneens met van de buis halen Het Spijt Me

Caroline Tensen was het niet eens met de beslissing van Peter van der Vorst om haar mislukte revival van Het Spijt Me vervroegd van de buis te halen. Zij had het voor die twee afleveringen die nog moesten komen gewoon laten staan. Dat heeft ze zondagavond gezegd in RTL Boulevard. Tensen vond het niet tof. “Het waren maar twee afleveringen. Ik had gedacht: laat het staan. Maar ik heb ook tegen Peter van der Vorst gezegd: ‘Als jij vindt dat het moet gebeuren, dan beweeg ik met je mee.’”

Ze laat het Het Spijt Me-fiasco achter zich, nu ze Wie Ben Ik toegeschoven heeft gekregen. “De eerste keer dat ik deze studio inliep was heel gek. Het was gewoon bijna nostalgisch. Ik ging er zitten en eigenlijk na vijf minuten was het gewoon: ik zit hier gewoon weer! Alsof die 25 jaar er tussenuit was gehaald. Mijn jaar kan niet meer stuk. Ik vind het een cadeau dat ik dit weer mag doen. Het is gewoon leuke televisie en ik wilde weer eens hard lachen.

Na het item ging het in de Boulevard-studio wederom even over de Het Spijt Me-mislukking. Verslaggever Aran Bade: “Het heeft haar echt verdriet gedaan. Huilen ook, zei ze.”

Eddy Zoëy: “Ze vond het ook niet leuk volgens mij dat je er even over begon.”

Bade: “Nee, maar ze zei wel: ‘Ik snap het ook wel, want het is gewoon jammer.’ Net als bij Boulevard, we maken dat met een team, en als dat dan op een gegeven moment niet meer uitgezonden wordt, dat voelt gewoon heel vervelend, zei ze. Maar ze herpakt zich dan en ze heeft voor hetere vuren gestaan. Dat merk je gewoon. Ze heeft heel veel meters gemaakt en dan gaat ze weer door en dan zet ze haar schouders eronder. Nu is Wie ben ik voor haar echt een cadeautje en ook Eén tegen 100 heeft steevast meer dan een miljoen kijkers. Dat is ook wel de kracht van Caroline: ze pakt gewoon weer door en staat er weer met een grote lach.”

Foto: Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen