Brecht van Hulten wil na Kassa graag grote show of quiz

Brecht van Hulten denkt dat de klussen voor het oprapen liggen nu ze de deur achter zich dicht trekt bij Kassa. Ze sorteert voor op een grote show of een quiz. Dat is te lezen in De Telegraaf. Van Hulten is ambitieus. “Ik wil graag televisie blijven maken, zou graag een grote show of quiz presenteren, en heb interesse voor radio en podcasts. En ik zou graag iets in het theater doen. Komend jaar word ik 50 en zo’n mijlpaal geeft wel een extra gevoel: áls ik het nog wil doen, moet ik nu beginnen.”

De presentatrice is naar eigen zeggen vrijwillig vertrokken bij Kassa. “Mijn beslissing viel samen met het aflopen en ook gelijk vernieuwen van mijn contract bij BNNVARA. Dat kwam mooi uit.

De beslissing om te stoppen is de juiste beslissing gebleken, aldus Van Hulten. “Sinds ik heb gezegd dat ik stop, merk ik dat er van alles gebeurt. Ik heb honderden ideeën; het borrelt en alles gaat stromen.”

Wat niet wegneemt dat het ook griezelig is. Ik had een topbaan en nu weet ik niet wat er gaat komen. Maar ik heb vooral vertrouwen en denk: het gaat vast goed.”

Lees ook: Brecht van Hulten: ‘RTL Boulevard wilde mij voor vast’ (15 december)

Foto: Jacqueline de Haas

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen