FvD en PVV steunen nieuwe publieke omroep ON

Geplaatst op ma 25 nov 2019 om 11:35

PVV-leider Geert Wilders en FvD-leider Thierry Baudet steunen de nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON), die vastberaden is om een plek te veroveren binnen de NPO. Het initiatief wordt vandaag groots gepresenteerd in het AD door oprichters Ybeltje Berckmoes en Arnold Karskens. “De publieke omroep is een kleine cirkel van meningen en personen die het nieuws brengen. Het wordt hoogtijd voor wat nieuwe gezichten. Wij worden de eerste Peter R. de Vries-vrije omroep.

Deze uitspraak komt van Karskens, die zich al geruime tijd ergert aan de eenzijdige NPO. “Nederland verandert langzaam in een heel nauwe maatschappij waar problemen als massamigratie niet meer worden benoemd. Wij willen een stem zijn voor mensen die de Nederlandse cultuur hoog hebben zitten en terugverlangen naar de tijd dat je nog alles kon zeggen. Zonder politiek correct te hoeven zijn.

Wordt het een boze-witte-mannen-omroep? Nee, zegt Karskens. “Ook humor moet ruim aan bod komen. Daarom is ook Haye van der Heyden betrokken bij de oprichting. Met satire kan je een boodschap soms beter overbrengen.

De NPO heeft toch al twee rechtse omroepen: PowNed en WNL? “Het valt mij op dat je bij WNL constant Rob Jetten van D66 ziet zitten. Maar professoren die verstand hebben van klimaat en internationale politiek, hoor je er niet.

Wat voor programma’s wil ON gaan uitzenden? “Denk aan talkshows met harde confrontaties, satire dus en beschouwingen. Stel dat wij veel zendtijd krijgen, dan is een Sinterklaasjournaal ook bij ons mogelijk. Een met Zwarte Pieten, zoals je de Nederlandse cultuur óók mag vieren.

Wilders

Wilders steunt de omroep in een videoboodschap. “De PVV heeft helemaal niets met die verschrikkelijke publieke omroep waar je het Nederland van de Amsterdamse grachtengordel ziet: één grote fake-news-fabriek met linkse liberalen, politiek correcte blaaskaken van de VARA tot WNL, waar het echte Nederland verzwegen en weggemoffeld wordt. Waar onze eigen tradities als Sinterklaas en Zwarte Piet ondergeschikt zijn aan de Ramadan en het Suikerfeest, waar de barbaarsheid van de islam wordt verzwegen en de haat van de Palestijnen tegen de helden uit Israël of de donkere kanten van de multiculturele hel met hun racistische geweld tegen blanke Nederlanders.”

Daarom wil de PVV de publieke omroep afschaffen: weg ermee! Maar tot die tijd is er nu een kans op een verbetering. Joost Niemöller en Arnold Karskens, twee helden en topjournalisten, beginnen een eigen omroep met de naam Ongehoord Nederland. Ik steun dat dappere initiatief en ik hoop u ook. Succes ermee!

Baudet

Baudet komt met een soortgelijke boodschap. “Al jaren stoor ik me aan de vooringenomen en niet-objectieve publieke omroep. Je kan de tv niet aanzetten of je hoort klimaathysterie, propaganda voor de Europese Unie, pro-immigratieverhalen of allerlei beelden die moeten inwerken op onze sentimentaliteit. Er is natuurlijk een enorme campagne gevoerd tegen Sinterklaas, tegen Zwarte Piet, noem het allemaal maar op.”

Daarom steun ik dit nieuwe initiatief om een nieuwe omroep te starten: Ongehoord Nederland, ON. Om het geluid diverser te maken, om het echte geluid te vertellen en om de publieke omroep weer van ons allemaal te maken. Steun hen ook!

Een uitgebreid interview over ON leest u in het AD. Onderstaand ziet u een video over ON en de videoboodschappen van Wilders en Baudet.

Foto: YouTube
80 Reacties op “FvD en PVV steunen nieuwe publieke omroep ON”


 1. Sjaak

  Heerlijk een omroep zonder Petertje betweter R.
  Wat een ongelofelijk genot moet dat zijn!!!

 2. Rutte

  Waar kan ik lid worden?

 3. Henk

  Daar gaat natuurlijk helemaal niemand naar kijken.
  Karskens en Niemoller willen natuurlijk graag belastinggeld als inkomen.

 4. Snake Charmer

  Een tokkie omroep dus.

 5. Suomynona

  “Ook humor moet ruim aan bod komen. Daarom is ook Haye van der Heyden betrokken bij de oprichting.”

  Humor en Haye van der Heyden, dat zijn twee uitersten :’)

 6. anonymous

  Peter R de Vries vrije omroep……klinkt leuk.
  Alleen is dhr Karskens zelf net zo erg.

 7. Mr. Ed

  De naam alleen al doet het ergste vrezen!

 8. JDJ

  Wordt tijd voor deze nieuwe omroep. WNL is een lachertje. Zijn alleen maar Trump aan het bashen. Altijd gedacht Fox wel een nieuwszender aan de commerciële kant zou beginnen maar helaas.

 9. Alexander Pechtold

  https://www.ongehoordnederland.nl

 10. Ron

  Wie start er in deze tijd nog een omroep alsof Powned en WNL zo veel hebben toegevoegd.

 11. OoknamensMohamed

  ONGEHOORD…1) Affreus 2) Afschuwelijk 3) Afstotend 4) Akelig 5) Bar 6) Buitengewoon 7) Buitengewoon in zijn soort 8) Buitensporig 9) Crimineel 10) Enorm 11) Hemeltergend 12) IJselijk 13) Kras 14) Lelijk 15) Niet fatsoenlijk 16) Onbehoorlijk 17) Onbetamelijk 18) Onduldbaar 19) Onfatsoenlijk 20) Ongepast 21) Onpassend
  Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Ongehoord/1

 12. Anouska

  Oh wat goed initiatief, geen mannen als griezel betweter en slapjanus peter de Vries meer, geen vooringenomen NPO meer die hakenkruizen wegpoetste bij een Jodenhaat demonstratie in Den Haag en een dubieuze morele standaard hanteert met het brengen van nieuws. Wat een goed vooruitzicht

 13. K.C.T.

  BNers ha ha ha Antie BNer zender,,,,,, Anti deug zender,,,,,, Anti gutmensch zender,,,,,,, Anti islamknuffel zender,,,,,,,, Anti – anti zwarte piet zender,,,,,,, Anti-antisemieten zender,,,,,, Anti ondergang van Nederland zender, Anti roze groene mannen zender, Anti bakfiets trutten zender, Anti genderlozen zender,,,,,,,
  WAAR kan ik tekenen??????

 14. Anouska

  Wat goed initiatief, geen mannen als betweter en slapjanus peter de Vries meer, geen vooringenomen NPO meer die h*kenkr**zen wegpoetste bij een J*denh**t demonstratie in Den Haag en een dubieuze morele standaard hanteert met het brengen van nieuws. Wat een goed vooruitzicht

 15. timon

  De Publieke Omroep doet in mijn ogen te weinig waar die voor bedoeld is.
  Lubach heeft ooit een mooi voorbeeld gegeven zoals het zou moeten zijn: https://www.youtube.com/watch?v=iABwAyUswnQ

  Ik denk zelf dat kwaliteit en informeren hele belangrijke pijlers zouden moeten zijn. Bovendien zou de NPO ook echt iets anders moeten doen dan de commerciele.

 16. Remi

  … Ik ‘volg’ de initiatiefnemers reeds geruime tijd op o.a. Twitter,
  toch kwam dit heden ochtend als een totále verrassing.

  … Het beste nieuws op de deze maandag !!

 17. Michiel

  Wat een aanstellerige sneeuwvlokjes. Goh, wat zijn ze toch zielig met hun twee auto’s en huis met hypotheek. Bah.

  Babyboomers hebben Nederland finaal kapot gemaakt, maar blijkbaar is dat niet voldoende. Deze oude witte mannen hebben geweigerd huizen te bouwen (kantoren leveren immers meer op!), gigantisch bezuinigd op onderwijs, politie en gezondheidszorg, geen enkel aandacht besteed aan de komende klimaatcrisis (met 130 racen met alles om de grote bedrijven tevreden te houden) en de jongeren krijgen nu de rekening van hun pensioen. Ze weigeren elke vorm van verantwoording. Ze zaten al aan de fopspeen van hun ouders en nu die langzaam aan het verdwijnen zijn, zitten ze aan de fopspeen bij hun eigen kinderen.

  Ongehoord, inderdaad. Lekker de schuld geven aan de enge buitenlanders, terwijl ze er zelf verantwoordelijk voor zijn. Deze sneeuwvlokjes moeten keihard aangepakt worden.

 18. B

  Het gejank van Ybeltje en Arnold . Kijkt echt niemand naar mensen maar die troep word wel van onze belasting centen opgetuigd .

 19. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Als racisten zoals Wildes en Baudet deze omroep steunen dan weet je het wel. Die enge Arnold Karskens vindt vooral zichzelf erg goed. En heb je die Haye wel eens gehoord. Nog enger. Misschien kan die blaaskaak van een Jensen lid worden. Die heeft al een raaskalprogramma op internet. Misschien kunnen ze hun omroep de EMO noemen. De enge mensen omroep.

 20. Groenig

  Ah leuk, een fake news-omroep.

 21. Sjaak

  @Mag ik ook eens een keer wat zeggen. Mon 25 Nov 2019 om 12:19
  Waarom meteen zo negatief over een ander geluid dan het jouwe? Het is toch juist goed al alle maatschappelijke stromingen in de PO vertegenwoordigd worden? Met je opmerking bewijs je de noodzaak voor de nieuwe omroep.

 22. oijoepio

  Slechte naam en kansloos initiatief.

 23. gerdien

  Waarmee meteen duidelijk is dat dit geen journalistieke organisatie is maar een propagandakanaal gaat.

 24. Minder of Mirjam

  Leuk. Nazi TV van de PVV en FVD

 25. HBaz

  Ongehoord om zo’n omroep te willen beginnen. Hopelijk blijft ’t ook ongehoord.

 26. Paul Lamote

  @Michiel
  Gigantisch bezuinigd op zorg, onderwijs en politie???
  Kijk eerst eens naar de cijfers voor je dit soort onzin roept.

 27. Kim Jong-un dos tres

  Heerlijk, laat ze snel komen!
  Ze maken zichzelf in een paar jaar helemaal kapot.

 28. Bart

  @Michel Wat ben je gehersenspoeld! Zielig!
  @Minder of Mirjam Jij bent zelf een nazi alleen je hebt het zelf niet door.

 29. StefanV

  Prima initiatief. PowNed is op sterven na dood en WNL heeft opzichtig gefaald. De opmerking “wie start er in deze tijd nog een omroep” slaat ook nergens op. Zowel BNN als Omroep MAX zijn voorbeelden van succesvol gelanceerde omroepen.

  Karskens heeft op zijn website een zwartboek met kritiek op het NOS Journaal staan. Een enkele keer is sprake van spijkers op laag water zoeken, maar het leeuwendeel van die kritiek snijdt hout. Bijna alle NPO-omroepen draaien steeds dezelfde kant op.

  En los van wat je van de PVV en FvD vindt: ze staan samen op 35 zetels in de peilingen. Het CDA, de SGP en de ChristenUnie staan samen op 22 zetels; toch zijn er meerdere omroepen in het bestel met een christelijke grondslag.

 30. Bart

  @StefanV Helemaal mee eens!

 31. StefanV

  @ Gerdien: een omroep hoeft geen “journalistieke organisatie” te zijn. Dat is Omroep MAX ook niet. Van een omroep mag wél worden verwacht dat ze zich houden aan kwaliteitsstandaarden op het moment dat ze journalistieke programma’s gaan maken.

  Spijtig is ook dat je kennelijk niet in de gaten hebt hoezeer de ‘objectieve’ NOS een gekleurd beeld voorschotelt. Niet af en toe, maar zeer regelmatig. Prima als ze van binnenuit de nodige tegenwind krijgen.

 32. Ron

  Powned en WNL zijn overbodig geworden. Deze nieuwe partij zal eerst nog maar voldoende leden moeten zien te werven en ik weet niet of dat in deze tijd nog gaat lukken. Dus eerst maar even afwachten voor alle rechtse gekkies of deze omroep er inderdaad ook gaat komen. Want waarom een omroep als je ook een TV zender kunt starten online of lineair. Kun je daar je rechtse woord prediken. Meer dan voldoende, binnen de NPO is daar geen ruimte voor. Punt.

 33. jomari

  Arnold Karskens, journalist die de oorlogen in het middenoosten en de gevolgen
  daarvan al jaren geleden duidelijk en goed kon uitleggen en de vluchtelingenstroom
  allang aan zag komen voor het begon.
  Ben benieuwd hoe hij dit gaat aanpakken.

 34. rob

  Hopelijk krijgt WNL hierdoor een flinke klap, dat geslijm met linkse politici, Jetten, Ascher, etc etc. Succes Heren !

 35. Denk-na

  Nu Jensen al een tijd van de buis is, komt er eindelijk een omroep waar de verdwaalde leeghoofden weer terecht kunnen.

 36. Denk-na

  Beste Arnold Karskens,

  Quote “De publieke omroep is een kleine cirkel van meningen en personen die het nieuws brengen. Het wordt hoogtijd voor wat nieuwe gezichten. Wij worden de eerste Peter R. de Vries-vrije omroep.“.
  Heb je moeite met het aanhoren van de waarheid? Misschien is dat de reden dat je een gewezen journalist bent.

 37. Denk-na

  Beste Arnold Karskens,

  Quote “Het valt mij op dat je bij WNL constant Rob Jetten van D66 ziet zitten. Maar professoren die verstand hebben van klimaat en internationale politiek, hoor je er niet.”.
  Misschien ben je door je Rob Jette obsessie niet meer in staat inhoudelijk discussies te volgen, laat staan het begrijpen van de waarheden van de professoren? Jammer dat je singles-day niet had aangegrepen daar iets aan te doen.

 38. Timo

  Dit is de omroep voor de domme, onopgeleide medemens, pleurken, proleten, zielige schreeuwtokkies uit de achterbuurt, boodschappen bij de Lidl, Telegraaf, TROS Muziekfeest, Instagramteven, voorkeur voor Nederlandstalige muziek en niet te overtuigen iets anders te stemmen dan op diegene die het hardste schreeuwt dat het allemaal zo kut gaat met het huidige beleid. Complottheorieën, radicale Twitters en extreem geschreeuw bij de voetbalvelden in het weekend. Ja, die doelgroep is inmiddels enorm.

 39. Huismaker

  Mooiste reactie was vanochtend op Radio1 bij “de journalisten”. Zoals gecertificeerd Trump-hater Groenhuizen. Angstig voor zijn verdienmodel. Of Peter de Vries, die zijn zakken vult over Baudet of Die-Wilders. Of de klimaat-hysterie waarmee zakken vol subsidiegeld wordt weggegeven.
  Arnold: Tip. Zaterdag bij de ingang van Forum staan en handtekeningen verzamelen. Doe dat ook bij de stadions. Het beoogde aantal handtekeningen zijn binnen een dag binnen ! Mensen zijn het allemaal zo zat !

 40. Haarlem

  “De publieke omroep is een kleine cirkel van meningen”.

  Dus, gaan wij een andere kleine cirkel van meningen groepje starten. Lachwekkend, maar leuk voor hun die daar behoefte aan hebben.

 41. Bart

  @Timo Moet je eens terug lezen hoe je over andere mensen praat. En wat een aannames. Niet iedereen die rechts stemt houd van het muziekfeest op het plein hoor. Wat ben je dom!

 42. Ietsnut

  Wat raar, als ik naar het ochtendprogramma van WNL kijk, zie ik toch opvallend vaak Baudet zitten, mensen van de PVV of figuren als Wierd Duk. Of misschien is Arnold dan nog niet wakker?

 43. Beau

  Niet de eersten die het proberen, ook vast niet de laatsten.

 44. Don

  Enge vent, wordt vast een enge omroep dan ook! :-(

 45. Jean Paul

  Dat filmpje en die muziek. Over framing gesproken. Flinke bak retoriek erbij en ze doen precies waar ze zich tegen zeggen te verzetten.

 46. Kim Jong-un dos tres

  Oude witte boomers-tv.
  Lekker klagen over alle veranderingen.
  Hakken in het zand en boos kijken.
  F-side en Pegida gaan dit endorsen.
  En dan is het klaar.

  Ik kijk er al naar uit, je lacht je vast kapot met deze nieuwe omroep.

 47. sport

  Een andere omroep ipv de politiek correcte NPO zal een verademing kunnen zijn. Laten we eerst eens kijken wat ze te bieden in plaats van te gaan raaskallen over onderwerpen waar de meeste reaguurders geen ene verstand van hebben. Ik ook niet, dus waarom wacht ik ff af. Bekende Nederlanders komen mij al langer de strot uit te beginnen met Paul de LulLeeuw. Wat kan die vent dom praten en zo zijn er nog vele anderen die uit hun nek lullen maar ondertussen wel hun zakken belastingvrij vullen. Schnabbeltje hier, schnabbeltje daar en alles schuiven ze onder de tafel door.
  ZWARTE piet hoort zwart te zijn en Sint Nicolaas, dronken mensen en kinderen liegen nooit.

 48. sport

  WNL is een leuke tegenhanger van Ongehoord Nederland. Hoop dat ze veel leden binnenhalen voor een duidelijk tegengeluid ipv dat ziekelijke politiek correcte geneuzel waar we iedere dag mee volgepompt worden.

 49. Simon Dekker

  @Kim Jong-un dos tres: na “boomers” deed jij niet meer mee.

 50. robb

  Kansloos de pvv stemmer stemt wel op ze ,dat ook alles wat ze aan politiek doen verder kijken ze naar de commerciëlen .

 51. robb

  Naar Jensen keek ook geen hond .

 52. pepe

  dat de NPO steeds links extremer aan het worden is (kijk naar ZML eventothier Medialogica die zijn in 1 jaar een stuk extremer geworden) is de steun van de PVV en FvD de reden om hier nooit en te nimmer lid van te worden.

 53. Ferry

  Even om te reageren op de mensen die met de woorden leeghoofden komen, word het tijd dat deze beter hun volle hoofd gaan gebruiken ,en lezen waar dit initiatief door genomen is.
  En er nu eindelijk iemand opstaat die ,welke discussie ook van beide zijde word belicht en uitgesproken, en niet alleen door de nu Linkse media , waar alles alleen maar door hun ogen word gezien.
  Het geeft meer dan alles door een paarse bril te zien.
  Dus niks rechts of Links maar een realistisch beeld over hoe de mensen in Nederland denken over het huidige Democratische beleid ,en uitvoeren.
  Democratie houd in meerderheid wil (kiest) waarom word er dan zoveel gedaan voor de minderheden terwijl de meerderheid dit niet wenst , als zo de politiek word geleid ,praten we hier niet meer over een democratie, maar een politiestaat , of communisme.
  Dus praat ook niet over rechts extremisten , dit duid eerder een Links extremistische staat te zijn ,dan Rechts.
  Nederland zou iets meer Nationalisme moeten hebben om nog langer Nederland te kunnen blijven.
  Sta op voor het recht van meningsuiting , en denk na voordat je op een partij stemt die Nederland in de uitverkoop doet, en zijn eigen land afbreekt door overdreven regeltjes en haantje de voorste wil zijn in de EU . Nederlanders word wakker voordat je een stem uitbrengt .

 54. Kim Jong-un dos tres

  @Simon Dekker

  Mocht ik dat niet zeggen?

 55. 123

  Hartstikke leuk hoor, maar welke presentatoren denken zij aan zich te binden? Géén Peter R. de Vries, dat is duidelijk (en voor zo’n beetje élke Nederlander goed nieuws, of men nu links of rechts georiënteerd is), maar wie dan wél? Verder dan een Jensen kom ik niet.

  Maar leuk dat ze het proberen. Llink heeft dat ooit ook geprobeerd op de linkerflank; dat werkte ook niet. Uiteindelijk heeft NL toch gewoon behoefte aan iets wat niet al te ver van het centrum af zit.

 56. HansR

  Net of bij de bestaande zenders geen aandacht is voor bijvoorbeeld dat het klimaat probleem niet bestaat (o,000007) of dat de aarde plat is of Zwart op de gezichten mag worden aangebracht of andere ideeën die ongewoon zijn maar zeker niet ONgehoord. Er wordt urenlang overgeOH. Die zender in oprichting voegt niets toe het zal alleen nog meer geOH worden van ons belastingkijkgeld.

 57. Robson

  Laat maar komen , ff een ander geluid ,beter dan al dat linkse troep wat we nu zien

 58. Donald Dumb

  Oh oke. Dan zijn PVV en FvD toch niet zo tegen de NPO als dat ze beweren.
  Ik verwacht niet dat het een groot succes wordr…

 59. anja

  Hahaha idd de omroep voor boze witte baby boomers!!

 60. LLRV

  @123 Als jij, volledig terecht, niet weet wie of wat op deze omroep moet komen heb je precies het probleem van de linkse NPO en de pc CO duidelijk gemaakt. Alles wat veel geld binnen harkt via Hilversum is lekker links, anti alles, anti grappen (oooohhhhh!) en voor het binnenhalen van veeeeeel vluchtelingen. En dat alles binnen een kleine rijke bubbel. Alle anderen zijn vies rechts. Dus wie zullen ze kunnen vinden? Ik weet het heelaas ook niet. Dus maar verder? Gisteren het doorgaans geweldige Medialogica gezien?

 61. iefkleinhertje

  Deze omroep is uitstekend en informatief dus ik word LID.

 62. Wijze van Zion

  Aan de reacties hier valt te merken dat weinigen nog enige ervaring met pluriformiteit hebben …..
  Er was een tijd dat op tv er 4 of 5 nieuwsprogramma’s waren, brandpunt, achter het nieuws et cetera. Die beconcurreerden elkaar tegen de klippen op, en dat kwam de ‘consument’ ten goede.

  Veel van de söfkötten bovenstaand, garen met hun beperkte intellect hun eigen nieuws en accepteren slecht wat in hun steegje te pas komt….

 63. Haring Arie

  Een omroep zonder Peterr R de Vries? Ik word lid!!

 64. Bart

  @Michiel Wat hebben die babyboomers volgens jou allemaal precies verkeerd gedaan dan?

 65. Flexi

  Babyboomers hebben laf weggekeken toen de massa-immigratie ongevraagd, ongewild en ondemocratisch werd doorgedrukt.
  Dat is hun grootste fout geweest.
  Dat ze alle voorzieningen egoïstisch hebben leeggetrokken is slechts een tijdelijk economisch probleem.

 66. Bart

  @Flexi Ja dat is een domme fout die deze generatie heeft gemaakt. Nu zitten wij er mee. Helaas zijn er zoals hier boven ziet ook types als Michiel, Timo, Minder of Mirjam, Gerdien etc. Schreeuwen elke discussie meteen overal monddood omdat ze bang zijn dat links de macht kwijt raakt. Iets wat er uiteindelijk zal gaan gebeuren omdat de meeste mensen het zat zijn.

 67. Donald Dumb

  Als deze partij zich uit durft te spreken tegen kerst wil ik misschien lod worden. Onder veel Nederlanders is er ook veel weerrstand tegen het opgedrongen kerstfeest. Niemand die het daar over durft te hebben…

 68. Als we in dit land nog meer tegenstellingen willen kweken en nog meer onrust willen dan is ON het vilijne middel

  Een wederom ernstige weg die de rechtse populisten proberen om net als in de 30tiger jaren vorige eeuw langzaam maar zeker het volk de fuik van onrust en vernietiging in te laten lopen.

  De personen die het voorstaan Wilders, Beaudet en Karstens. Deze persoonlijkheden zijn uit op onrust, verheerlijking van het het eigen ego en groeien door het kweken van tweespalt en verderf.

 69. Solomon

  Onwetendheid is de grootste vrijheidsbeneming !.. Immers de verderf zaaiers zullen zeer zeker niet slagen !..

 70. aammehoela

  Inderdaad, dat polariseren van de maatschappij wordt vooral door te rechtse mensen veroorzaakt. Nogmaals, ik ben ook niet blij met al die vluchtelingen en al die moslims hier. Salafisme per direct verbieden wat mij betreft. Maar het gedram over het klimaat dat verandert en niet door de mens wordt veroorzaakt. Hoe dom kan je zijn dat je dat niet gelooft. En wat Trump betreft: genoeg Baudet aanhangers die Trump toch maar niets vinden. En hij is gewoon schuldig, maar het boeit de gemiddelde Amerikaan niet. Men vindt het geen slimme zet maar vindt het geen reden om hem af te zetten. Nou, in elk ander westers land had je allang je ontslag moeten indienen. Maar Amerika is totaal verdeeld mede dankzij Trump en consorten.

 71. WBeekhoven

  jaren naar uitgekeken.

 72. Tijn

  Een meer rechts geluid. Dit was ook de belofte van Powned en WNL. Valt toch wat tegen in de praktijk nietwaar? Gaat ook niet lukken met dit ON. Door social media zit en blijft iedereen tóch zitten in zn eigen linkse of rechtse bubble. ON zal daar dus niets aan veranderen. Dat wordt gewoon preken voor eigen parochie, die dat natuurlijk prachtig vindt, maar dat ondertussen links Nederland die uitzendingen helemaal niet zal gaan kijken. Alsof ON Nederland een ruk naar rechts zal helpen, welnee.. Alleen een wat rechtser geluid op tv, maar zal verder niets toevoegen om de Nederlandse opinie te verrechtsen/veranderen.

 73. Mike

  Na 1 dag al ruim 18.000 leden.

  Ik ben ook al lid geworden.

 74. Lubric.

  Tijn, je hebt niet begrepen waar het bij ON! om draait.
  Kijk Beau in de herhaling en je zult leren dat het niet om rechts of links gaat.

 75. Dikke lul 3 bier

  Lubric, je snapt er zelf geen reet van.
  Er werd hier gezegd: preken voor eigen parochie en dat is een terechte opmerking.
  Overigens is ‘rechts’ tegenwoordig niets meer dan pappen en nathouden en vooral naar de pijpen van de EU dansen.
  Het wordt tijd voor Ultrarechts.

 76. Christiaan J.Troonet

  Onderlaag Nederland heet die omroep toch ? Daar zullen Geert en Thierry hun gal uitgebreid kunnen gaan spugen lijkt me, daar zullen wel de nodige aangiftes uit gaan voortvloeien. En Haye van der Heyden, wordt daar écht iets zinnigs van verwacht ? Ik kijk vrijwel nooit naar de commerciëlen, maar Onderlaag Nederland lijkt me een zender om zo snel mogelijk weg te zappen, desnoods dan maar naar de commerciëlen als het écht niet anders kan.

 77. Donald Dumb

  ‘Volgens het trio verdienen ongelovigen na de nodige martelingen een plek in de hel. De grimmige teksten vielen niet goed in Groningen’

  Een stuk over de aanhouding van geloofsfanaten afgelopen zaterdag in Groningen

  Wat zou de mening van Karskens en co hier op zijn?

 78. Roël

  Wat een opluchting, dit prachtige initiatief. Natuurlijk gelijk lid geworden en roep een ieder op dit ook te doen. We worden lang genoeg voorgelogen en besodemieterd.

 79. Donald Dumb

  Een praatprogramma over geloofsfanatisme en het gevaar daarvan. Dat zou nieuw zijn. Daar moet ON zich dan maar aan wagen om zich te onderscheiden…

 80. Gaia

  Ik had niet verwacht dat (zoveel van) mijn media broederen racistische klimaat ontkenners waren zeg, best schrikbarend vind ik het.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.