Anita Witzier grootste ster in Wie is de Mol 2020

Ze zijn bekend: alle deelnemers van het 2020-seizoen van Wie is de Mol. De tien kandidaten zijn voor de maximale media-exposure in tien verschillende programma’s bekendgemaakt. De grootste ster die dit jaar meedoet is Anita Witzier. De volledige cast bestaat uit (van links naar rechts, zie onderstaande foto) Buddy Vedder, Johan Goossens, Miljuschka Witzenhausen, Anita Witzier, Nathan Rutjes, Leonie ter Braak, Jaike Belfor, Tina de Bruin, Rob Dekay en Claes Iversen.

De deelname van Anita Witzier betekent dat de NPO 1-kijker vanaf januari heel, heel lang Anita Witzier te zien krijgt op zaterdagavond. De opvolger van Wie is de Mol, die in maart begin, is namelijk een nieuwe zaterdagavondshow met de presentatrice.

Het minst opvallend is de deelname van Leonie ter Braak, want dat zij mee zou doen lag er wel heel dik bovenop. Ze werd al geruime tijd over geplaagd door haar collega’s van Shownieuws.

Ter Braak was gisteren ook te zien als Shownieuws-host en kreeg toen op haar kop van haar collega’s. Die herhaalden beelden waarop de presentatrice haar deelname glashard ontkent.

De 2020-editie, die op zaterdag 11 januari in première gaat, is opgenomen in China. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen