Anita Witzier grootste ster in Wie is de Mol 2020

Geplaatst op do 28 nov 2019 om 8:10

Ze zijn bekend: alle deelnemers van het 2020-seizoen van Wie is de Mol. De tien kandidaten zijn voor de maximale media-exposure in tien verschillende programma’s bekendgemaakt. De grootste ster die dit jaar meedoet is Anita Witzier. De volledige cast bestaat uit (van links naar rechts, zie onderstaande foto) Buddy Vedder, Johan Goossens, Miljuschka Witzenhausen, Anita Witzier, Nathan Rutjes, Leonie ter Braak, Jaike Belfor, Tina de Bruin, Rob Dekay en Claes Iversen.

De deelname van Anita Witzier betekent dat de NPO 1-kijker vanaf januari heel, heel lang Anita Witzier te zien krijgt op zaterdagavond. De opvolger van Wie is de Mol, die in maart begin, is namelijk een nieuwe zaterdagavondshow met de presentatrice.

Het minst opvallend is de deelname van Leonie ter Braak, want dat zij mee zou doen lag er wel heel dik bovenop. Ze werd al geruime tijd over geplaagd door haar collega’s van Shownieuws.

Ter Braak was gisteren ook te zien als Shownieuws-host en kreeg toen op haar kop van haar collega’s. Die herhaalden beelden waarop de presentatrice haar deelname glashard ontkent.

De 2020-editie, die op zaterdag 11 januari in première gaat, is opgenomen in China. De presentatie is in handen van Rik van de Westelaken.

Foto: AvroTros
37 Reacties op “Anita Witzier grootste ster in Wie is de Mol 2020”


 1. Janus

  OMG Buddy Vedder. Wie doet de PR van deze man. Hulde. Complete nitwit deze jongeman. Knap kind maar inhoudelijk nul komma nul.

 2. Dennis

  Leuk dat Jaike Belfor meedoen, is in mijn ogen een ondergewaardeerde actrice

 3. Curryworst

  Toen de namen van de kandidaten bekendgemaakt werden bij Beau hoorde ik Ali B. hard roepen: ‘Buddy Vedder!?! Wie is Buddy Vedder nou weer???’
  En zo is het maar net.

 4. Ajaxfan

  Mooie gasten en garant voor een topseizoen

 5. Don

  Gelukkig kijk ik nooit naar dit soort rommel! :-)

 6. Chiel

  Kijkt er nou he-le-maal niemand van Wie is de Mol? naar De Mol België? Dan zie je waarom dit programma júist werkt met ‘gewone mensen’. Die het niet doen voor de publiciteit/in de aandacht te komen.

 7. Ray

  @Curryworst
  Verbaast me niet dat Ali B niet weet wie Buddy Vedder is. Ali B weet namelijk sowieso niet veel. Wat een domme zak hooi is dat, zeg. Zet zichzelf publiekelijk voor schut bij Beau door luidkeels te roepen dat hij de politieke discussie tussen Wouter de Winter en Jort Kelder niet kan volgen, en gaat er maar even vanuit dat dat voor het hele publiek geldt. Nee, Ali, alleen jij kon het niet volgen. Omdat je dom bent.

 8. S. Stokvis

  Lekker man… Miljuschka

 9. Guttegut

  Ali B is ook wel de allerlaatste die moet gaan zitten zeiken. Zoals die gisteren lulde lijkt hij te dom om te schijten.

 10. Alex

  Is dat niet stiekem Waylon op de foto?

 11. Sjaak

  Wie Buddy Vedder niet kent heeft ook 2 jaar onder een steen gelegen.
  Verder weinig aansprekende gasten het (on)bekende C circuit van zogenaamd bekende Nederlanders.

 12. danny

  Buddy Vedder,,hersenloos maar lekker en bruikbaar!

 13. De Eerlijke

  Eerste seizoen waar ik er echt maar 1 a 2 ken….

 14. Peter Poot

  Alweer die Buddy Vedder inhoudsloze jongen, Teveel op tv, vermoeiend type.

 15. Bart

  Je zit op een mediasite en je kent Buddy Vedder niet. Heeft meer talent dan menig rapper en YouTuber. En dan doel ik ook op een Kay Gorgels, Chiel de Winter en een Bram Krikke. Het is juist een van de bekende namen dit seizoen. Zoals iemand hierboven al opmerkt heeft hij een goede manager. Curryworst heeft blijkbaar de boot gemist wat betreft bekende Nederlander worden.

  @Ray Helemaal eens! Wat een domme gast die Ali B. Had een paar leuke plaatjes eind jaren 90 en kan nieuwe rappertjes een beetje leuk in de markt zetten. Verder is het helemaal niks. Ali B is al sinds de jaren 90 veel te veel opgehemeld. Nu de grachtengordel voorbeeld Marokkaan.

  @Denis Eens! Zij is echt leuk!

 16. robb

  Op 3 na allemaal onbekenden daar ben ik blij mee.

 17. Bart

  @Chiel Helemaal mee eens! Bekende Nederlanders in een spelprogramma is helemaal nergens voor nodig. Zeker de publieke omroep zou daar mee op moeten houden. Mensen zijn het zat en kijken echt wel met onbekende Nederlanders. Van de meeste programma’s zullen de kijkcijfers zelfs omhoog gaan denk ik. Het zal wel niet (want dat doen we nooit zo) maar het zou ook leuk zijn als ze in Nederland ook de Belgische opzet van Wie is de Mol gaan doen.

 18. Minder of Mirjam

  Heerlijk die Buddy Vedder, hopelijk is hij veel zonder shirt te zien! En Nathan Rutjes wordt natuurlijk de publiekslieveling van dit seizoen!

 19. robster

  Altijd dat gezeur over bekend/onbekend. Ligt allemaal aan je referentiekader. Wanneer je nooit films kijkt herken je ook nooit acteurs. Wanneer je nooit boeken leest weet je ook de namen van de schrijvers niet. Het begrip A-sterren is in die zin relatief, en die groep mensen is in Nederland wel heeeeeel beperkt!

  Prima en diverse club mensen bij elkaar. Al kijk ik meer uit naar de superieure Vlaamse variant van de Mol!

 20. Ricardo

  @ Robster

  Precies

  Mensen zijn echt dom als ze denken dat mensen qua kaliber Linda de Snol, Marco Borsato en Thierry Baudet meedoen aan dit soort programma’s

 21. Ron

  Het maakt allemaal niet uit wie er mee doen. Er zitten een hoop namen bij die ik niet ken, een aantal wel. Het gaat om hoe het programma gedraaid is en hoe het samenspel gaat zijn. Dan maakt het niet veel uit meer wie er mee doet, onbekende of bekende Nederlander. Misschien moeten ze dat volgend jaar gewoon eens echt mixen. Jan met de pet en een ‘BN’er’. Kan leuk zijn.

 22. René

  Mooie Leonie erbij, prima. Hoogtepunt was toen in 1 seizoen zowel Jennifer Hoffman als Daphne Bunskoek meededen!

 23. René

  Wie zegt dat Anita geen Ron Boszhardje doet en dus maar in 1 aflevering te zien is?

 24. Roefke

  Als Anita Witzier de grootste ster is kan je het beter maken met gewone onbekende mensen, war een non namen allemaal.

 25. critikast

  Geen enkele behoefte om te gaan kijken als ik dit lijstje pseudo-belangrijk volk zie. Kliko !!

 26. Trudy

  Wat afschuwelijk triest dat die Buddy mee doet… vreselijk nietszeggend vermoeiend .. Die naam alleen al. Wie noemt zijn kind zo… verschrikkelijk . Hoop dat hij er meteen uitvliegt

 27. tonio

  Weer zo een programma wat je kapot kan maken aan de montagetafel………….

 28. Jan

  Buddy kan er toch niets aan doen dat zijn ouders die naam hebben gegeven? En wat maakt het voor het programma hoe iemand heet? Het is een programma wat ik leuk vind, maar wanneer je het niets vindt dat kijk je toch niet? Er is toch niemand die je verplicht om naar een bepaald programma te kijken?

 29. Wilton

  Een vallende ster dan.

 30. Wimpy

  Ook weer een moddervet varken erbij dit jaar, zo te zien.

 31. bastiaan

  zo moe wordt je hiervan, gaat het nu om het spel of die zogenaamde nep BNN-ers. Neem een voorbeeld aan de Beligische Mol, met gewone mensen en een veel beter spel.

 32. gtstfites

  @Janus
  Straks is hij nog de mol

 33. Kapitein Haak

  @bastiaan
  Juist, de Vlaamse Mol is veel en veel beter.

 34. Televisieman

  Meeste reacties hier gaan over deelnemer Buddy Vedder. Wat dat betreft toch een juiste keuze geweest van de producent.

 35. aammehoela

  Nathan Rutjes voor de positieve beleving.

 36. medusa

  Anita Witzier een grote ster???? een ijskoude ster, een vrouw met de uitstraling van een gletscher

 37. Jоhn

  Er staat niet dat ze een grote ster is, schele!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.