Angela de Jong shinet in nieuwe televisiereclame

Het AD komt deze maand tot leven in een reuzevrolijke commercial voor televisie. De hoofdrol is weggelegd voor een AD-lezeres die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gevolgd wordt, maar de échte ster in de tv-reclame is de beroemde diva van de krant: Angela de Jong (43). Ze beweegt zich in de commercial, op de melodie van het befaamde songfestivalnummer Ding-a-dong, voort in een donkergroene jas met zandkleurige sjaal. Haar scène speelt zich af op het treinperron. 

De AD-lezeres begint haar dag thuis, waar ze ontbijt met haar gezin, en snelt dan naar het treinstation. Op het perron loopt Angela de Jong rücksichtslos, zonder te kijken en met vol gewicht tegen haar aan. Een beetje zoals ze haar columns schrijft dus.

Hoewel door de voltreffer haar koffiebekertje op de grond valt, begint de AD-lezeres van oor tot oor te lachen als blijkt dat het De Jong is die haar caffeïne-shot verpest. Het is niet bekend met welke filter de AD-commercial gefilmd is, maar ook De Jong ziet er ineens supersympathiek uit.

Vervolgens stapt de AD-lezeres de trein in en in de stoel naast haar verschuilt zich achter de krant een andere AD-ster: Özcan Akyol. Ze geniet er zichtbaar van. Wat een dag!

Eenmaal op haar werk aangekomen – de fictieve AD-lezeres werkt als bloemschikster – is het nog niet over met de AD-pret: columniste Fidan Ekiz komt in opperbest humeur een boeket afrekenen.

Al met al is iedereen vreselijk gelukkig in de commercial, zelfs als de karakters in het laatste shot zeiknat geregend worden.

De reclame ziet u onderstaand:

Foto: AD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen