VI-mannen vinden dat Peter R. de Vries niet moet klagen

De mannen van Veronica Inside vinden dat Peter R. de Vries niet zo moet klagen over het gebrek aan beenruimte op vluchten van Transavia. Dat hebben ze maandag laten weten in de uitzending op Veronica. Dit kun je verwachten bij Transavia, aldus René van der Gijp. “Hij vliegt ook voor 8,50 euro naar Ibiza. Ja, wat wil je dan? Dat je kan liggen? Dat je in een bed kan gaan liggen daar? Die man mag blij wezen dat hij niet op het toilet moest gaan staan voor die 8,50 euro.

Wilfred Genee: “Ik denk toch dat het niet heel goed met Peter gaat en dat we straks in de pauze even moeten gaan lappen met z’n allen.”

Johan Derksen: “Daar moet je niet over klagen over dat soort dingen. Schei nou toch uit man.”

Wim Kieft: “Het is altijd zo irritant als je je naamsbekendheid daarvoor inzet. Dat moet je niet doen, joh. Dat is zo kinderachtig. Dan maak je jezelf een beetje belachelijk met dat soort acties.”

Genee: “Peter R. de Vries zit ook mee te kijken, want die heeft me nu even een appje gestuurd: ‘Wat een geklets naar aanleiding van die Transavia-tweet. Natuurlijk betaal ik graag wat extra voor beenruimte, dat doe ik altijd, maar nu kon het dus niet. Daarom zat ik met mijn 1,91 meter klemvast in een kinderstoeltje.‘”

Van der Gijp: “Hij vloog twee uur? Als je een klein stukkie niet lekker kan zitten, wat maakt dat nou uit? Hij is toch niet naar Curacao gevlogen of wel? Kom op man, laat gaan, waar maak je je druk om?

Op de vraag waar De Vries heen ging, antwoordde hij in een berichtje aan Genee: “Dat is geheim. Als ik je dat vertel, moet ik je daarna dood maken.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen