Trekt Rooijakkers over de Vloer aan met nieuwe lead-in?

Het is vanavond erop of eronder voor Art Rooijakkers: gaan de kijkcijfers van zijn nieuwe programma Rooijakkers over de Vloer stijgen of dalen? De opvolger van Van der Vorst ziet sterren begon vorige week met een voor RTL 4 erg magere 507.000 kijkers (10 procent) en dat moet hij vanavond goedmaken. Waar hij vorige week op bezoek ging bij Ronald Koeman en Rick Astley, komt hij ditmaal over de vloer bij de band Krezip en Frank Lammers. Staat dat garant voor stijgende kijkcijfers?

Eén ding is zeker: Rooijakkers heeft ditmaal een andere lead-in. Vorige week stond hij na het door 626.000 mensen (11 procent) bekeken Help Mijn Man Is Klusser en vanavond begint in het halfnegenslot het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje.

RTL 4 hoopt flink te stijgen in het halfnegenslot dankzij de fotograferende BN’ers Daphne Deckers, Kees Tol, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Froukje de Both, Jamie Westland, Christina Curry en Johnny Kraaijkamp jr.

Ze moeten in de seizoensopener elkaar zo lelijk mogelijk op de foto krijgen én het publiek van de Toppers vastleggen. Vreselijk, aldus Tol op NU.nl. “Ik heb zelf niks met de Toppers. Hartstikke leuke mannen hoor, maar verder is zo’n evenement niet aan mij besteed. En dan sta je daar dus opeens tussen de duizenden fans. Ja, die eerste aflevering was best wel heftig.

RTL 4 hoopt van harte dat de synergie tussen deze programma’s iets beter werkt en Rooijakkers over de Vloer naar een hoger plan getild wordt.

De concurrentie van SBS 6 blijft om half tien hetzelfde met Martien Meilands Cash or Trash. Om half negen begint het nieuwe programma Dennis en de vrije geesten.

NPO 1 gaat verder met Tussen Kunst en Kitsch en De Reünie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen