Tatum Dagelet niet voor de aandacht in Maestro

De BN’er-show Maestro is weer terug van weggeweest. De hitshow begint vanavond direct na het Achtuurjournaal en neemt het op tegen Stanley H. op NPO 3, Expeditie Robinson op RTL 4 en Undercover in Nederland op SBS 6. Het recept is ongewijzigd: een aantal BN’ers strijden met elkaar om wie de beste dirigent is. Voor veel sterren zijn dit soort shows het ultieme gereedschap om hun carrière weer een slinger in de goede richting te geven. Eén van de kandidaten is Tatum Dagelet.

Dagelet was vroeger veelvuldig in de media, maar is tegenwoordig iets minder populair. Doet ze mee omdat ze haar carrière naar een nieuw level wil tillen. “Nee joh“, zegt ze in Veronica Magazine.

Het is Dagelet naar eigen zeggen niet te doen om de aandacht. “Ik doe niet mee omdat ik graag op tv wil, anders had ik wel meegedaan aan The Masked Singer of Expeditie Robinson.”

Waarom is ze dan wel van de partij? “Ik vind Maestro gewoon een supergaaf programma. Waarin mensen wel een meer kwetsbare kant van mij zullen zien, zo eng vind ik het.

Heel even kreeg Dagelet spijt van haar deelname. “Vlak voor de eerste aflevering dacht ik: wat doe ik mezelf aan? Heel gek, want ik heb echt wel voor hetere vuren gestaan. Die zenuwen hebben toch te maken met een bewijsdrang naar jezelf toe, omdat het iets is wat je nooit hebt gedaan. Maar je moet jezelf blijven uitdagen in het leven, toch?

De andere kandidaten in Maestro zijn rapper Lange Frans, cabaretier Stefano Keizers, actrice Monic Hendrickx, presentatrice Natasja Froger, cabaretier Jörgen Raymann, singer-songwriter Lucas Hamming en presentatrice Ria Bremer.

De uitzending begint vanavond om 20.25 uur op NPO 1.

Foto: Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen