Sylvie wil niet tussen gewone mensen in economyclass

Sylvie Meis moet er niet aan denken om te vliegen in economyclass. Ze zit liever niet tussen gewone mensen in. Dat geeft de televisiediva aan in haar column in de Grazia. Meis gebruikt alleen business- of firstclass. “Ik besef dat reizen met business- of firstclass een enorme luxe is. Ik stel mezelf daar ook zeker vragen over, maar er zit een prijskaartje aan anonimiteit. Als ik samen met honderden Duitsers bij Lufthansa in het vliegtuig stap, word ik continu in de gaten gehouden en bekeken.

Is de businessclass beter te doen? “Degene die naast me zit in businessclass, ziet me alsnog met een slaapmasker en een knot op mijn hoofd, maar het is net wat discreter.

Ze verblijft ook bewust in luxehotels om ordinaire toeristen te ontwijken. “Ik kan ongestoord bij het zwembad in het Beverly Hills Hotel liggen, terwijl ik op Santa Monica Pier constant selfies met Duitse en Nederlandse toeristen aan het maken ben.

Voor minder doet Meis het niet. “Je kan overal een glas champagne bestellen, maar vanaf de rooftop bar van het Waldorf Astoria Beverly Hills bij zonsondergang smaakt-ie net wat lekkerder.”

Losgaan met champagne doet ze niet. “Dat is niet heel chic. Oké, met Oud en Nieuw bij Bâoli in Miami heb ik weleens een paar flessen laten aanrukken, met vuurwerk, maar wat show-off is standaard op dat soort avonden.

Heeft ze tot slot nog iets anders om over op te scheppen? “Mijn laatste aanwinst qua tassen: een rode Hermès. Die koester ik. Ik kan ’m neerzetten en dan kijken hoe mooi hij is.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen