RTL Boulevard: ‘Onzekere tijden voor Wendy bij SBS 6’

RTL Boulevard denkt dat Wendy van Dijk er last van gaat krijgen dat haar overstap van RTL 4 naar SBS 6 tot nu toe niet goed uitpakt. De presentatrice is momenteel met twee programma’s te zien op de zender, Dance Dance Dance en Flirty Dancing, maar beide scoren niet goed. Een pijnlijke tegenvaller, omdat vrijwel alle andere nieuwe programma’s op SBS 6 het verrassend goed doen. Op de meeste avonden is SBS 6 op prime time nu sterker dan RTL 4, maar dus niet dankzij Wendy.

RTL Boulevard ziet het somber in voor Van Dijk. “Voor het eerst in lange tijd gaat het goed met SBS. Chateau Meiland, Miljoenenjacht en Ik hou van Holland weten de kijkers elke week weer te boeien. Er is alleen één maar: de programma’s van Wendy van Dijk lopen nog niet zoals ze zouden moeten… En dat zou zomaar eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de blondine“, meldt de showrubriek op zijn website.

Eén van die gevolgen is dat de terugkeer van haar programma Hart in Aktie nu op de lange baan is geschoven, gaf Luuk Ikink aan in de uitzending. “We kregen vandaag een zeer betrouwbare tip binnen dat het programma Hart in Aktie, dat terug zou komen met Wendy van Dijk, op de lange baan is geschoven.”

Wat zeggen de betrokkenne? “We spraken producent Endemol en zij zeggen: ‘We zijn nog bezig met de ontwikkeling van het programma.’ Talpa zegt daarentegen dat ze nog in een onderzoekende fase zit om te kijken of er genoeg cases zijn. Dat is best een beetje raar, want twee maanden geleden werd juist de definitieve terugkeer van het programma aangekondigd.”

Foto: Moon Jansen, Talpa persbericht

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen