Mark Labrand nieuwe Sky-stem, Van Iersel wil niet meer

Mark Labrand is de nieuwe zenderstem van Sky Radio. Hij is de opvolger van Kas van Iersel, die er na twaalf jaar mee ophoudt. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Labrand vertelde gisterenavond in Shownieuws waarom Van Iersel ermee ophoudt. “Hij vertelde me zelf bij de koffieautomaat bij Sky Radio dat hij gewoon wilde stoppen. Hij is 64 jaar en zei: ‘Joh, ik heb alles gedaan wat ik leuk vond, voice-overs, radio in het buitenland en nu wil ik ’s avonds gewoon een boek lezen.’

Labrand, die vanaf de kerstperiode te horen is als de nieuwe stem van Sky Radio, combineert zijn inspreekwerk met zijn werkzaamheden voor Shownieuws en Radio 538, waar hij iedere werkdag om 10.00 uur te horen is.

Mark Labrand: “Ik vind het een eer om de nieuwe stem te worden van Sky Radio. Niet alleen om hiermee onderdeel te mogen zijn van zo’n begrip in het radiolandschap, maar ook omdat ik hiermee Kas van Iersel mag opvolgen. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Uunco Cerfontaine, Radio Director van Sky Radio, zegt: “Ik ben heel blij dat Mark Labrand de nieuwe stationvoice gaat worden van Sky. Mark is een vakman met een bijzonder prettige stem die het feelgood gevoel van Sky Radio perfect zal neerzetten.

Van Iersel was van 2001 tot 2008 de voice-over van RTL Boulevard. De showrubriek ontsloeg hem op staande voet, toen hij een dag verstek liet gaan na een conflict over zijn contract. De rechtbank bepaalde later dat hij ten onrechte ontslagen was.

Foto: Sky Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen