Linda richting lichte depressie: Ladies Night stort in

Geplaatst op do 31 okt 2019 om 8:25

De Net5-talkshow Ladies Night begon zo veel belovend, maar het praatprogramma van Merel Westrik verliest genadeloos veel kijkers. Van alle mensen die naar de eerste aflevering keken is inmiddels 47 procent afgehaakt. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ladies Night trapte af met 378.000 kijkers (8,5 procent marktaandeel), stortte vorige week in tot 282.000 (5,8 procent) en daar waren er gisteren nog een schamele 202.000 (4,4 procent) van over. Dat is natuurlijk een vrij treurige kijkcijferval.

Het betekent dat de initiatiefnemer van het programma, Linda de Mol, razendsnel richting een lichte depressie gaat. “Alles boven de 200.000 is oké, vanaf 250.000 word ik blij, bij 300.000 hangt de vlag uit en onder de 200.000 heb ik een lichte depressie“, zei ze voorafgaand aan de start in DWDD.

Met dit tempo kan Linda de Mol de Kleenex volgende week vast naast haar computer zetten. Het lijkt erop dat Merel Westrik, net als al die andere presentatoren die ooit naar Net5 zijn overgestapt, straks weer geruisloos van de zender verdwijnt.

Het is al het derde ‘Net5 powered by LINDA.’-programma dat genadeloos flopt. Ook Iris en de 12 dates op dinsdag (153.000 kijkers) en Misdaadadvocaten voorafgaand aan Ladies Night (145.000 kijkers) scoren beroerd.

Gelukkig heeft Net5 de videobanden van NCIS altijd binnen handbereik. Die zal de zender straks weer hard nodig hebben.

Foto: SBS
110 Reacties op “Linda richting lichte depressie: Ladies Night stort in”


 1. Bears’den

  Simpel, gewoon teveel zenders voor zo n klein landje..

 2. Broek

  Vrouwen zien elkaar als concurrenten. Daarom flopt alles dat met en voor vrouwen gemaakt is. Hou op met vrouwen, ze moeten terug naar het gezin en naar de keuken want dit werkt overduidelijk niet.

 3. Gefeliciteerd

  Mooie cijfers voor een kleine zender.

 4. TV eend

  Heel triest voor Merel, want zij is wel een goede presentatrice maar die 2 bejaarde blaadjesmakers maken gewoon die zender kapot.

 5. Curryworst

  Tijdens het zappen heb ik er 5 minuten van meegenomen.
  En waar hadden de dames het over? Juist, pijnlijke zwangerschappen.
  Vooroordeel over vrouwentalkshows weer bevestigd.

 6. Kijker

  Wat ik bij de eerste aflevering al zei. Na 5 aflevering wordt de programma Ladies Night van de buis gehaald. Kan Merel thuis zitten en elke maand haar salaris vangen.

 7. jan

  Voor kakelende wijven ga ik wel even naar de supermarkt.

 8. WaveX

  Meesten hebben geen boodschap aan die gemaakte leukigheid. Beetje snobistisch programma met doelgroep de immer in (andermans) geld zwemmende wijven uit zuid en ‘tGooi. Daar ben je inderdaad snel op uitgekeken.

 9. mark2

  heb het gisteren gezien, keek lekker weg!

 10. Joost

  Ik heb als man wederom gekeken en vind het een heerlijk programma. Kijkt lekker weg, leuke onderwerpen, goed format.

  Alleen die Raoul Heertjes. Haal die man uit de show. Wat een afgang.

 11. Viola

  Het paradepaardje van John, zijn zus, verliest de gunfactor.
  Je ziet haar programma’s nu hard achteruit gaan.Dit is het antwoord van de kijkers op de beslissingen en de mentaliteit van broer John.Alleen Johnny vind ik nog sympathiek, die lijkt meer op z’n moeder.Sociaal.

 12. Pißwasser

  Merel is anders een heerlijke vrouw, in haar klasse welteverstaan.

 13. Jay

  Veel Vincent TV flops. Ook die Nienke Plas soap op RTL5 van hem ook een flop.

 14. tom

  Maar Meiland van Vincent TV is een Hit …..

 15. Wyatt

  NET5 is gewoon een overbodige zender… Het was een leuke serie zender maar in het tijdperk van Netflix/Videoland zijn series op lineaire TV een beetje overbodig… En dan zogenaamd serieus doen met een talkshow? Dat is het zelfde als dat Nickelodeon opnieuws met een nieuwsprogramma komt.

 16. OMG

  Aan de kwaliteit van het programma ligt het niet. Deze cijfers zijn vrij logische te verklaren:
  – Veel te veel aanbod (zenders)
  – Veel te veel nieuwe programma’s
  – Zowel RTL als Talpa investeren veel in programmering, maar nauwelijks in promotie.

  Daarnaast is het profiel van NET 5 nu totaal vreemd. Ze hadden gewoon lef moeten tonen, het Linda moeten noemen en een compleet nieuwe programmering moeten introduceren. Nu heb je op woensdag een ‘Linda dag’, vandaag Masterchef en een film die al 10x op SBS 6 te zien is geweest en je zonder reclame op Netflix kunt zien. Zo creëer je geen loyaliteit bij je kijkers.

 17. snuifje

  Al die programma’s die focussen op voor en van vrouwen, floppen. Waarom? Tis allemaal te geforceerd en geregisseerd.

 18. Ray

  Zapte er langs en zag de dames op z’n Geer & Goors gieren om de stoute woordjes “ku tzwagers” en “zaadzusters”. Lekker niveautje. En pijnlijk overduidelijk dat hier niets spontaans aan was.

 19. gerdien

  En dat ondanks de herhaalde reclame in DWDD. Ik heb het gisteren nog eens geprobeerd en vroegtijdig afgehaakt. Kijk ons eens leuk/slim/grappig/ongedwongen/heel bijzonder maar toch zo gewoon gebleven: dodelijk vermoeiend. Waarmee maar weer eens is bewezen dat je een goed talkshow niet zomaar maakt. Jammer voor Merel Westrik, die verdient een beter programma.

 20. Pieter

  Komt het doordat Linda de Snol al lang over haar houdbaarheidsdatum heen is?
  Ik vind Merel ook wel erg oud hoor 😋

 21. Denk-na

  Gisteravond voor het eerst een stukje gekeken. Met name de manier van reageren door Linda op het onderwerp over dementie bij Pauw gaf duidelijk aan dat Linda het beantwoorden van deze vraag geheel had voorbereid. Het is weliswaar een live programma, maar door Linda zelf komt alles gescript over. Jammer voor Merel die hierdoor zichzelf niet durft te zijn door aanwezigheid van Linda.

 22. COSA NOSTRA

  Het bashen van Donald Trump. Het sociaal wenselijk doen overkomen daar kijkt geen hond meer naar. Zijn duidelijk allemaal linkse dames ben er had meer dynamiek in moeten zitten

 23. Martijn

  Merel verdient dit niet…

  Maar ik snap niet dat ze voor een programma op Net5 haar contract heeft opgezegd.
  Check diegenen die dat al eerder hebben gedaan: Rik van de Westelaken, Arie Boomsma, Nicolette van Dam, Katja Schuurman… ze waren allemaal binnen een jaar weer weg.

 24. Hoer

  Heerlijk dat die bolle Botox heks haar programma ziet wegzakken. Nu de verkoop van dat blad nog, dan zijn we hopelijk van haar af. Haar houdbaarheidsdatum lijkt verstreken John!!!!!

 25. Bas en zijn buurmeisjes

  Zal Gijpie ook nog fappend naar dit programme kijken, want het was toch helemaal geweldig? Of moest hij dat van zijn grote baas zeggen? PS: waarom Helene aan tafel morgen? Sta ik buitenspel?

 26. Mike

  Zeer slechte cijfers voor Net 5. Dat gaat helaas ook niet meer goed komen. Linda is passé.

 27. Bezoeker

  @Denk-na ; het is niet live hoor, het wordt een paar uur eerder opgenomen. Dus het is zeker gescript

 28. WEST*

  Vond de eerste 2 nog wel vermakelijk maar omdat ze opzichtig een onderwerp voor vrouwen en over vrouwen(de hart van nederland dames) hebben genegeerd kijk ik niet meer. Ze willen een soort VI zijn maar zodra de kritiek op iets is waar ze mee te maken hebben gewoon het doodzwijgen.

 29. Mink Vaillant

  En toch is het een heel goed gemaakt programma. Meer promotie zou ik zeggen.

 30. Hij

  Merel Westrik lijdt aan het Stax syndroom. Denken dat je heel veel kunt, omdat je mooi bent. Autocue lezen is iets anders dan een gesprek leiden. Als panellid was ze niet opgevallen, behalve dan door gegiechel.

 31. Kuiken

  Als de blikken van Merel konden doden, lag Linda nu plat. Af en toe keek ze Linda zo vuil aan. En terecht!!!!! Linda pakt de presentatierol van Merel over

 32. By the way

  Genoeg scorebordjournalistiek voor vandaag. Doe eens wat creatiefs met de berichten, beetje inhoud is niet verkeerd!

 33. Imago Linda - Doeiii

  Linda de Mol klaagt dat RTL twee van haar shows niet wil meegeven naar SBS

  Linda is hypocriet, Talpa doet precies hetzelfde (84%, 1,589 Stemmen)
  Linda heeft gelijk, wat een schande van RTL (16%, 293 Stemmen)
  Totaal aantal stemmen: 1,882

  Poll Archief

 34. de Kieviet

  Heel erg sneu voor Merel.
  2 bejaarde botox vrouwen die alles en iedereen verwoesten.

 35. Koeman

  Merel plaatste echt bijna nooit wat op Instagram, maar nu gewoon 2 keer per week een bericht over Ladies Night. Zal dat ook in haar contract staan?

 36. Angela fan

  Fred van Leer als gast, hoe diep kan je zinken.. wat een armoe

 37. Daan

  Het stort nog sneller in dan de ooit NIET legendarische (vrouwen) Tafel van 5.
  Knap gedaan!

 38. Sender

  Ik had t nog zooooooooooooooo gezegd. ( bij aanvang)

 39. critikast

  Aan Merel ligt het niet. Zij doet vreselijk haar best, maar ze oogt gewoon altijd gestresst, nerveus, gehaast en niet betrokken bij haar onderwerpen. Het hele programma is voor haar een “klusje” en dat straalt ze ook dagelijks uit. Zo red je het niet Merel !

 40. Piet

  @critikast: lekker kijken naar NET5 Get a life!

 41. fsdfdfsd

  Als je het dan, zoals Linda zelf deed, met VI wilt vergelijken dan is het grote verschil natuurlijk dat de mannen van VI echt alles zeggen wat ze vinden en denken zonder ook maar ergens gereserveerd over te zijn. Dat is denk ik de enige manier om kijkers aan je te binden als je talkshow niet gericht is op actualiteit. Dan moet je het toch echt hebben van: ‘wat gaan ze deze week weer zeggen over wie…’. Dat houdt het spannend en interessant (naast de humor, waar vrouwen natuurlijk ook een stuk minder sterk in zijn).

  Maar buiten VI heeft niemand deze complete onafhankelijkheid, onaantastbaarheid en zelf relativering, hoe hard ze het ook proberen of zouden willen. De vergelijking met VI slaat daarom altijd volledig de plank mis.

 42. Steven

  Dit zet Linda hopelijk weer met beide benen op de grond.

 43. Einde TV

  Ik denk dat Linda zichzelf heeft overschat. Ze heeft haar echte kant laten zien aan de media en daarnaast heeft ze met “Ik hou van Holland” haar imago keihard te grabbel gegooid. Een show presenteren waarvan je, een paar jaar geleden, zelf vond dat het format wel een beetje klaar was. De koningin is onttroond.

 44. Piet

  @fsdfdfsd: kijkcijfers VI zakken ook.

 45. Mike

  Geniaal, ik krijg allemaal banners te zien van Superkids op deze site. Nou zie je wel wie de grootste sponsor is. Nou je kan reclame maken wat je wil, maar superkids was al een flop en dat zal ook zo blijven.

  MC wordt mede mogelijk gemaakt door John de Mol

 46. A.M.

  Heb helemaal geen behoefte om ook maar een paar minuten daar naar te kijken! Ik zie Merel nog eindigen bij HvNld.

 47. Paut Pielusma

  Een of twee programmaatjes doen het wel redelijk voor de rest is het verval merkbaar bij Talpa.

 48. MolTalk

  Het format is té bedacht, alles is té gescript, mensen prikken daar doorheen, het is gewoon niet echt. FLOP!

 49. Piet

  @Mike: Superkids: de volgende flop.

 50. fsdfdfsd

  @Piet het zijn wel cijfers waar Net5 alleen maar van kan dromen en cijfers waar andere Veronica programma’s niet aan kunnen tippen buiten het CL voetbal.

  Overigens vind ik het programma ook ietsjes slechter geworden sinds John de Mol daar de boel heeft overgenomen en zijn kille en commercielel sausje erover heeft gegooid. Het decor is lekker op z’n John de Mols, namelijk kil en koel (vroeger warm rood/bruin) en natuurlijk veel te veel reclameblokken t.o.v. bij RTL7. Ja, dan gaat het slechter. John kijkt echter alleen naar wat er onder de streep overblijft, wat ongetwijfeld meer zal zijn dan bij RTl7 met al die extra reclame.

 51. Einde TV

  @A.M., geloof me, het plan van John is ook om Merel op Hart van NL te zetten. Alleen kon ze daarmee niet worden gelokt… Ze kreeg een showtje bij Net5 aangeboden, oh deze is geflopt….waar hebben we nog mensen nodig?
  Sandra Schuurhof en Merel allebei in de val van John de Mol getrapt.

 52. fsdfdfsd

  Kort samengevat: John de Mol haalt de ziel uit bijna ieder programma wat hij overneemt.

 53. Bertje Veer

  Banners? Ik heb een ad blocker.

 54. Anja

  Linda is klaar!

 55. Piet

  @fsdfdfsd: het principe dalende kijkcijfers. En bij VI ptaat men ook met de rem erop. Kijkers zien en merken dat en blijven weg.

 56. By the way

  VI kost ook wel een paar centen meer dan voorheen bij RTL…

 57. Piet

  @Bertje Veer: tja, je hebt zo van die mensen…

 58. Mike

  De familie de Mol (op zoon John na) laat alles in plastic en botox veranderen. Het wachten is nu op het nieuwe Hart van NL! Het is bijna knap..

 59. Tvkijker

  Merel had gewoon samen met Eva vanaf januari een leuke Late night kunnen gaan doen bij RTL. Zo zonde dat ze nu bij Talpa zit.

 60. Nachash

  Vanuit Huize Zonneglore:

  Ik word even door de thuiszorg gewassen. Ik kom straks weer terug op de site met inhoudelijk sterke reacties! Even geduld. Gr, Nachash, Eric, NPOkijker, West etc etc.

 61. Linda de Mol

  Vanuit de losse vellen kliniek:
  Ik kom terug k.lootzakken. Ik laat me niet door jullie klootjesvolk beledigen. Jullie gaan allemaal naar me kijken. Ik ben fantastisch! En wat is er mis met Botox #bangvoormijnbroer#watisermetmijncarrieregebeurd#ilovebotox#kijkenjullienaardepiemelshowwel

 62. Machteld

  Voor zender Net 5 is het nog niet eens zo slecht maar natuurlijk hoop je als maker op meer. Ik vind Linda soms eerder stoorzender dan toevoeging. Ze zit Merel ook duidelijk in de weg, die komt dan toch minder uit de verf. Ze lijkt dan een soort ‘star struck’. Verder is de show wél precies voor de doelgroep van het platform + blad. Bovendien is het echt een achterhoedegevecht, met alles wat er al is aan aanbod. Als ze (hoe nipt ook) steady boven die 200.000 weten te blijven mogen ze echt in hun handjes wrijven.

 63. Magnus Dickendorfer

  Nooit begrepen dat Merel haar baan bij het RTL Nieuws heeft opgezegd voor dit. Net5 is een nichezender al sinds ze bestaan en dat zal powered by linda echt niet veranderen. Jammer Merel, verkeerd gegokt.

 64. Senna S

  @ mediacourant, echt een journalistiek hoogstandje is dit niet want met uitgesteld kijken zat de aflevering van vorige week op 366.000 kijkers. Ik snap het probleem niet.

 65. Mike

  @Machteld, dit is niet recht te lullen. Alleen al budgettair gezien zijn deze cijfers dramatisch. Punt

 66. @Machteld

  Het wordt nóg slechter.

 67. Forsythe

  Zo jammer dat Merel niet Beau is gaan afwisselen! Volgens mij is het haar wel aangeboden…. Hoe kan je met die mooie kans in vredesnaam voor Net5 kiezen????

 68. Anja

  @Machteld, er zijn anders series en films op Net5 die veel beter scoren. Dus dit is echt niet goed.

 69. Kаrma

  Veelbelovend is één woord, MC.

 70. nijntje

  Dat krijg je met holle frasen als “Net5 powered by LINDA.” Zo’n slogan belooft al weinig goeds. En op de zender knap je daardoor al net zo hard af.

 71. Dedoes

  @Hij

  Sinds wanneer is Stax mooi? Wat een griezel met die druipsteen die ze haar neus noemt.

 72. radioman

  Elke dag hetzelfde geleuter of er niets anders bestaat dan com tv zenders

 73. Guttegut

  Laatste zin is wel humor. Verder jammer voor Merel want was is die lekkerrrrrrrrrrrrr

 74. Robbie

  En ook was daar weer die Bibian als gast. Dat gedweep van haar met haar ziektes. Ik word er zo moe van.

 75. Ronald

  @Robbie Als je daar al moe van wordt, dan heb jij ook een ziekte.

 76. Bert

  Oei Linda wordt nu wel heel hard geraakt. Eerst Ik hou van Holland en nu een nieuw dieptepunt.

 77. Pauline

  Na een paar minuten ben ik al van dit kippenhok weggezapt…

 78. Christina

  @Forsythe — Dat is de macht van Linda De Mol. Die lijkt een soort toverkracht te hebben waardoor iedereen d’r forse reet likt.

 79. flauwekul

  Ik vond het best leuk en onderhoudend.

 80. Ron

  @Bears’den: wat dacht je van teveel talkshows voor zo’n klein land? Dit was volkomen te verwachten….next.

 81. L. Koopmans

  Misschien houden vrouwen er niet van om naar andere vrouwen te kijken op tv.

 82. MC kijker

  Nu maar voor Net5punt Pow’red bij Linda hopen dat de Piemelshow over een paar weken wel scoort. Anders is alles op zender dit seizoen geflopt voor 5.

 83. Zakje Lavendel

  De ondergang van de zender wordt straks ook de ondergang van het blaadje.

  Lekker bezig, Linda.

 84. horloge

  Zit Raoul Heertje in die show? wat idioot. Is so wie so een idioot.

 85. k

  Ach @Robbie, het valt ook niet mee voor je dat anderen wel exposure krijgen, he. En dan nog vrouwen ook ! Oooo !

 86. bastiaan

  deze mensen zitten er voor hun eigen fun, niet voor de kijker. al deze programma’s vissen in dezelfde vijver qua gasten en onderwerpen!

 87. Wil

  @bastiaan
  Thu 31 Oct 2019 om 11:51

  Precies de spijker op zijn kop!
  Allemaal eigen belangen en carrières en een overdreven “kijk mij eens een unieke sterke vrouw zijn” houding.

 88. Wessel

  @bastiaan
  Thu 31 Oct 2019 om 11:51

  Precies de spijker op zijn kop!
  Allemaal eigen belangen en een overdreven “kijk mij eens een unieke sterke vrouw zijn” houding.

 89. sukkel

  Ze zitten daar voor henzelf en dikke salaris inhousdloos oppervlakkig en nietzeggende trienen die zwaar geplamuurd en gekapt zijn ….. kakelende kippen met totaal geen diepgang

 90. Ronnie

  Vorige week stonden ze tegenover het voetbal, waardoor de vrouwen misschien het programma even wilden proberen, terwijl manlief voetbal keek. Toen had Art ook Ronald Koeman in zijn programma, wat misschien minder interessant is voor vrouwen om naar te kijken.

  Gisteren zag je denk ik duidelijk wat de gemiddelde score van Merel gaat worden, rond de 200.000 kijkers. Nu had Art namelijk o.a. de vrouwen van Krezip in het programma en keken mannen samen met hun vrouw. En misschien willen vrouwen wel helemaal geen all ladies talkshow, maar dat zal Talpa wel niet hebben onderzocht.. dat doen ze nooit.

  Cash or Trash gaat volgende week ook nog minder mensen trekken en op maandag heeft SBS6 nu Britt Decker ipv Chateau Meiland en dat flopt ook big time natuurlijk.

  De Zaterdagavond zonder Linda wordt ook lastig, waardoor SBS6 gewoon weer maximaal 500.000 kijkers haalt. En wie lacht er het laatst? NPO1, wat dagelijks miljoenen kijkers heeft

 91. man pan

  Als je zoiets doet, een vrouwen talkshow, kijkt dan eerst goed af hoe het goed gedaan moet worden. The View e.d. is toch 10x beter.
  Nodig goede vrouwelijke gasten uit, kritische interviews, urgente onderwerpen e.d.

 92. Linda de Mol

  Wel kijken naar mijn piemelshow he!Dat zal toch wel een eenmalig succesje worden hoop ik?

 93. Rok

  @Broek
  Het probleem zit hem daarnaast ook in het feit dat je met een bladenmaker TV probeert te maken. Dat is echt een ander vak..

 94. Bertus

  De ondergang Powered by Linda …. Die botox vrouw zakt lekker weg als een steen in t moeras!!

 95. Paut Pielusma

  Ik denk dat Merel Westrik bij Goedemorgen Nederland meer kijkers had, maar minder verdiende. Waar ga je voor ?

 96. Bart

  Doek dat hele Net5 toch op! is nooit wat geweest. Er zijn veel te veel zenders voor dit kleine landje.

 97. Meneer de Koek & Peer

  Lekker voor ze! Heeft Merel Westrik straks alle tijd om haar borstelige Bert&Ernie-wenkbrauwen terug te brengen tot beschaafd formaat.

 98. Meneer Kaktus

  Tijd dat er ’n zooitje van die K*Tzenders worden opgeheven. Net 5, RTL 7, SBS9, RTL8, Veronica, TLC, die verschrikkelijke clipszenders en dat debiele MTV, met de hele dag zwangere koters.
  Doei! wegwezen!

 99. Natte Nel weet 't wel

  Nou mensen, Nellie krijgt het hier niet warm van, hoor. Bij mij gaan de handen niet op elkaar voor dit kippenhok. Wel de benen, maar dat is een heel ander verhaal.

 100. Nachash

  Bij Talpa Network wordt uiteraard niet alleen gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen aan bestaande programma’s maar worden ook alvast nieuwe programma’s ontwikkeld en voorbereid, ook is men continu bezig met verbeterpunten in de opbouw van programmering van de zenders.
  Het kan natuurlijk niet altijd zo zijn dat een zender met een duidelijke profilering zoals NET5. gelijk al bij het allereerste tv seizoen als een huis zal staan,
  tijd is namelijk een gegeven dat nu eenmaal bij een vernieuwing hoort !
  (A.B.M.S.R.B.A.A.A.) !……

 101. Pinda

  Zelfs vrouwen hebben geen behoefte aan het gezwets van vrouwen op tv.

 102. g

  Bolle botox heks, Linda de snol, etc. het is wel duidelijk wie hier reageren.

 103. shrink

  Merel Westrik gaat helemaal de verkeerde kant op. Ze kan beter een leuk natuurprogramma gaan maken waarin ze een beetje zichzelf kan spelen (zoals in WIDM). Ze mist de juiste talenten voor journalistiek en talkshows, maar heeft zeker wel een goeie tv-kop en een naturel-uitstraling. Maak daar dan gebruik van! Nu is ze duidelijk een gevalletje Peter-principle.

 104. Achmed

  Niet iedereen houdt van muf en suffig.

 105. Drama queen

  Het is voor Merel ook balen dat ze iedere week aan de grillen van Linda en Jildou is overgeleverd en dan moet ze ook nog elke week met Linda op de bank zitten. Het is nogal vooringenomen om te denken dat mensen gaan kijken omdat zij daar op de bank zit. De overstap van Linda naar de Talpa-clan is nog weinig succesvol gebleken, de kijkcijfers van Miljoenenjacht gedaald, van IHVH flink gehalveerd en 2 flops op Net 5.

 106. ik john de mol van 6

  de molletjes draaien door wat een afgang merel maar snel terug naar rtl nieuws

 107. Mike

  Linda en John zijn passé

 108. Marry Hens

  Vrouwen houden van de Libelle, de Margriet en van de Linda. Marketeers maken vaak de fout dat er ook plaats moet zijn voor bijvoorbeeld vrouwen-bier, vrouwen-auto’s of vrouwen tv-programma’s. Al jaren werkt dit niet in Nederland.
  Ladies Night kan mij niet bekoren. De vrouwen in het programma vinden zichzelf zo ontzettend goed dat een een normale vrouw en schril bij afsteekt. Gemiste kans!

 109. Ano

  Tja. Dumpen die Linda.
  Een vrouw over de 50 kan niet op TV.

 110. BOTOX TEEVEE

  als je met botox flink bent opgeknapt mag je zo weer op tv

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.