Hommeles tussen Rick Romijn en Talpa Radio

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, stopt als muzieksamensteller van de radiozender na een meningsverschil met Talpa Radio. Dat heeft hij gezegd in de radioshow. Romijn werd eind vorig jaar benoemd tot muziekdirecteur van Radio Veronica, maar in juni legde hij die functie neer na interne strubbelingen. Hij hervatte de job een paar weken later weer ‘na een goed gesprek’, maar inmiddels is het dus wéér hommeles tussen Talpa Radio en Romijn.

Wilfred Genee: “Maar even iets anders. Ik las dat jij weer stopt als samensteller van de muziek hier. Waarom is dat?

Romijn: “Ik had een bespreking met de directeur eronder en wij zitten niet op één lijn.”

Genee: “Waar komt dat door dan? Dat snap ik niet helemaal. De muziek is hartstikke lekker de laatste weken weer. Hartstikke goed, man. Wat is er mis mee dan?

Romijn: “Dat moet je aan hem vragen, niet aan mij.”

Genee: “Die andere directeur, die er net iets boven staat, die zei tegen mij: ‘Het geluid is net iets vrolijker, wat breder.’ Dus ik zei: ‘Die Rick is goed bezig.’ Toen las ik een half uur later de interne mededeling dat Rick ermee is gestopt. Ik was dus een beetje verbaasd.”

Romijn: “Ja, ik ook. Maar jij mag bijvoorbeeld geen disco meer draaien.”

Genee: “Nou, dat heb ik nog gezegd. Eén discoplaat per uur mocht ik. Is dit nu definitief, Rick, of moet ik kijken of ik wat kan regelen voor je?

Romijn: “Je hoeft voor mij niets te regelen. Nee, ik ben er klaar mee.”

De hele historie over dit onderwerp kunt u lezen op Radio.nl.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen