Gerda valt bij Ranking the Stars, heeft nog steeds last

Geplaatst op Thu 10 Oct 2019 om 12:30

De 72-jarige actrice en presentatrice Gerda Havertong kwam gisterenavond in de uitzending van Ranking the Stars behoorlijk ongelukkig ten val. Dat was te zien in de uitzending op RTL 5. Het was in het tweede deel van de uitzending de beurt van Havertong om BN’ers te gaan ranken. Hoewel ze door gastheer Paul de Leeuw op het podium werd geholpen, maakte ze door een misstap toch een flinke uitglijder. Ze kwam vrij hard terecht op de grond, overigens tot grote hilariteit van het publiek.

De Leeuw reageerde aanvankelijk behoorlijk geschrokken. “Kut, kut, kut“, zei hij, waarna hij een hoop grappen begon te maken.

De enigszins geschrokken Havertong zei: “Jullie geloven het niet, maar ik heb dit gedroomd.”

De opnames vonden iets meer dan een maand geleden plaats. “We hebben een nieuw decor en ik had niet bedacht dat het allemaal anders was. Het had iets weg van een keizerinnendrama“, legt Havertong uit in De Stentor.

Hoe gaat het nu met haar? “Witte mensen krijgen blauwe plekken en bij zwarte mensen wordt het pimpelpaars. De linkerkant is nog steeds niet helemaal hersteld. Maar ik ben een vrouw met een stevige conditie en heb mijn bijdrage gewoon kunnen afmaken. De botten zijn aardig op leeftijd, maar kunnen zeker nog tegen een stootje.

Het is allemaal niet zo dramatisch. Mijn beschermengelen deden een dutje. In goed overleg met Paul en de producent, heeft de aflevering mijn goedkeuring.

Foto: RTL
13 Reacties op “Gerda valt bij Ranking the Stars, heeft nog steeds last”


 1. Curryworst

  ‘Witte mensen’.
  Hahaha. Die ouwe Surinaamse gaat helemaal mee in dat modieuze policor geraaskal.

 2. Erwin

  Geweldige, echte vrouw. Niet zo gemaakt, gewoon zichzelf. Hopelijk herstelt ze snel.

 3. Sylvana S.

  Racisme!

 4. Leiden

  Door dit soort mensen gaat deze show vervelen. Herhaling. Het zijn of dezelfde mensen of nobody’s zoals die zoon van Gert. Alleen maar K3 grappen.
  Wat waren de eerste 2 seizoen lang geleden toch heerlijk.

 5. Sam

  @Curryworst

  Helaas noemde Paultje het ook zo. Wat een achterlijke idioot is het toch.
  MC had trouwens een betere screenshot moeten maken. Op deze is totaal niet te zien hoe hard ze neerplеurde.

 6. gtstfites

  Gelukkig dat Gerda niks gebroken heeft.

 7. Dij Enkletser

  Gerda spreekt nu ook al over “witte”mensen ? jammer.
  De term “Witte” mensen heeft een racistische lading ,
  Blank zal je bedoelen ,tóch ?

 8. Sam

  @MC kijker

  Slechte poging tot trоllen. In het Nederlands worden blanke mensen al honderden jaren blank genoemd. Ze wit noemen is iets van de laatste tijd en werd geïntroduceerd door mensen die niet in staat zijn de Amerikaanse maatschappij en de Nederlandse te onderscheiden, en het verschil niet begrijpen tussen de Engelse taal en het Nederlands. Als je termen gaat overnemen van mensen die zulke simpele dingen al niet kunnen… Tja.

 9. critikast

  De Leeuw had ook gewoon die val eruit kunnen monteren. Maar nee…ook voor onze dikke pad gaan de kijkcijfers voor alles !

 10. HBaz

  Eigenlijk zijn we niet wit maar roze. Maar goed, Gerda mag alles zeggen. Ik vind ze hartstikke leuk.

 11. Beuk Boеf

  Niet roze, maar blank. Roze ligt tussen rood en wit en die kleur hebben blanke mensen echt niet. Blank is volgens Van Dale ‘nagenoeg kleurloos’. Klopt als een bus.

 12. Annoniemus

  Die Havertong viel zich bijna te barsten , en al die andere imbecielen lagen onder de desk van het lachen !!

 13. sukkel

  Lach me suf om Gerda in tegenstelling tot die plastic Pop Patricia …lacht fake dom geen humor en saai …. wanneer gaat ze eens naar het bejaardenhuis die trekpop…. je kan merken dat ze daar alleen zit om het geld.. voegt helemaal niks toe …wanneer komt Annie terug of Richard Groenendijk…. dat zijn pas geestige mensen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.