Dochter Linda de Mol gewond bij opnames piemelshow

Noah Vahle, de dochter van Linda de Mol, is dinsdag gewond geraakt tijdens de opnames van Net5’s piemelshow. Ze kreeg de gesp van Sander Lantinga’s riem tegen haar gezicht aan. Dat heeft hij gezegd in zijn programma op Radio 538. Lantinga is één van de mannen die naakt gingen tijdens de opnames van ‘For One Night Only: he-le-maal naakt’. “Ik zag de mannen een blouse de zaal in gooien. Daar was ik te laat mee en het volgende dat ik in mijn handen had was een riem“, legt hij uit.

Die riem ging het publiek in. “Dat gooi je zo schalks van je af, maar een riem heeft natuurlijk wel twee kanten. Een leren kant en een gespkant.

De gespkant raakte Noah’s gezicht. “Ze liep met een zak bevroren doperwtjes op haar gezicht. Ik deed het natuurlijk echt niet expres.

Linda de Mol is niet boos op Lantinga. Zij zegt: “Het was echt het stomste ongelukje aller tijden, echt. Het is nu gewoon knalblauw. Toen ze vanochtend opstond was het nog erger. Het allergrappigste is dat ze zei: ‘Hoe moet ik het nou uitleggen als mensen vragen hoe ik aan dit blauwe oog kom?’ Dan moet ik zeggen: ‘Ik ging met mijn moeder naar een stripshow.’ Het gaat verder hartstikke goed hoor. Ze kan er wel om lachen.

Jij kan sowieso geen kwaad bij ons doen, want we vonden jou de ster van de avond.”

Lees ook:
Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA (19 juni)
Dochter Linda de Mol blijkt geweldig, slim en sociaal (20 juni)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen