Chateau Meiland al terug met kerst: salarisverhoging?

Na negen afleveringen komt vanavond alweer het tweede seizoen van Chateau Meiland ten einde. De kijker hoeft het niet lang zonder de avonturen in en om het Franse chateau te stellen, want de grootste kijkcijferhit van SBS 6 is met de kerstdagen alweer terug. Dat heeft de zender bekendgemaakt via Shownieuws. Niet de peperdure Linda de Mol, maar de veel goedkopere Martien Meiland en zijn familie zijn dé grote publiekstrekkers van SBS 6. In een lange seizoensstop heeft Talpa dus geen zin.

Wat we precies kunnen verwachten blijft nog heel even onduidelijk. “Rond kerst is de familie op geheel eigen wijze terug op SBS6. En dat belooft wat… Meer details worden op een later moment bekendgemaakt.

Na twee succesvolle seizoenen én een Gouden Televizier-Ring, is voor de Meilandjes in elk geval te hopen dat hun manager goed werk verricht en hun gage flink weet op te drijven bij SBS-baas John de Mol.

Chateau Meiland is een heel groot kijkcijfersucces en dat kan SBS 6 in deze fase van opbouw goed gebruiken. Voor een derde seizoen zal Talpa dan ook best wat dieper in de buidel willen tasten.

De voorlopig laatste Chateau Meiland is vanavond om 21.30 uur te zien op SBS 6. Het programma wordt volgende week opgevolgd door een paardensoap met Britt Dekker.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen