Beau’s droomgast Gaby Blaaser lacht om kritiek

Gaby Blaaser zat tien jaar geleden een paar jaar in Spangas, debuteerde vijf jaar geleden in GTST, maar verdween drie jaar geleden – na de presentatie van CampingLife – uit beeld bij RTL. Ze raakte haar GTST-salaris van 3.000 euro per maand kwijt en zat zonder inkomen. Al snel besloot ze zich om te toveren tot stringmeisje op Instagram: de volgers stroomden binnen en inmiddels verdient ze geld met sexy posts. Maar is het niet allemaal vreselijk ordinair? Nee, vindt ze zelf.

Blaaser lacht erom dat haar vroegere SpangaS-fans haar nu een ‘Instahoer’ vinden, zegt ze. “Nee. Wat je ook doet, het is toch nooit helemaal goed. Wat ze over me schrijven en roepen vind ik eigenlijk wel vermakelijk. Ik lach erom“, zegt ze in Veronica Magazine.

Ondanks haar bijna 300.000 volgers kan Blaaser nog gemakkelijk over straat. Met kleren aan herkent niemand haar namelijk. “Ik zit lekker in mijn vel, voel ik me goed. En dat wil ik laten zien. Zelf kijk ik ook graag naar foto’s van sexy vrouwen. Sterker: ik volg alleen maar sexy vrouwen op Instagram.”

Ze onderscheidt zich naar eigen zeggen door puur natuur te zijn. “Op de botox in mijn gezicht en de fillers in mijn lippen na.”

Aangezien steeds meer jongens en meisjes met strakke lijven om Insta-euro’s vechten, wordt het voor types als Blaaser steeds lastiger om de aandacht vast te houden. Veronica Magazine: “De vraag is alleen: hoe ver gaat ze in haar zelfexploitatie om volgers en adverteerders te pleasen? Ze denkt er al over haar borsten te laten vergroten. We zullen ’t zien. We blijven Gaby volgen.

Recentelijk onthulde Beau van Erven Dorens dat hij Gaby Blaaser ontzettend graag aan tafel wil hebben vanwege haar ordinaire posts.

Het interesseert Gaby Blaaser allemaal geen reet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I hope your weekend was as(s) nice as(s) my butt🍑

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen