‘Songfestival-gays straks tussen Turken en Marokkanen’

Geplaatst op zo 01 sep 2019 om 12:00

Het NRC Handelsblad zet vraagtekens bij de homotolerantie in Rotterdam nu het door homo’s omarmde Songfestival volgend jaar naar de Maasstad komt. De skyline van Rotterdam ziet er misschien leuk uit op beeld, maar ‘Rotterdam is ook een stad waar niet veel homostellen hand in hand lopen’, constateert de krant. “De tweede stad van Nederland oogt niet zo roze“, is te lezen in het dagblad. “Homoseksualiteit ligt gevoelig, vooral in wijken met veel moslims zoals in Rotterdam-Zuid.

En juist in Zuid ligt de Songfestival-locatie Ahoy. “Sigrun Scheve van antidiscriminatiebureau RADAR wil dit beeld niet ontkennen, maar ook niet versterken, zegt ze.

Lopen al die Songfestival-homo’s straks gevaar in Rotterdam-Zuid? “Scheve kent transgenders in Zuid die zeggen dat ze nooit iets negatiefs meemaken. Maar ook wijkagenten die na een melding zeggen: ‘Ja, wat wilt u met al die Marokkanen en Turken hier?’

Die Marokkanen en Turken tolereren die homo’s misschien helemaal niet. “Redacteur Faayyaaz van Dijk stopte onlangs als columnist van buurtkrant De Havenloods na enkele homovijandige reacties“, aldus de krant, die weet dat de redacteur bepaalde plekken in Rotterdam mijdt.

Nico Musebrink van de RotterdamPride onderschrijft dat beeld. “Als ik mijn vriend in een restaurantje een kus wil geven, denk ik daar eerst twee keer over na dan en kijk ik over mijn schouder. Dat gevoel hebben denk ik veel mensen.”

Heeft de NPO dit dan niet meegenomen in zijn keuze voor Rotterdam? Je wil straks immers niet in het nieuws hebben dat Songfestival-homo’s in elkaar zijn geslagen door een stel ‘Rotterdammers’. “Gay friendliness was geen criterium in de locatiekeuze“, zegt organisator Sietse Bakker van de NPO.

En de Rotterdamse VVD-wethouder Bert Wijbenga zegt het feest niet te organiseren voor homo’s. “Het is geen LHBTI-feestje“, laat hij weten. “Met Amsterdam wil ik niet vergeleken worden. Amsterdam is een soort roze magneet.”

Het artikel ‘Rotterdam mag wat rozer worden’ kunt u lezen op de NRC-site.

Foto: AVROTROS
90 Reacties op “‘Songfestival-gays straks tussen Turken en Marokkanen’”


 1. Kamper

  Hahahaha!!!

 2. serbelanda

  De meeste Marokannen vinden het alleen maar fijn, meer vlees in de kuip om hun Arabische ster open te breken…

 3. Dirk

  Amsterdam is in de jaren tav homo’s minder tolerant geworden dan Rotterdam.

  En waar veel moslims zitten is veel homohaat, je krijgt het er gratis bij

 4. oijoepio

  Gelukkig is dit helemaal geen tendentieus artikel met enkel het doel om zoveel mogelijk reacties te genereren.. :-(

 5. Curryworst

  Zoals overal ter wereld en dus ook in Rotterdam:
  Mohammed in het land, boel in de brand.

 6. By the way

  Wat is dit voor stemmingmakerij

 7. Vera Storm

  Wat een pretentieus stuk van NRC. Bah.

 8. Alexander

  Heel makkelijk, even de hele vloot van Corendon charteren en al die erdogan malaka,s dumpen ergens boven oost Turkije, en de marokaanse malaka,s boven midden Afrika, dan kunnen ze ook meteen de vrouw van zwarte piet meenemen, S Simons.

 9. Richard

  Het songfestival heeft plaatsgevonden in de meest conservatieve landen en dat het daar fout ging heb ik nog nooit gehoord.

 10. Nelleke

  Gaan ze voortaan in het nrc alleen nog janken over intolerantie in Rotterdam of zo?
  Beetje laat hé, vinden jullie ook niet.
  NRC zou zich eenmaal achter de oren moeten krabben voordat ze met dit soort uitspraken de publieke opinie bespelen.
  Een landelijk dagblad heeft welzeker een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 11. Bas

  Wtf. Wat een stemmingmakerij! Ik ben homo in Rotterdam en kan daar zijn wie ik ben. En alsof het songfestival alleen voor homo’s is… NRC ga je heel diep schamen! Als iemand hier discrimineert zijn JULLIE het! Bah!!! Gewoon eng!!!

 12. Alexander

  Wat de moslims die in Nederland wonen zich durven te permitteren, durven ze in hun eigen land niet.

 13. Tsja..

  Hahahaha, we organiseren dit niet voor homo’s. Hahahahaha

 14. Mediapark

  Laten we het eens hebben over de tweedeling vd Nederlandse maatschappij ofwel de blanke, creatieve (zeg) homosexuele (vriendelijke) deel omarmd het festival en kleurt de Rotterdamse binnenstad. Het andere deel (of delen) leeft zijn eigen leven in de volkswijken in Rdam, of probeert (il)legaal een centje bij te verdienen. Het andere (ontevreden -blanke-) deel (noem het Barendrecht) kijkt naar SBS en roeptoetert dat ‘de overheid’ niet moet meebetalen aan het ESF, zo ook niet aan Prinsjesdag, Vuurwerkshow op de Erasmusbrug en de straatverlichting van Maastricht.

 15. Robson

  Aahhh gaat allemaal wel meevallen , ik den dat die Turken en Marokkanen. Best wel van een bruine poepert houden

 16. lvs2015

  Laten wij voorop stellen dat in Rotterdam men veel homovriendelijker is dan in Utrecht of Amsterdam. Je kan in Rotterdam, ongeacht Crooswijk, Centrum, Zuid als homo gewoon rondlopen zonder door een Turk of Marokkaan te worden uitgescholden. Kijk… als je doelbewust gaat lopen zoenen of hand in hand rondlopen op Zuid of Crooswijk en dan in straten waar veel Marokkaanse, Antillaanse of Turkse hangjochies rondhangen, dan vraag je er ook een beetje om. Bedoel, bewust, omdat jij je zo wil uiten naar buiten toe voor iedereen om te zien is eigenlijk ook vragen om vervelende reacties. Kortom actie vraagt reacties. En aangezien de meeste “toeristen” echt niet in die eerder genoemde straten met veel hangjongeren gaan bezoeken, laat staan hand in hand lopen, is dus de “overlast” van reacties op jou ‘homo’ gedrag minimaal. Laten we wel zijn, ongeacht hoeveel keren met in de media een “geaccepteerd” sfeertje probeert te creëren voor een ieder om het normaal te vinden: Homo zijn is niet normaal. het is abnormaal en niet zoals de mens van oorsprong is geboren/ ontstaan. Dat je het wordt, is dan nog geen vrijbrief dat het een “normaal” iets is en vervolgens het anderen gaat opleggen of dwingen te zien hoe jij in de buitenwereld dat nog extra benadrukt met hand in hand lopen en lopen tongen met een houding van “kijk mij eens lekker homoachtig doen.” En waarom stoort men zich dan aan homo’s? Nou..tis niet het homo zijn ,maar eerder het overdreven gedrag op straat zoals men dat weleens op Festivals ziet en wat dan een afkeer oproept omdat wij ,zoals eerder gezegd, allen worden geboren dat een man en vrouw op elkaar vallen en niet op dezelfde soort. Kortom: Rotterdam is gewoon veilig, erg veilig voor een ieder als jij je maar “normaal” gedraagt. Dus je kan als man-man of vrouw-vrouw gewoon naast elkaar lopen op straat, waar dan ook en overkomt je niets, tenzij jij ineens het nodig vindt lekker overdreven homo-achtig te gaan doen.

 17. Danny

  Hebben die Turken en Marokkanen wat te zeggen dan????
  Helemaal niks. !! Een happy en lekkere gay hier!

 18. Danny

  @Ivs2015,,Ok dus als er Antilliaantjes of Marokkaantjes door de wijk lopen moeten we maar geen handje handje lopen. Zij bepalen de regels dus. Ga zo door !!

 19. Klaasje v

  Wat een idiote stemmingmakerij inderdaad! Bah!

 20. Ik wilde dit even kwijt.

  Ik snap toch al niet dat er voor Rotterdam gekozen is.

 21. anoniem

  Wat een onzin..

  Er zijn ook nog veel te veel roomblanke Hollanders die LGTB-ers haten..

 22. Snake Charmer

  Hand in hand lopen is sowieso gay.

 23. Beflap

  @anoniem, alsof NL’ers per definitie blank zijn en Turken en Marrokanen niet, dit is 2019 hoor en niet 1912. Alles is lekker doorelkaar gemixed.

 24. anoniem

  @Beflap: Met ‘Hollanders’ bedoel ik iets anders dan ‘Nederlanders’.. Dat schrijf ik als ik het ironisch bedoel.. :-)

 25. Beflap

  Probeer er maar niet onderuit te komen nu, je bent anti-witte man, je bent een deuger. Ga maar ergens rellen tegen iets wat niet bestaat samen met de antifa ofzo…

 26. Bramderammer

  Niet alleen moslims hoor, word zo langzamerhand ook doodziek van het verheerlijken van homoseksualiteit…en vele, niet moslims, met mij!

 27. roevka

  Gewoon verbieden dat hetero onvriendelijk songfestival. :)

 28. anoniem

  @Beflap: Idd, zoals ik opgevoed ben, is er niets mis met ‘deugen’.. :-)

  Maar nee, ik heb niets tegen de wat blekere mens, maar ben vaak ook gecharmeerd van iemand met een ‘kleurtje’..

 29. PJV

  Als er 1 stad is waar het falen van de multikul duidelijk in het straatbeeld is terug te zien, dan is het Rotterdam wel.

  Misschien wel een goede zaak als ze de stad wereldwijd laten zien. Zal de wereld wat meer wakker maken over het multikul-en immigratiedrama die Europa kapot maakt. Tijd voor verandering!

 30. Sapperdeflap zeg!

  @PJV, lekker simpel: Gewoon alle asielzoekers, moslims, Rutte en ‘links’ als zondebokken aanwijzen, en roepen dat janmaat, fortuyn, wilders en baudet (achteraf) gelijk hebben (gehad). Maar werkbare oplossingen bedenken, ho maar…

 31. Erik

  Dit bericht gaat nergens over. Als ik in mijn lederen pakje door Rotterdam loop en de laatste kijkcijfers bekijk op mijn mobiel, ben ik nog nooit lastig gevallen. Ook Pieter ( die een Rotterdammer is) voelt zich volledig veilig in 010!

 32. Henk

  Had van de NRC meer nuance verwacht….. zo is het toch bekend dat gelovige dames elkaar inzepen in de sauna. Zo kan je nog wel een paar voorbeelden noemen. Men zegt het een… en doet…..

 33. Bep

  Het is geen Homofeest, het is een songfestival voor iedereen en als alle gasten overal vandaan er plezier in hebben en zich gedragen zoals ze dat thuis ook doen is er niets aan de hand.Het feest is voor iedereen!!!

 34. Ellen

  Het is echt wel een homofeestje. Iedereen ziet en weet dat.

 35. Ria Valk

  Wat een onzin. Het songfestival heeft ook plaatsvonden in Moskou, Istanbul, Kyiv en Baku. Vergeleken daarbij is Rotterdam een Roze paradijs.

 36. RaymondVL

  De meeste Marokkaanse jongens zijn fanatieke poepstampers die niet uit de kast durven te komen en alles in het geniep doen.

 37. jan

  Zo kan de hele wereld zien hoe de Naffers zijn. En dan heb ik het over de linkse deugers en goeddoeners.

 38. Ellen

  Het is een soort van canal pride, maar dan niet wie de lekkerste kontjes aan boord heeft edoch wie het leukste liedje zingt.

 39. Erik

  Kent iemand Joan Franka en Sieneke nog? Er keken echt heel veel mensen naar!

 40. Ellen

  Jan, als ze het niet wíllen zien, dan zien ze het gewoon niet. Deugers kunnen niet meer rationeel denken.

 41. Detlef

  Dus als ik het goed begrijp, wordt het ESF definitief tot homo-bezit verklaard. Het gaat dus niet meer om het beste liedje maar om het hoogste homo-gehalte. Veel plezier ermee, ik hou het voor gezien.

 42. Japio

  Goed zo, Mediacourant.nl Gooi nog maar eens lekker wat olie op het vuur. Rotterdam doet net zo veel aan homohaat als alle andere grote steden in Nederland. En als de grote steden van alle andere landen. Van de hele wereld. Moet ik nog doorgaan ? Homohaat is van alle tijden maar de laatste tijd is de ” Social’ Media een partner in crime geworden. Reken maar dat de burgemeester een beveiligings cordon paraat heeft staan. Dus Mediacourant: laten wij rustig gaan slapen en ons geen zorgen maken als het niet nodig is.

 43. Ruiende Trui

  Ho, ho! Er mag niets negatiefs gezegd worden over de islamitische medemens. Ook al zijn het de feiten, dan nog niet. Want die feiten komen niet goed uit.

 44. anoniem

  @Ruiende Trui:

  Kritiek hebben mag best, een nieuwe holocaust voorbereiden niet.. :-)

 45. FlyingLotus

  Er zitten zeer veel (latente) homo’s onder de turken en marokkanen. Overigens geheel volgens de statistieken.

  Kunnen ze zonder excuus naar hun ‘eigen’ feestje, ze mogen dan tuuteren.

 46. anonymous

  Was toch nooit waar, waren toch de altijd blanke Nederlanders die homo’s wat aan doen

 47. anoniem

  Soms krijg ik wel de indruk dat mensen met de grootste angst voor de islam, verstokte alcoholisten zijn.. :-D

 48. Ellen

  En dat mensen die het kwaad dat Islam is niet herkennen, onnozele naïevelingen zijn.

 49. Domme Ellen

  En dat mensen het kwaad dat Christendom is niet herkennen, onnozele naïevelingen zijn.

 50. PJV

  Hé Sapperdeflap, er zijn wel degelijk goede oplossingen. Maar links en de gevestigde orde is daar blind voor. Intussen ondervinden vele Nederlanders de last die de multikul heeft gebracht. Jij mag daar nu misschien blind voor zijn, maar wacht maar tot je er zelf een keer mee te maken krijgt, dan praat je wel anders. Of denk je dat de massale steun voor de FVD/PVV hier en alle zusterpartijen in de rest van Europa zomaar is ontstaan? Heel Europa is de immigratie en multikul zat.

 51. anoniem

  Dat mensen sowieso een dubieuze diersoort zijn, hebben we inmiddels wel bewezen.. Maar je kunt niet iedereen over 1 kam scheren.. :-)

 52. Lezzetli tarak gemisi

  Log in bij een gemiddelde gaysite. Meer dan genoeg keuze in Maroc”s en Turkse gasten. Harig, Extreem, en van de harde school. Dus wat nou tolerant??

 53. Ari

  Het is te hopen dat alle deelnemers en medewerkers gewaarschuwd worden voor zakkenrollers ed.

 54. MM

  Ik heb gehoord dat omdat de marokaanse jongens geen sex mogen voor het huwelijk ze het dus vanaf hun 14e met elkaar doen.

 55. Niet Liegen

  Bas
  Sun 01 Sep 2019 om 12:32
  Bas niet liegen. Jij durft niet hand in hand door Rotterdam te lopen.
  Ik weet zeker dat je binnen een half uur in elkaar geslagen of uitgescholden
  Ik heb gehoord dat Abutaleb samen met Femke H. bezig zijn om
  alle Mocro’s rond het songfestival op kosten van de belastingbetaler
  2 weken op vakantie te sturen naar Marokko .

 56. Gordon

  Lezzetli tarak gemisi
  Sun 01 Sep 2019 om 17:58
  geef mij een linkje door

 57. Achmed Jansen

  Bramderammer
  Sun 01 Sep 2019 om 14:13
  Het is een kwestie van geduld tot heel Rotterblanca arabisch lu*lt

 58. Lies

  Grappig dat NRC het anders nooit heeft over de intolerantie van moslims.

 59. Tom

  En ze lachen in het Journaal
  ‘Jullie zijn trots op de godsdienstvrijheid, waarom geldt die niet voor mij?’
  Begrijp nu Saksen en Brandenburg

 60. Beflap

  Godsdienst is voor domme makkelijke mensen die geen verantwoording voor huj daden durven nemen. Dit is mijn oordeel en daar zult u het mee moeten doen.

 61. ceasar

  In andere steden liep het festival (uiterlijk) wel goed omdat de overheid daar veel minder tolerant is dan in Nederland mbt lHBT’ers en men dus minder ‘anders’ aanwezig kan zijn. En aan de andere kant treedt men vaak ook veel harder op tegen jongeren die anderen (de homoscene etc) de maat willen nemen. Kortom: daar hakt de politie er al snel op in en vlieg je rechtstreeks de bak in bij onrustzaaien.

 62. Papa

  @Johnny

  Ze moeten een b0m in jouw r33t stoppen. Volgens mij vind je dat wel lekker.

 63. 123

  Hartstikke leuk, dit stukje op MC, en vooral alle reacties van rechts-georiënteerde mensen, maar vergeet nooit dat allerlei minderheden, welke dan ook, altijd vervolgd zullen worden onder een extreem-rechts beleid; de mensen die jullie beweren te beschermen. Eerst zijn het de buitenlanders, daarna de homo’s, daarna de gehandicapten, daarna de vrouwen. Daar waar jullie de islam om verachten, zit eigenlijk ook in jullie eigen hoofd, maar dan net ff anders. Maar het komt wel op hetzelfde neer: weg met buitenlanders/andersgelovigen, weg met homo’s, weg met gehandicapten, vrouwen weer terug in de keuken. Zien jullie werkelijk waar NIET de overeenkomst die jullie hebben met datgene waar jullie zogenaamd tegen zijn?

  En @MC: leuk dat jullie clickbait willen, die hebben jullie nu ook van mij gekregen. Maar kunnen jullie weer een beetje teruggaan naar hoe het eerder was? Dat tegen elkaar uitspelen van mensen begint mij enorm te irriteren. Links, rechts, wat maakt het uit? Jullie horen shownieuws te brengen, en dus geen politieke blog te zijn! Maar jullie zijn wel die kant afgedreven. Waarschijnlijk alleen maar voor de clickbaits. Zonde, en erg jammer.

 64. Tom

  @123
  Denk je heb het niet bij het rechte eind
  Je bent blind op links

 65. Sjors

  Pulp artikel MC maar daar zijn jullie goed in laatste maanden…

 66. Clickbait

  @123

  1.U kan rechts en extreem-rechts blijkbaar niet uit elkaar halen.
  2.Minderheden kunnen ook worden vervolgd onder een extreem-links beleid.
  3.U verwijt MC dat ze mensen tegen elkaar uitspelen, terwijl u het zelf in uw post aan het doen bent! Bovendien staan op MC altijd artikelen van andere sites. Als u zo nodig wil verwijten, richt je dan tot de NRC.
  4.Vervolgens zegt u: ”Links, rechts, wat maakt het uit?”, na uw hele preek waarin u rechtse mensen generaliseert!

  Uw beperkte visie brengt mensen niet bij elkaar. Iets waar u wel voor lijkt te pleiten.

  Tot slot,
  De politieke voorkeur van mensen wegzetten als een extreme vorm daarvan is niet bevorderend voor de algemene discussie. Het werkt juist contraproductief. (Zie bijvoorbeeld de Amerikaanse verkiezingen van 2016)

 67. PJV

  123 snapt het echt niet. Er heerst grote onvrede, en veel van deze onvrede is het resultaat van de door links opgedrongen multikul en daar merken we nu de ellende van. Maar kijk vooral lekker weg. Iedereen ondervindt de gevolgen, jij uiteindelijk ook.

 68. COSA NOSTRA

  Hè hè Dit loop ik al de hele tijd roepen dat Rotterdam anti-gay enzo is!!! Duhh komen ze by MC nu mee. Daar waar moslims zijn is antihomo beleid en worden ze automatisch in elkaar geslagen heel erg slim gedaan weer om in de grootste moslimstad van Nederland het te organiseren Dit lijkt gewoon uitlokking!!!

 69. 123

  @iedereen: Ik blijf achter mijn standpunt staan m.b.t. het feit dat rechts-georiënteerde mensen niet veel beter zijn dan de mensen die zij willen ‘bestrijden’. Ik ben vaker door blanke mannen voor k@nkerhömo uitgemaakt dan door mensen van welke afkomst dan ook. Sterker nog: ik heb Poolse, Iraakse, en Montenegrijnen als buren gehad, en die vonden het allemaal wel prima. Mijns inziens komt het echte gevaar vanuit rechts-georiënteerde mensen: die stoken het vuurtje alleen maar aan vanwege eigen gewin. Maar dat is mijn persoonlijke mening. U weet wel: dat mag.

  Daarnaast gaf ik aan dat MC zich weer moet herontiëren over welke koers ze willen varen. Links en rechts uitspelen geeft veel clickbaits, maar draagt niet bij aan een algehele samenleving. Want wat mij betreft heeft iedereen stemrecht, en dat kan links of rechts zijn. Maar MC speelt het tegen elkaar uit.

  Sarcastische humor is prima, maar mensen tegen elkaar uitspelen is dat niet. Ik denk aan een strafzaak, om te kijken of dit nog kan. En dan wil ik zowel rechts als links Nederland meenemen.

  Vrijheid van mening is een groot goed, maar het moment dat die pagina mensen tegen elkaar ophitst, is gewoon niet goed. Mensen, het gaat om shownieuws! Geen recht-links blok. En DAT is mijn punt!

 70. bril

  Nou dan worden er een paar homo’s flink in elkaar geslagen. Is tegenwoordig de realiteit. Weet de hele wereld dat ook meteen.

 71. Papa

  @123

  Jij bent niet goed bij je hoofd. Rechtse mensen zijn doorgaans echt niet tegen homo’s, we zijn geen conservatieve, evangelische Amerikanen hier. Jij kan wel zeggen dat jouw ervaring is dat vooral rechtse mensen zulke dingen zeggen (hoe weet jij trouwens hun politieke voorkeur?), maar begrijp je wel dat andere mensen weer een andere ervaring hebben? Die mogen dan ook gerust hun persoonlijke mening uiten, zelfs als jij dat niet leuk vindt.

  Nogal schijnheilig dat je MC van ophitsen beschuldigt, terwijl jij zulke generaliserende dingen zegt.

 72. Het meisje met de grijze Luger

  Wat een domme reactie van @ivs2015 zeg.

 73. Emma Wortelanus

  Expidition Robinson was keileuk gisteravond. Ik denk dat Ron Boszhard de Mol is, denken jullie niet ?

 74. Kevin Frikandel

  @123, ik meen dat mediacourant een artikel van NRC handelsblad aanhaalt in dit stuk, en in dit stuk van NRC handelsblad wordt Rotterdam intollerant genoemt.

  Het komt niet echt over als links en rechts tegen elkaar uitspelen. Ik denk daarom dat je strafzaak tegen MC erg weinig kans maakt en dat je straks zelf voor de proces kosten moet opdraaien. Het NRC handelsblad aanklagen lijkt mij ook een slechte zet; die weten doorgaans wel wat ze doen.

  Bezint eer gij begint.

 75. Henk

  Rechts heeft het thema gelijkheid van man en vrouw en homorechten gestolen van links om kiezers te trekkken. Ze menen er weinig van, het is marketing.

 76. Relschopperschopper

  Ach, homohaters, van welke afkomst ook, zijn lafbekken. Die bashen alleen vanachter hun schermpje, of wanneer ze in de meerderheid zijn. Juist tijdens het ESF zijn ze dat niet.

 77. Nunc aut Nunquam

  Wat doet die Duncan eigenlijk sinds de overwinning van het nichtenfestival,,,,, iedere keer die vreselijke grijns en z’n voddebaal oufit is mi. geen win win situatie,,,,,,, Duncan moe is de nieuwe trend!!!!!!!!!!

 78. Ken

  @Nunc

  Ja echt geen idee waar zijn management mee bezig is. Je brengt toch z.s.m. een nieuw nummer uit. IJzer smeed je wanneer het heet is…

 79. Nick

  Het stemvee van GroenLinks is hierboven ook aanwezig.

  “StIgMaTiSeReNd ArTiKeL”

 80. wortelboer

  De kop van dit verhaal in de MC geeft aan waar nou het grote probleem zit van heel Nederland. Wij laten ons bang maken door buitenlanders die denken dat we hier nog in1847 leven zoals zij.Of je doet mee in Nederland of je gaat lekker terug, ook als je hier geboren bent, aanpassen en snel ook.

 81. EnZoIsHet!!!

  was de tekst niet “Hand in hand kameraden” Dus toch……

 82. Henk

  Afgelopen nacht mijn spermatank geleegd in mijn partner. Hij kan nu een paar dagen niet meer zitten.

 83. liefkleinhertje

  Als er een bij loopt die toevallig in de war is kunnen we met zijn allen gaan janken hoe kan dat nou? (of bij een oude piano een liedje van John Lennon zingen)
  En als we uit gejankt zijn gaan we weer vrolijk op de oude voet verder met het verkwanselen van dit land.

 84. Trhump nederland is te koop

  De samenleving is beperkt maakbaar. Veel mensen leven in een illusie van een ideale wereld. Dat kan… maar in de praktijk zullen we gewoon zien dat er mot zal zijn tussen bevolkingsgroepen … wat uiteindelijk altijd leidt tot burgeroorlogen…….. het is altijd hetzelfde liedje met mensen.

 85. StefanV

  Sinds wanneer is NRC niet meer volslagen wereldvreemd? Stop de persen. Misschien hadden ze dit trouwens beter eerder kunnen bedenken. Het Songfestival is nu toegewezen aan een stad met meer allochtonen dan autochtonen; een stad met een forse moslim-populatie. Het is te hopen dat het verder geen problemen oplevert.

 86. sport

  @Relschopperschopper ……..Helemaal waar. Lafbekken van het ergste soort denkbaar.

 87. sport

  @ Nick…Inderdaad….Het stemvee van GroenLinks is hierboven ook aanwezig.
  En dat stemvee is ook heel gevaarlijk. GroenLink(s) aanhangers zijn de nieuwe communisten in dit land.

 88. PJV

  Of 123 en zijn vriendjes zijn de moorden op Fortuyn en van Gogh, alle terreuraanslagen in het westen van de afgelopen 20 jaar, de manier waarop allochtonen proberen onze tradities om zeep te helpen en de grote steun de afgelopen jaren voor partijen als de PVV en FVD vergeten, of ze zijn bewust blind voor de realiteit.

  Links en multikul is niet wat Nederland wilt en sowieso nooit heeft gewild! Dus hou eens op, jullie hebben verloren. Een kentering is allang gaande.

 89. Dennis

  Ha ha, “wat Nederland wilt”? Domme Turk!

 90. PJV

  @ Dennis: linkse landverrader!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.