Rob Geus is AD’s favoriete Robinson-kandidaat

Dennis Jansen, die een column in het AD heeft over Expeditie Robinson, ziet Rob Geus dit jaar als zijn favoriete kandidaat in het realityprogramma. De vroegere keurmeester van SBS 6 is dit jaar een van de bekendste deelnemers en hij vervult zijn rol met verve, vindt de journalist. “Wel fijn dat Rob -‘man, man, man’- Geus (‘Ik ga hier even niet op de hygiëne letten’) erbij zit. Nu al mijn favoriet. Wat kan hij heerlijk balen, boos zijn en zich ergeren. Ook dat is Robinson“, schrijft Jansen.

Geus zorgt voor een beetje lucht in het programma, vindt Jansen. “Hij zorgt in elk geval voor een beetje humor. Zijn teamgenoten teleurgesteld en ziek van de nederlaag. Hij: ‘Hey, ik zie daar een aap?’ ‘Waar?’ ‘Geintje, joh’.

Een paar maanden geleden mocht Jansen voor het AD naar de Filipijnen om een reportage te maken over het productieproces van Expeditie Robinson. Daar heeft hij behoorlijk respect gekregen voor de makers.

Die hebben het niet veel zwaarder dan kandidaten als Geus, zegt hij. “Ik zag daar ware helden. De cameraman, geluidsman en verslaggever die de kandidaten twaalf, dertien uur per dag op de voet moesten volgen. In de zee, in de modder, in de jungle en in de brandende zon.

De rubriek Expeditie Jansen kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: RTL, Martijn van Gelder

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen