Jeroen Pauw vindt Blue Circle heel erg slecht

Jeroen Pauw vindt dat inmiddels wel bewezen is dat tv-productiebedrijf Blue Circle heel erg slecht is in het produceren van talkshows. Dat heeft hij gezegd in The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Ondanks het faliekant mislukken van de talkshows van Humberto Tan, Twan Huys en Art Rooijakkers – zowel inhoudelijk als kijkcijfermatig – zit Blue Circle nu ook weer achter het programma van Beau van Erven Dorens en dat zie je terug, vindt Pauw. Hij vindt het erg onverstandig.

RTL 4 stapt in 2020 eindelijk van Blue Circle af als Eva Jinek de late avond komt versterken. “Ik denk dat haar komst uiteindelijk een voordeel is en waarom denk ik dat? Omdat het ook geproduceerd gaat worden door Ewart van der Horst en ik kan me voorstellen dat dat beter wordt dan zoals het nu geproduceerd wordt.

Het lijkt erop dat Van der Horst ook de talkshow van Beau gaat produceren. “Ja, dat denk ik.”

Het zou een hele goede keuze zijn, aldus Pauw. De huidige producent Blue Circle vindt hij namelijk bagger. “Die is gewoon slecht. Tja, het is zo. De producent maakt nu een talkshow die nog niet helemaal lekker loopt, de producent heeft daarvoor de talkshow met Twan gemaakt die niet helemaal lekker liep en ook nog die Zomer met Art gemaakt wat niet van de grond kwam. Ja, op een gegeven moment kun je dan niet alleen maar de presentator de schuld geven.”

Er zullen vast wel goede mensen tussen zitten bij Blue Circle, maar ik vind niet dat zij met al die talkshows die er nu gedaan zijn, hebben laten zien dat dat nou fantastisch loopt.”

Deze uitspraken zijn behoorlijk pijnlijk voor Blue Circle, vindt voetbal- en mediakenner Johan Derksen. “Het is dodelijk voor Blue Circle natuurlijk zo’n uitspraak van Pauw, want dat gaat Nederland door“, reageerde hij in Veronica Inside.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen