Irene Moors steeds vaker terug op ‘oude nest’ RTL 4

Geplaatst op di 10 sep 2019 om 16:25

Irene Moors lijkt na drie jaar SBS 6 weer langzaam maar zeker terug te keren op het oude nest bij RTL 4. Ze debuteerde zaterdagavond als jurylid in Dancing with the Stars en is deze hele week naast Daphne Bunskoek te zien als co-host in 5 Uur Live. Ze heeft het overduidelijk naar haar zin, al is de opening wel een raar gezicht, aangezien Moors ongeveer anderhalf keer zo lang is als Bunskoek. “Ik verheug me erop, ik vind het heel leuk“, liet de vroegere Life & Cooking-presentatrice weten.

In de weekopener zat Moors op tafel naast Bunskoek. “Ja, iedereen denkt nu: waarom zit die vrouw op tafel? Nou, dat is hierom. Ik ben een soort reus naast jou, dus daarom ben ik even gaan zitten, dat is toch leuker.”

Daphne Bunskoek vindt het leuk om met Moors te presenteren. “Ja, ik heb jou natuurlijk afgelopen vrijdag bewonderd, want ik wilde ook graag zien hoe jij Dancing with the Stars jureerde.”

Moors: “Het was zaterdag, maar dat geeft niet. Ik vind het heel leuk dat je zégt dat je hebt gekeken.”

Bunskoek lachend: “Het duurde wel lang, maar zo lang nou ook weer niet.”

Door haar jurylidschap in Dancing maakt Moors onderdeel uit van de weekendoorlog tussen RTL en SBS. “Het was natuurlijk helemaal een boeiend tv-weekend. Ik heb ook vrijdag en zondag gekeken, maar zaterdag was Dancing with the Stars. Ik vind het ontzettend leuk dat ik daarvoor gevraagd ben.”

Wie heeft haar getraind als jurylid? “Er komt dan van de BBC een flying producer en dan krijg je een soort workshop ‘jureren kun je leren’. Er zijn do’s en don’ts. Je mag niet een te lang verhaal hebben, het moet afgerond zijn, het moet iets toevoegen en je moet ook kijken waar je verbeterpunten zou kunnen zien en dat ook melden. Dat heb ik tot me genomen.”

Zaterdag was de uitzending. Een grote show, ik hou ervan, het is live, er kan van alles gebeuren, hier ook, maar daar zijn er iets meer mensen en iets meer licht. De avond was daar en het was fantastisch.”

Foto: RTL
39 Reacties op “Irene Moors steeds vaker terug op ‘oude nest’ RTL 4”


 1. O!

  En dat verdient ze ook Irene past in het lijstje Linda de Mol.

 2. Tijl

  Heeft niks met RTL te maken.. ze is in dienst bij de Vriendenloterij

 3. Wendy op twitter

  Beter voor Irene. Ik ben er blij mee.

 4. Mick

  Ze heeft bij SBS6 nooit echt grootse dingen kunnen doen helaas.

 5. Minder of Mirjam

  Leuk voor Irene! En ook leuk dat ze nu twee dingen doet zonder Carlo, zodat RTL laat zien aan haar dat ze ook in het individu Irene Moors geloven. Ik hou van Irene (en van carlo) maar los van elkaar zijn ze ook leuk!

 6. Sean

  Ze kan nog zo’n leuk verhaal ophangen over Dancing With The Stars, maar ze houdt gewoon een stoel warm. Meer voegt ze niet toe.

 7. Whitedog

  Bij Dancing with the Stars gadf ze zelf al toe helemaal geen verstand van aken te hebben. Dus wat zij daar nou doet, niemand weet het.

 8. Norvo

  Niks ten nadele van Loretta, maar was Irene niet veel passender geweest in The Masked Singer naast Carlo?

 9. Ron

  Irene is een soort van ‘stem van het publiek’ zo kijkt ze naar de optredens van de paren. Dat begrijp ik uit haar introductie afgelopen zaterdag in DWTS. Van mij hoeft dat niet. Ik mis die andere deskundige in de jury zoals die Jan Postulaert en die wat oudere man die nu op de plek van Louis van Amstel zit.

 10. Telekids Lover

  Ik ben met Irene Moors opgegroeid.

 11. geen stem

  Voor mij hoeft het niet.

 12. Jasmine Sendar hater

  Komt omdat ze ook een “vriendinnetje” is van Sven Sauve net als breedbek Nicolette van Dam.. dus die zien we binnenkort daar ook weer. Net als Estelle Cruijff

 13. FlyingLotus

  Irene moors is mij teveel provincie en middelmatigheid.

 14. Sean

  @Ron: En dat is echt belachelijk. De jury moet net zoals bij de BBC daar zitten om een professioneel oordeel te geven waar ‘het publiek’ dan een houvast aan heeft om dan zelf een stem uit te brengen via de telefoon. Maar ach, inhoudelijk zijn die andere juryleden toch ook niet. Er zit geen Craig Revel Horwood bij die notities maakt tijdens de dans en dan fijntjes even opnoemt wat er allemaal mis mee was en het ook aangeeft wanneer het echt goed was. Nee, bij de Nederlandse versie moet het wel ‘gezellig’ blijven. Geloof me, binnen drie weken heeft er bij RTL al iemand een 10 gescoord die bij de BBC hooguit een 8 had gekregen.

 15. @FlyingLotus

  Helemaal RTL dus. Nog net niet tokkie en camping (dat is SBS).

 16. peacock and whitemen

  De Belgische jury van dancing with the stars was afgelopen jaar vele malen beter.

  Vooral jan kooiman, die ik normaal een geweldige l*l vind, steelde de show met de goede oprechte commentaren.

  En uiteraard de presentatie van gert verhulst was professioneel met tussendoor een leuk grapje en schoof de kandidaten naar voren en niet zichzelf.

  Alleen de belgische versie werd gedragen door de sponsoring in beeld, dat was wel een beetje jammer.

 17. Ron

  @Sean: ik vond alleen Louis van Amstel nog billijk commentaar leveren op de dansen. Hij was dan ook als enige zeer kritisch. Zo hoort het.

 18. Ron

  En Dan Karaty zijn discipline is dit soort dansen ook helemaal niet, dus snap niet wat hij daar doet. Hij zou op zijn minst Nederlands moeten kunnen praten. Hij heeft voor Jan L. bij de nonnen gezeten om Nederlands te leren blijkbaar..

 19. ikweethetbeter

  Geen enkele deskundigheid ,als ik Irene zie , zap ik gauw weg !!!!!!

 20. Gwendolyn

  Heeft Daphne nu heel kort haar of zo? Ieuw!

 21. Marieke

  Ron

  Hij mag dat niet, onder het mom, klinkt leuker, maar hij kan wel degelijks Nederlands praten.

 22. Ron

  Ik denk dat de kijker dat dan ook wel eens wil horen. Waarom zo geheimzinnig doen terwijl het destijds in het nieuws was dat hij Nederlands had geleerd bij de nonnen en zelfs voor een 2e keer terug is geweest.

 23. L.

  Hopelijk biedt Peter van der Vorst haar een contract aan.

 24. Johnny👀

  Suf irritant mens..voegt net als die Carlo niks toe.

 25. Michel

  Zag het gister…en ze deed het leuk naast dat bunskoekje

 26. Dominee Bonk

  Wat een ouwe taarten toch, de doos ruikt naar de taart. Denk aan de datum dames en heren programma makers, het ruikt zuur muf en naar algen tussen de kieren

 27. Nerd

  zo blij dat ze weg is dat non talent…..

 28. Robbin

  Selma van Dijk (50) en Gallyon van Vessem (50) moeten stoppein met de presentatie van Hart van Nederland. Het tweetal heeft dat eind vorige week te horen gekregen van de leiding van Talpa, waar het populaire SBS 6-programma onder valt. Bronnen melden dat aan deze site. Bron AD

 29. pastoor Justus uit Schin op Geul

  @ Dominee Bonk , Nou bij ons in het klooster lopen er heel veel met een stijve als ze de oudere dames bij RTL zien , en vooral die Lorette mag best voor een APK langskomen, een grote beurt , ja die willen wij wel even uitvoeren bij die lekkere meid! Oh het is soms vaak behelpen met die nonnekes , in kloostergebouw 2 , daar krijgen we de paal niet meer bij overeind, die lopen nog met lingerie uit 1938, daar krijgen de meeste hier een afknapper van , Dus Als zuster Theresa weer jeuk heeft
  en bij èèn van de mannelijke kloosterlingen binnen sluipt, weigeren de meeste dan ook haar te bevredigen, alleen pater Theodorus die nkt alles wat los en vast zit !
  maar ja dat is altijd al een nonnen jager geweest, hij biecht ook elke dag voor zijn zonde, want ja er is altijd wel een non die een APK wil, en bij hen kunnen ze dan terecht Zelfs zuster Cristina van 81 , ja want als heet bent ja dan wil je wel!!

 30. Ja nee

  @ Robbin

  Dat gaat Hart van Nederland zeker voelen. En terecht. Selma en Gallyon zijn de beste nieuwslezeressen die het programma heeft. Zou heel dom zijn om uitgerekend deze dames te ontslaan.

  Ik kots van Mirella van Markus, Annemarie Bruning en Sandra Schuurhof die stuk voor stuk het niveau van de ervaren rotten Selma en Gallyon niet halen.

 31. geen stem

  Deze vrouw denkt de broek aan te hebben.

 32. pastoor Justus uit Schin op Geul

  Had een reactie verwacht van @ dominee Bonk, maar hij geeft geen kick , hij zal toch niet? Nee een dominee doet zoiets niet ! nou ik ga straks eens kijken in kloosterbouw 2 of er nog een kippetje rondloopt Wij hebben in het klooster televisieloze avond, en dat pim pam petten, mens erger je niet gaat me vervelen !,

 33. nederland is te koop

  Er zijn gelukkig genoeg zenders tegenwoordig voor al die C en D ‘STERREN’ . Gelukkig is er youtube zodat we die bagger niet meer hoeven te zien die die zenders op ons af vuren.

 34. Meneer Kaktus

  deze oude taart wil ik best in mijn caravan uitwonen

 35. Meneer Kaktus

  deze oude taart wil ik best in mijn caravan uitwonen.,’

 36. Frank

  Irene deed het verrassend goed in de jury en gaf vaak realistisch commentaar. Denk dat ze hier heel goed op haar plek is!

 37. Annoniemus

  Bij dat programma om vijf uur doet ze het tenenkrommend slecht , wat een blamage !

 38. Anja

  Goed dat haar naam erbij wordt genoemd want ik dacht even dat er een gebouw aan de tafel zat.

 39. Oma

  Welkom terug Irene Moors

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.