First Dates op Valentijnsdag met BN’er-special

Geplaatst op Thu 19 Sep 2019 om 9:30

First Dates, de grootste vooravondhit van NPO 3 sinds het vertrek van De Wereld Draait Door, komt op Valentijnsdag met een special met bekende Nederlanders. Dat heeft een zegsman van BNNVARA bevestigd na de onthulling door Giel Beelen. De Radio Veronica-dj kon de komst van de VIP-editie verklappen, omdat hij hiervoor is benaderd. Daar lijkt de dj, die zijn relatie op de klippen heeft zien lopen, niet enthousiast over. “Ik heb die gast natuurlijk uitgelachen aan de telefoon.

Zijn sidekick Jeroen Latijnhouwers leek het wél een goed idee. “Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen. Misschien zit daar wel de vrouw van je leven tussen“, zei hij, waarna Beelen aangaf er alsnog over na te denken.

Het is dus de bedoeling dat de VIP-editie van First Dates te zien is op Valentijnsdag, op 14 februari 2020. De opnames zouden plaatsvinden in december.

De volgende reguliere editie van First Dates begint op 7 oktober.

Foto: BNNVARA, Estera Marysia
4 Reacties op “First Dates op Valentijnsdag met BN’er-special”


 1. Norvo

  Zijn sidekick Jeroen Latijnhouwers leek het wél een goed idee. “Je kunt gratis eten, je hebt een leuke avond en je komt weer eens onder de mensen.

  … Gratis eten? Elke date eindigt met het moment waarop de rekening betaald moet worden.

 2. Bart

  Jammer….is leuk programma omdat het met gewone mensen is..

 3. FlyingLotus

  Ik heb een afwijking: ik lees vooravond en denk voorbips.

 4. Zorro

  Eindelijk eens een bn-er op tv, hiephoi! Want ze komen je nog niet de neus uit nee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.