Familieman Humberto maakt BN’er van dochter Julia

Geplaatst op zo 01 sep 2019 om 8:30

Parttime familieman Humberto Tan heeft met zijn dochter een serie afleveringen van een eigen YouTube-programma opgenomen: Tantoe Muzikaal. De eerste aflevering komt vandaag online, vertelden ze gisteren in RTL Boulevard, waar ze hun format mochten pluggen. Dochter Julia wil ook een bekende presentatrice worden. Ze heeft nu bijna 20.000 volgers op YouTube, maar hoopt door deze samenwerking met haar vader een groter kijkerspubliek aan zich te binden.

Het is niet de eerste keer dat Humberto zijn dochter aan meer bekendheid helpt. Eerder deden ze samen mee aan Dance Dance Dance. Nu gaan ze dus zelf tv-maken. “Het is een YouTube-format dat ik samen met mijn vader heb bedacht.”

Wat voor format is het? “Nou ja, eigenlijk is het een spel dat we thuis al lang spelen met elkaar. Het format is dat je een random woord hebt, waar je een bestaand liedje mee moet zingen. In ronde twee heb je een artiest en daar moet je ook een liedje van zingen.”

Bekende kandidaten die meedoen zijn Gerard Joling, Monica Geuze, rapper Dio en rapper Donnie. Ze kon uitgebreid putten uit het netwerk van papa, maar: “Ik laat het haar zelf doen, want ze moet ook haar eigen fouten gaan, maar ik kijk wel mee op de achtergrond.”

Julia: “Ik vond het heel fijn dat hij mij helemaal vrij liet daarin.”

Humberto: “Het is haar programma, dus ik zeg: ‘Doe je best!’ Ik merk het wel. Ze roept naar beneden: ‘Ja, het is klaar.’ Dan ga ik zitten. That’s it.”

Julia: “Hij is zeker een voorbeeld voor mij. Ik kijk heel erg naar hem op. Ik bedoel: hij zit al zo lang in de tv en in de media. En hij wordt heel erg gerespecteerd. Hij is ook superlief, natuurlijk hè, en hij zegt nooit iets slechts over een ander.”

Dochter Julia lijkt een sympathieke dame, maar het loopt niet altijd goed af met BN’ers die hun kroost proberen te pluggen. Sem van Dijk staat nu al met 10-0 achter door de schaamteloze wijze waarop zijn moeder Wendy van Dijk hem naar binnen schoof bij Shownieuws en waarop ze een rijkeluiscanta voor hem regelde.

Foto: RTL Boulevard
39 Reacties op “Familieman Humberto maakt BN’er van dochter Julia”


 1. Zonder Naam

  Erg aantrekkelijk lijkt het me niet als ik het zo lees. Maar misschien bestaat er een doelgroep voor.

 2. Dionne Stakker

  Dit nieuws maakt mij niet echt blij.

 3. #NPO Kijker#

  Zo vader, zo dochter

  Brrrr

 4. Lilly Labiamus

  Nepotism is a bi-atch.

 5. TomTom

  Papa wordt erg gerespecteerd, whoehahahaaaaaa. Natuurlijk.
  Wat een verrassend, sprankelend nieuw format en met wie oa zeg je?
  Gerard Joling en zo…….. heel erg gaaaaaap boeiend.

  Stop maar, genoeg gehoord; kindje, ga iets anders doen. Leer een echt vak, ga in de zorg werken, doe iets nuttigs ipv deze oeverloos uitgekauwde SHIT proberen te pluggen (over de rug van pappie).
  Hier zitten we NIET, ik herhaal NIET op te wachten!

 6. Remi

  Na anderhalf jaar boven zich uit te zijn gestegen,
  is Kiki sinds gisteren weer helemaal ‘terug bij af’.

  Wat was dát triest om te zien, zeg …

 7. Aksss

  Haha dat is oemberto met een pruik op. Leuk bedacht!

 8. Bart

  Hij wordt heel erg gerespecteerd. Ha Ha! Daar zijn de meningen over verdeeld. Ook in de tv wereld. Vraag o.a. maar eens aan zijn oude collega’s van late night.

 9. Hans

  @Bart

  Namen?
  Rugnummers?
  Bron?

 10. Flits Bom

  Zou het ook zo’n ja knikker worden als haar vader?

 11. Uuuh

  Het is werkelijk schaamteloos. Het meisje kan er niets aan doen en denkt leuk haar youtubekanal aan het promoten te zijn. Ondertussen staat paps haar te gebruiken om zijn eigen imago op te verzeilen. Dat doet hij ook steeds met zijn overleden broer: in zijn laatst overgebleven televisieprogramma staat hij weer te snikken naast een ouwe kar omdat hij aan broer moet denken. Het is allemaal zo nep en doortrapt. Het zou je vader maar wezen!

 12. Uuuh

  Verzeilen = vijzelen

 13. Bart

  @Hans Dat gaat je helemaal geen klap aan.

 14. Leontine

  Walgelijk, kind is net zo labiel als die achterlijke moeder van haar! Wat sneu dat je met je vreemdgaande vader (denk Dionne Stax, Francis Beukeveld, Fleur lauwe) toch ff inzet om je koppie te promoten. Je zou je diep moeten schamen voor zo’n vader. Maar goed als je zo’n labiele moeder hebt, dan blijf je trots op je uitgekotste vader.

 15. Jet

  Julia heeft onder een steen geleefd de afgelopen jaren?

 16. WEST*

  Als die net zo sterk in haar schoenen staat als dr moeder dan liever niet.

 17. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Arme Julia.
  Na een eerste intro op nationale tv slechts 20.000 volgers en nu een Surinaamse muziekkwis met Gerard Joling erin? Hopeloos faal. Het enthousiasme over pappies netwerk is een beetje naïef. Alles wat beklijft is het slippertje met Dion en een serie te dure relax fauteuils die gratis worden thuisbezorgd.
  De Sems en de Johnnies en de Splinters zijn de nieuwe generatie kanslozen waar Nederlands niet op zit te wachten.

 18. Machteld

  Volgens mij past dit format beter op tiktok.

 19. Wijze van Zion

  “””Het format is dat je een random woord hebt, waar je een bestaand liedje mee moet zingen””””

  Ok dan, at random : “OVERSPEL / IC BUITEN DE DEUR NÖKEN”…..

 20. Andreas

  Wat is dat wereldje toch nog altijd schaamteloos klein, brrr

 21. Pieter.

  Julia dom kind! Ga zwarte Piet spelen op scholen.. dan je domme domme vader inzetten voor zo’n dom format. Kansloze meid

 22. ano@niem.nl

  Alles aan Oemberto is nep. Het gemaakt vrolijke, het gemaakt droevige wanneer een zwaar onderwerp aan bod komt. Het is een heel slechte B-acteur.

  Alles draait ook om Oemberto.

 23. Naomi

  Ga je schamen kind!! Je vader heeft je moeder te kakken gezet. Door zijn paal overal behalve in haar te steken. Nu ga jij zeggen dat hij gewaardeerd is… hahaha

 24. Wibi

  Oembertho is mijn pappa. Maar pappa is wel een beste stout

 25. Daisy

  Veel succes familie Tan.
  Niemand laat zijn eigen kind alleen.

  Aan de negatieve comments:
  De zuurpruimen die Nederland rijk is lijken zich allemaal hier op mediacourant te tentoon stellen. Vooral de sexueel gefrustreerden kunnen hun mond niet houden en dichten anderen toe waar ze zelf van dromen. Zielig hoor stelletje nietsnutten.

 26. lvs2015

  Kinderen die door hun ouders worden geplugged voor het Hilversumse “nep” wereldje omdat zij vinden dat zij daarin horen. Waar is de tijd gebleven dat men een echt beroep koos zoals arts of wat dan ook omdat het eervol en goed geld oplevert i.p.v. zonodig op tv te willen vanwege de vermeende “sterrendom” en dito geld.

 27. Tv junkie xl

  Krijg altijd de rillingen als ik Humberto zie/hoor….echt niks oprechts aan hem…alles moet ook om hem draaien…..nee dank u! Oja The Repair Shop gaat ook floppen…

 28. BRAAK

  Tan, donder op L U L!!!

 29. Vincent

  Dikke vette GAAAAAAAAAAPPPPP

 30. Rik

  Wat sneu voor dat meiske ze weet toch wel dat papa Humberto het doet met dat blondje Dionne? Echt zo zielig voor die Tan koters.

 31. Le Grand Petit

  Parttime familieman. Héérlijk!
  Wat onnozel van zijn dochter om te stellen dat Oemberto heel erg gerespecteerd wordt.

 32. FlyingLotus

  Ze lijken allemaal zoveel op elkaar.

 33. wortelboer

  Ik zou in haar geval ontkennen dat Tan haar vader is, heeft ze meer last dan gemak van!

 34. Trudy

  Dat concept lijkt op ‘song association’ op Youtube.
  Wel leuk hoor, schattig pap en dochter.

 35. TomTom

  Ik lees net dat ING(-bank) nu ook de TAN-code vaarwel zegt.
  Het is nu uit en over.

 36. Geert

  Net zo’n vies Surinaams bekkie als haar vader.

 37. julske

  Lieve Julia, Laat niemand tussen jou en jouw ouders komen. Jouw ouders blijven je ouders, en ze zullen altijd voor jou klaarstaan, en van je houden, in goede en in slechte tijden. Pieter zegt,( die smeerlap) dat je voor zwarte piet moet gaan spelen op scholen. Lieve Julia, hopelijk dat jij en jouw ouders stressbestendig zijn , voor dit soort figuren. Ik wed dat hij op Peppa Big lijkt. Vandaar zijn jaloezie, op jouw mooi kleurtje en gezicht. Julia, doe alles wat je leuk vindt, in het leven en laat je niet tegenhouden” door onbenullige reacties van dit soort mensen” En je weet dat je het 10 maal beter moet doen dan Pieter ( Peppa Big). Laat niemand je het gevoel geven dat je het niet kan. Laat dat geen struikelblok voor je zijn, mensen zijn eenmaal jaloers en misgunnen. God heeft Pieter en consorten geen 3 nieren gegeven en jij 1. Dus superieurder zijn ze niet beter dan jij. Jouw vader hoeft niet gerespecteerd te worden door mensen die hem haten, en die niet van hem houden. Als je hun reacties alleen leest, dan zie je dat het een handjevol maar zijn. Het leven van Pieter is niet beter dan die van jouw ouders. Als Pieter en consorten naar de wc gaan, stinken ze ook. Dus meid doe je ding, en stressbestendig zijn in het leven, want dit soort figuren als Pieter ga je vaker tegen komen( die kuil met al die jaloerse ratelslangen)

 38. Nunc aut Nunquam

  BNers,,,,,komen we nooit meer van af !!!
  BNers met kinderen krijg je er verplicht bij, te stom om te schijten,,,, pappie of mammie regelen dat bij de directie,,,,,,,,, en de nonvaleurs hebben een baantje etc etc etc

 39. Roos

  Ik vind jullie comment erg laag. Maar ja als je zelf uit de goot komt kun je niet beter reageren dan dit . Meid doe je best. Ik wens je veel succes. Laat je niet demotiveren door het achterlijke commentaar . Ze zijn gewoon jaloers , omdat zij het niet kunnen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.