Viola Holt vandaag 70 jaar: ‘Ik wil niets, ook geen visite’

Viola ‘ik wil vergeten worden, maar wel graag de hoofdrol in een programma op RTL 4′ Holt wordt vandaag 70 jaar. Ze wil niets en ze wil ook geen visite. Dat vertelt de 5 Uur Show-bekendheid in weekblad Privé. Holt, die tegenwoordig in een kringloopwinkel werkt en wat schilderijtjes maakt, organiseert geen groot feest. “Iedereen vraagt naar mijn plannen, maar ik wil niets. Geen koffievisite, geen surpriseparty of ontvoering naar Parijs. De tijd van feesten is voorbij“, zegt de presentatrice.

Wat gaan ze dan wel doen? “Ik breng deze dag lekker alleen met Peter (63) door, mijn lief. We gaan kreeft eten en champagne drinken, dat is zijn cadeau, en ik krijg een totale lichaamsmassage.

Vroeger deed ze dat altijd, zo’n totale lichaamsmassage. “Toen we nog in Mexico woonden, liet ik dat elke week doen. Die man masseerde me op de Bolero van Ravel. Heerlijk.

Zijn haar kinderen ook niet welkom voor een kopje koffie? “Met de kinderen dineren doe ik wel op een andere dag“, briest ze.

Gaat het allemaal wel goed met haar? “Ik ben reikimeester, schilder, het gaat allemaal fantastisch.

Het Privé-interview met Viola Holt kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen