Unicum: Qmusic-geluid in no time wéér geraden

Een unicum in de historie van Qmusic: voor de tweede keer achter elkaar is vanochtend razendsnel Het Geluid geraden. Het nieuwe geluid waarvan luisteraars kunnen raden wat het is, werd gisterenochtend geïntroduceerd en is nu dus al geraden. Dat heeft de zender laten weten. Luisteraar Rien raadde woensdag het eerste geluid van deze editie (het vastklikken van een brandmelder) en Mieke won vanochtend, twee dagen later, 3.800 euro met ‘het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger’. 

Nooit eerder werd Het Geluid twee keer zo snel achter elkaar geraden. “Dat meen je niet!” riep Mieke uit. “Ik moet minder vaak de was gaan doen!

De verblufte Qmusic-dj Kai Merckx zei: “Sta je ook zo te trillen? Ik sta hier helemaal te shaken! Het is uniek dat het in één week twee keer geraden wordt. Zo zie je maar dat het echt alles kan zijn.

Het is overigens niet het snelst geraden Geluid ooit. In 2010 werd het geluid van ‘het terughangen van een haak in een telefooncel’ binnen een dag geraden.

Het hoogste prijzengeld ooit was voor Kim uit Pijnacker. Zij verdiende 63.700 euro met ‘het vastklikken van het lipje van een fotolijstje.’

Qmusic start na het weekend weer met een nieuw geluid, met de beginwaarde van 2.500 euro.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen