Talkshowgast vraagt Eva Jinek of ze naar Talpa wil

Geplaatst op di 13 aug 2019 om 14:20

De geruchtenmachine over de toekomst van Eva Jinek draait op volle toeren en heeft nu zelfs haar eigen talkshowtafel bereikt. De presentatrice werd in de show van maandag geconfronteerd met de geruchten. Dat was te zien op NPO 1. Jinek liet het nieuwe promotiefilmpje van Talpa zien waarin bekende tv-sterren verhuizen van RTL 4 naar SBS 6 en bracht ook een ander filmpje van Talpa in beeld. Hierop is een whatsappgesprek te zien met sterren die zogenaamd ook naar Talpa willen.

Talkshowgast Tom Kleijn vroeg daarop: “Zou jij niet in die groepsapp willen zitten?

Met die opmerking leek Jinek niet zo gelukkig. Wellicht waren daar voorafgaand aan de uitzending afspraken over gemaakt. “Oeiii, Tom. Nee, dit ging er een beetje om of dit humor is of toch een beetje een steek onder water.”

Kleijn: “Ik vind het humor.”

Henkjan Smits: “Het is humor en de bedoeling is toch gelukt? Ik bedoel: we hebben het erover.”

Jinek: “Uiteraard, het is heel goed gelukt. Zeker, al een paar minuten.”

Verhuisfilmpje

Het verhuisfilmpje van Talpa is ook goed in de smaak gevallen bij bekend Nederland. “Een beetje zelfspot toch? Er wordt altijd zo serieus bericht over al die tv-overstappen enzo, dan denk je: het kan ook wel met een korreltje zout“, zei Jinek.

En in RTL Boulevard zei Caroline Tensen: “Dat hebben ze zó leuk opgepakt. Echt heerlijk over de top, maar wel echt heel leuk.”

Ron Vergouwen: “Al die sterrentransfers hebben ze op de hak genomen in een heel leuk promofilmpje. Het getuigt ook van zelfspot, hè? Een gebouw in de steigers en Johan Derksen die nog wat zegt… Ik vind het echt top.”

Aran Bade: “Ik weet niet of het de invloed van Linda is, maar ik vind dit heel goed. Een dosis humor én zelfspot.”

Luuk Ikink: “Dit ziet eruit als Gooische Vrouwen, toch?

Lees ook: Sterren verhuizen van RTL 4 naar SBS 6 in Talpa-promo (gisteren)

En het WhatsApp-filmpje van Talpa:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht van Linda! ☎️

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Foto: KRO-NCRV
19 Reacties op “Talkshowgast vraagt Eva Jinek of ze naar Talpa wil”


 1. Ralf

  de vraag is war heeft Verwendy gesnoven dat ze staat te springen

 2. Henk

  De talkshow ‘Jinek’ is igg wel NPO-onwaardig geworden met al dat domme gegiechel, nauwelijks serieuze items en narcistische gasten als #GerardJoling en #CarloBoszhard. Ga maar naar Talpa Eva.

 3. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wij zijn niet onder de indruk, de ‘Doeidoei-dagen’ zijn nog niet voorbij.
  Blieft U een stille afgang? Kom bij Talpa.
  En Jinek met reclames is helemaal niet meer te volgen.
  Next!

 4. Leni

  Wat n triestigheid dit zeg…,en de metselaar en timmerman maar werken…. Donderstraal op en geef mensen informatie in plaats van dit soort gezeur in een talkshow…. Laat die Eva ook lekker weggaan dan…

 5. Enzo Voorthuijsen

  NPO houdt grote schoonmaak; weg met de troep.

 6. Wat Mij Opvalt

  @Henk,
  Toen Tan privé aan de schandpaal werd genageld en daardoor zijn kijkcijfers instortten, goten Pauw en Jinek onmiddellijk het gezellige Tan sausje over hun shows en dat doen ze nog steeds.
  Tan was opeens waardeloos en de lijkenpikkende NPO shows varen er (voorlopig) wel bij.
  Zal Beau het tij keren.
  Ik mag het hopen………………

 7. Sjaak

  Jinek kan maar beter snel een deal maken want ze wordt met de dag vervelender. Straks wil niemand haar meer.

 8. zeker weten

  dag eva, niet terugkomen hoor

 9. X

  Nou kan het vergeten dan die Jinek bij de CO evenals matthijjs.
  Ik kijk iig dan niet meer.

 10. Eva zit voortdurend eclame te maken voor de geldgraaiers van Talpa en RTL

  Eva stop met het promoten van die proleten van RTL en Talpa. De geldgraaiers met hun non kwaliteiten en luchtfietsenrijen zou Eva niet meer in haar show moeten ontvangen. Dit zijn elke keer diepte punten waar niemand op zit te wachten.

  Zo’n Gerard en Janszen, Carlo en Irene en al die semi grappenmakers moeten het zelf uitzoeken op de t okkie zenders RTL en Talpa.

 11. Sjaak

  @X Tue 13 Aug 2019 om 17:22
  Jij kijkt naar Jinek en DWDD maar nu ineens vind je de programma’s slecht omdat de presentators overwegen een nieuwe werkgever te zoeken. Slechte redenatie.

 12. Minder of Mirjam

  Zou mooi zijn als RTL nu een filmpje maakt van een bijna leeg huis, waarin de sterren van RTL zeggen: He he! De ouwe troep is er uit, tijd voor was nieuws!

 13. man pan

  Ach, is Jinek echt zo geweldig of is het meer gebrek aan iets beter.
  Ik denk eerder het laatste, reden dat al die talkshow programma’s bij RTL mislukt is omdat ze het luchtig willen houden en je dus alleen gasten van kaliber Johan Vlemmix. Daarnaast als je iets te melden wilt ga je niet in een programma zitten waar je tussen B-artiesten en reclameblokken gepropt wordt.

 14. aammehoela

  Jinek is in de winterperiode beter dan deze zomerperiode. Komt natuurlijk door het nieuws dat er dit jaar nauwelijks is. Je kunt het niet elke dag over he klimaat hebben alhoewel er bijna dagelijks weer verontrustende berichten hierover zijn.
  Heb gisteravond dan het eerste gedeelte gezien. Het laatste onderdeel niet gekeken omdat ik geen fan ben van die gast met al die schietgrage films.

 15. X

  De redenatie is dat ik de reclameblokken én onderwerpen bij de CO te ergerlijk vind.

 16. Onhandig

  De BN ers vinden het heerlijk als er over transfers gespeculeerd wordt.. Dat streelt het ego.Lekker in de mediabubble blijven hoor!

  De kijker interesseert het echter allemaal geen re et!! Die wil helden die bij hun favoriete merk horen. Geen mensen die elke keer weer van baan willen wisselen voor de poen..

 17. Bert van Houten

  Jinek is een absolute topper!
  Bij Talpa gaat het falen. Dikke fail
  En last but not least komt straks Patty Brard als verplichte tafeldame het programma om zeep helpen. Dan is het doeidoe-Eva.

 18. PPP

  Talpa is real trying to be concurrention of NPO and RTL. Very good of them!

 19. John (niet de Mol)

  John was boos, boos op Facebook. John zijn naam werd valselijk gebruikt in een reclamecampagne, net als andere bekende Nederlanders. Nu doet John hetzelfde als Facebook, misbruikt de naam van Matthijs in een lollig bedoeld promotie stukje. Dubbel moraal?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.