Ruud de Wild hoopt op groot interview met John de Mol

Ruud de Wild ziet Talpa-miljardair John de Mol als droomgast voor zijn populaire podcastserie 30 Minuten Rauw. Hij zou de tv-magnaat graag eens uitgebreid spreken. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws. De Wild heeft een wensenlijst. “De eerste is John de Mol. Die zou ik heel graag willen hebben. Hij heeft de constante dwang om het medialandschap te willen veranderen en ik zou weleens willen weten wat dat is. Én ik wil weten of hij thuis een zwembad heeft met geld.” 

Waarom is 30 Minuten Rauw zo’n groot succes? “Het geheim van mijn podcast is niet zo’n geheim, namelijk: ik ben geïnteresseerd in iemand en dat gaat over degene tegenover mij. Ingewikkelder is het niet.”

Er zijn inmiddels al heel veel afleveringen gemaakt. “Volgens mij heb ik gewoon mazzel gehad met leuke mensen en leuke gesprekken. Ik heb geen reclame gemaakt. Mensen vinden het kennelijk leuk.”

Momenteel is De Wild bezig met een nieuwe serie afleveringen. “Ik doe interviews zoals ik zelf geïnterviewd zou worden. Stel eens een léuke vraag of een vraag die niemand stelt.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen