Ruud de Wild hoopt op groot interview met John de Mol

Geplaatst op Fri 16 Aug 2019 om 12:20

Ruud de Wild ziet Talpa-miljardair John de Mol als droomgast voor zijn populaire podcastserie 30 Minuten Rauw. Hij zou de tv-magnaat graag eens uitgebreid spreken. Dat heeft hij donderdagavond gezegd in Shownieuws. De Wild heeft een wensenlijst. “De eerste is John de Mol. Die zou ik heel graag willen hebben. Hij heeft de constante dwang om het medialandschap te willen veranderen en ik zou weleens willen weten wat dat is. Én ik wil weten of hij thuis een zwembad heeft met geld.” 

Waarom is 30 Minuten Rauw zo’n groot succes? “Het geheim van mijn podcast is niet zo’n geheim, namelijk: ik ben geïnteresseerd in iemand en dat gaat over degene tegenover mij. Ingewikkelder is het niet.”

Er zijn inmiddels al heel veel afleveringen gemaakt. “Volgens mij heb ik gewoon mazzel gehad met leuke mensen en leuke gesprekken. Ik heb geen reclame gemaakt. Mensen vinden het kennelijk leuk.”

Momenteel is De Wild bezig met een nieuwe serie afleveringen. “Ik doe interviews zoals ik zelf geïnterviewd zou worden. Stel eens een léuke vraag of een vraag die niemand stelt.”

Foto: KRO-NCRV
15 Reacties op “Ruud de Wild hoopt op groot interview met John de Mol”


 1. Jensen.nl Het echte geluid

  Dat zou mooi zijn! Ik hoop echter wel op een kritisch vraaggesprek.

 2. Rollins

  Ik ben het eens met jensen.nl. Ik denk dat alle twee de luisteraars zitten te wachten op een dergelijk kritisch vraaggesprek.

 3. Job

  Ik verwacht dat hij komende week misschien nog aanschuift bij Jinek om te praten over het komende najaar op SBS 6.

 4. Laurens

  De Mol is zwaar overgewaardeerd alleen in Nederland

 5. Sjors van Kempen

  Het grote nadeel van Ruud de Wild is dat hij niet kan interviewen.

 6. TomTom

  De Mol is nep op TV/radio, speelt altijd een rol. Laat nooit het achterste van zijn tong zien. Hoe hij echt is, kun je aflezen aan zijn programma’s. I rest me case.

 7. TomTom

  My case

 8. LLRV

  De Mol gaat nooit en ten nimmer naar Jinek. Veel te kritisch! Die zou hem keihard aanpakken. Zoals Plasman eergisteren. Man, man wat zat die man te zweten. Ik was bang dat het een gescript gesprek zou worden waar hij alle vragen en antwoorden met Jinek en haar redactie zou hebben afgesproken. Maar nee. Die vrouw heeft immers de Sonja Barend Award gewonnen. Met een interview als voorop gezet plannetje om haar vriendin in het verre Afrika te helpen zou ze die niet waard zijn. Nee, bijna was Plasman opgestaan en weglopen. Enkele vragen waren abject en infaam. Maar Plasman pareerde alle aantijgingen van Jinek met verve. Dat zal Sjonnie niet willen. niet aandurven. Die gaat naar 6 Inside, aldaar krijgt hij een warm bad. Jinek is een objectieve top journaliste en de koningin van het genre talkshow.

  Voor de zekerheid: die zin met 6 Inside is een grap …

 9. Ingrid

  Bespaar de moeite om John de Mol te interviewen.
  Hij wil zoiets niet,je krijgt nietszeggende antwoorden,dus dat gaat het niet worden!

 10. E!

  Beste Ruud maak er dan 60 minuten van!

 11. Andreas

  Weer iemand die denkt dat er miljoenen luisteraars zijn podcasts binnenhalen.

 12. Ulf

  Ruud, de Mol heeft niets met het internet.

 13. Henny Huisman

  Wel een enig koppel, Ruud en Albert!

 14. Bart

  Leuk podcast van Ruud. Mag van mij naar 60 minuten rauw.

 15. Joop55

  John is een zakenman, Ruud, capiche?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.