Royalty-Marc walgt van ‘onrealistisch’ The Lion King

Marc van der Linden heeft zaterdag in RTL Boulevard zijn walging uitgesproken over de veelgeprezen remake van The Lion King die momenteel een enorme hit is in de bioscopen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Presentatrice Bridget Maasland reageerde enorm positief toen het succes van The Lion King werd aangestipt. “Prachtig!“, noemde ze de film. Maar daar was Van der Linden het absoluut niet mee eens. “Mag ik een tegengeluid laten horen?” “Nee.

Van der Linden: “Nee? Ik vond het echt vreselijke kitsch. Het is zo onnatuurlijk. Je denkt naar echte dieren te kijken, die op een heel onnatuurlijke manier met elkaar omgaan. Een mannetjesleeuw zal nooit met zijn welpjes rondlopen. Die vreet hij op namelijk in het echt.

De royaltykenner, die het waarschijnlijk ook onrealistisch vindt dat de leeuwen zingen, dansen en praten, kreeg daarop een flinke eyeroll van Maasland.

Sowieso was het hele optreden van Van der Linden één grote eyeroll. Hij had over alles wel wat te zaniken. Aan het eind van de uitzending was hij nog beledigd dat Olcay Gulsen hem in verband bracht met culturele activiteiten tijdens de Gay Pride. Gulsen: “Dat is misschien wel wat voor jou, Marc.

Daarop zei Van der Linden: “Ik sta bekend als… Er zijn ook seksfeesten als Funhouse en Rapido…

Hopelijk past Van der Linden zijn jockstraps nog.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen