NPO 1 met BN’er-variant op mislukte Van Duin-show

Het programma Wat Een Verhaal waarin André van Duin en Anne-Marie Jung bijzondere verhalen tot leven zagen komen in een gedramatiseerde verfilming was dit voorjaar één van de zeldzame mislukkingen van Omroep MAX. Toch gaat NPO 1 het opnieuw proberen, maar dan met een spin-off met BN’ers van omroep AVROTROS: Je had erbij moeten zijn. “Hierin krijgen verhalen van verschillende bekende gezichten eindelijk het podium dat ze verdienen“, aldus de omroep.

De presentatie is in handen van Martijn Fischer. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met hem in de huid van de hoofdrolspelers en spelen de verhalen van BN’ers na zoals ze gebeurd zijn.

Per aflevering vertellen twee bekenden hun waargebeurde verhaal. Zo haalt Bastiaan Ragas een lugubere grap uit die volledig uit de hand loopt, vertelt Richard Groenendijk een verhaal over topsport en dromen die niet altijd uitkomen en komt Klaas van der Eerden tijdens het sporten in een levensbedreigende situatie terecht.

En dan is er nog Henny Huisman die terugkijkt op een bijzondere lunch met een wereldleider. “Andere bijzondere, grappige en bizarre verhalen worden verteld door Dennis Weening, Olga Commandeur, Hans Kazan, Dave von Raven, Ron Boszhard en Leontien van Moorsel.”

Je had erbij moeten zijn is vanaf donderdag 5 september elke week om 22.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: AVROTROS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen