NPO 1 met BN’er-variant op mislukte Van Duin-show

Geplaatst op vr 16 aug 2019 om 13:00

Het programma Wat Een Verhaal waarin André van Duin en Anne-Marie Jung bijzondere verhalen tot leven zagen komen in een gedramatiseerde verfilming was dit voorjaar één van de zeldzame mislukkingen van Omroep MAX. Toch gaat NPO 1 het opnieuw proberen, maar dan met een spin-off met BN’ers van omroep AVROTROS: Je had erbij moeten zijn. “Hierin krijgen verhalen van verschillende bekende gezichten eindelijk het podium dat ze verdienen“, aldus de omroep.

De presentatie is in handen van Martijn Fischer. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met hem in de huid van de hoofdrolspelers en spelen de verhalen van BN’ers na zoals ze gebeurd zijn.

Per aflevering vertellen twee bekenden hun waargebeurde verhaal. Zo haalt Bastiaan Ragas een lugubere grap uit die volledig uit de hand loopt, vertelt Richard Groenendijk een verhaal over topsport en dromen die niet altijd uitkomen en komt Klaas van der Eerden tijdens het sporten in een levensbedreigende situatie terecht.

En dan is er nog Henny Huisman die terugkijkt op een bijzondere lunch met een wereldleider. “Andere bijzondere, grappige en bizarre verhalen worden verteld door Dennis Weening, Olga Commandeur, Hans Kazan, Dave von Raven, Ron Boszhard en Leontien van Moorsel.”

Je had erbij moeten zijn is vanaf donderdag 5 september elke week om 22.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: AVROTROS
16 Reacties op “NPO 1 met BN’er-variant op mislukte Van Duin-show”


 1. TomTom

  Ben benieuwd wat Henny Huisman hier van vindt.

 2. Dick Dekker

  Nu al mislukt lijkt me

 3. LLRV

  Kom op MC, nee kom op AVROTROS. Dit moet een grap zijn. BNers spelen iets van BNers na met BNers die commentaar geven en BNers die andere BNers veren in hun reet steken? Nee echt?

  Heelaas zijn er nog honderden formats met BNers te bedenken …

 4. Bep

  Ik denk dat ik maar oversla, zal flink aangedikt worden stel ik mij zo voor.

 5. Meneer Kaktus

  Het is toch om te giiiiiiiiiieeeeeeren!!!!

 6. 123

  Dit is gewoon dom. Iets met trekken en een paard.

 7. Andreas

  Ik maak zelf al genoeg mee haha. Daar heb ik genoeg aan.

 8. lvll

  ik ben er liever niet bij

 9. Johan

  Is dit niet gewoon een slap aftreksel van Comedy Central’s Drunk History?

 10. Ulf

  Nee hè, niet weer die Van Moorsel.

 11. v.o.f. de media

  Het is een heel leuk format wat grote kans heeft. Niet meteen gaan zei.ken maar eerst afwachten. In het buitenland is het een klassieker!

 12. crv

  kvind het een leuk idee

 13. StefanV

  Gewone bejaarden die van camping naar camping trekken zijn het grote kijkcijferkanon van deze zomer. Mensen kijken daar liever naar dan naar de zoveelste show die om BN’ers draait.

 14. west

  RTL kijkt met argusogen naar de NPO en straks ook naar TALPA
  Daarom zal ook RTL met de VOICE seniorenshow ingezet worden en zal ook goed scoren, want de senioren zijn de toekomst en redding voor RTL

 15. aammehoela

  Wordt hem niet. Uiteraard op de donderdagavond, de avond dat de flops worden afgewisseld met wel succesvolle programma’s als bv. Floortje.

 16. Jaap

  Zal niet kijken. Ik stoor mij al jaren aan programma’s die vol zitten met zgn BNets

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.