‘Net5 probeert The View opnieuw na debacle in 2009’

Net5 gaat na de eerste poging in 2009 opnieuw proberen om een succesvolle Nederlandse versie van de Amerikaanse vrouwentalkshow The View te maken. Dat melden AD en RTL Boulevard op basis van geruchten. The View is een programma waarin vrouwen kwebbelen over actualiteiten en zoiets probeerde Net5 destijds ook te doen met het dagelijkse De Tafel van 5. Het was een flop van mythische proporties met op een gegeven moment nog maar 35.000 kijkers.

Het lijkt erop dat Net5 dit trauma inmiddels verwerkt heeft, want volgens het AD komt er een tweede poging. “Insiders zeggen dat in elk geval Olcay Gulsen meewerkt aan een Nederlandse versie van The View“, meldt de krant.

Merel Westrik is overgestapt naar Net5 om een vrouwentalkshow te gaan maken. “Ik hoorde al dat The View daar gebracht gaat worden. Zou dat dit zijn?“, vroeg Bridget Maasland gisteren in RTL Boulevard.

Tv-kenner Ron Vergouwen daarop: “Nou ja, altijd als je het over een vrouwentalkshow hebt, dan komt The View voorbij. Dat is in Amerika een heel populair programma met Whoopi Goldberg. Dat zou het kunnen gaan worden.”

Gaat Eva Jinek daar ook aan meedoen? Nee, denkt Vergouwen. “Ik zie Eva inderdaad veel eerder naar RTL komen.”

Wie zou Net5 wel kunnen strikken? Het AD noemt Miljuschka Witzenhausen, Fajah Lourens, Yolanthe Sneijder-Cabau en LINDA TV-bekenden Antoinnette Scheulderman en Bobbi Eden.

Wendy van Dijk en Olcay Gulsen zitten al in de Talpa-stal van de familie De Mol.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen