Lingo-studio vol, Talpa zet klapvee bij Veronica Inside

Geplaatst op Sat 10 Aug 2019 om 9:30

Veronica Inside zette vrijdagavond twee dames in het zonnetje, die helemaal van Vriezenveen naar Hilversum waren komen rijden om opnames van Lingo bij te wonen, maar werden verrast door een dichte deur. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Angelique en Marleen waren niet welkom bij Lingo, omdat de studio al vol zat. Daarom had Talpa ze maar bij VI neergezet. “Angelique en Marleen gingen eigenlijk naar Lingo toe“, legde Wilfred Genee uit aan zijn kijkers.

Daar hadden de dames zich voor opgegeven. “En ze zijn helemaal uit Vriezenveen komen rijden, uit Friesland. Twente? Hetzelfde ongeveer, hè? Maar jullie zouden voor Lingo komen, voor Jan Versteegh. Wat was er aan de hand dan?

Angelique: “Ja, er was geen plek. Het was vol.”

Johan Derksen: “Jullie zijn bij ons altijd welkom, hoor. Ik heb nog een heel goede vriendin in Vriezenveen. Ik wip wel eens een keer langs als ik er ben.”

Marleen (in het geel) vindt VI eigenlijk leuker dan Lingo: “Dit is eigenlijk nog mooier. Ja.”

De dames werden herhaaldelijk in de spotlights gezet door het VI-trio. Genee: “Jullie gaan nooit meer naar Hilversum. Dat heb ik nu al door!

Foto: SBS
28 Reacties op “Lingo-studio vol, Talpa zet klapvee bij Veronica Inside”


 1. Curryworst

  Dat was een ongemakkelijk fragment met de dames.
  Tijdens het spelletje Lingo spelen trokken ze geen mond open.

 2. Tim20 MJ

  Is niet zozeer Talpa’s schuld. Lingo wordt gemaakt door IDTV. Maar wel lullig en respectloos, ja.

 3. Johan Boksbeugel

  Best wel lullig. Stent casting (een klapveebureau, net als Hebbes zeg maar) heeft er dertig mails uitgestuurd om klapvee te ronselen. Mocht je in de studio plaatsnemen kreeg je 30 piek om van 13u tot 17 daar te zitten (belabberde tijden yes), en als de studio vol was kreeg je 20 en mocht je weer huiswaarts. Dus dit snap ik even niet.

  Net als dat ze Lingo, een klein spelletje, in studio 22(!) opnemen. Wat de f? Gaan ze met ballen van dertig meter werken ofzo? Gaan de ballen van ‘The Wall’ gerecycled worden? 😂

 4. MC bezoeker 32

  Zou die studio echt vol geweest zijn of is dit een vooropgezet plan? Ik neig naar het laatste.

 5. Jaja

  @MC bezoeker 32: Ik denk dat dit een promotie plan is, aandacht voor Lingo!

 6. Fox Mulder

  Wilfred: ja, ja ongelofelijk mensen. Gijp: Lekker man! Heb het niet gezien maar dit zijn zo ongeveer de teksten in iedere uitzending. Iemand koffie?

 7. Laurens

  Klappen voor oude oude kibbelende mannen…. en betaald worden. Je moet toch wel heel erg de weg kwijt zijn geraakt in je leven…

 8. Tv junkie xl

  Ik denk gewoon dat ze meer mensen uitnodigen omdat ze er vanuit gaan dat toch niet iedereen komt en ze lege plekken hebben.

 9. WaveX

  In ieder geval realistischer dan dat hysterische welkoms studenten gejuich en geklap voor die Heks Jinek elke keer met elke aflevering anti trump spam.

 10. Remi

  Geweldige uitzending !!

  Met name het derde ‘blok’ was puur genieten.
  Die vreselijke Jandiono Asporaat werd zeer vakkundig afgeserveerd !!

 11. Jantje

  Logisch je laat veel meer mensen komen dan nodig omdat de helft toch niet komt opdagen heb je toch de studio vol.

 12. Jeep

  Pffff wat een blamage…. Het publiek krijgt Vast geld toe om er te komen zitten…

 13. Peanut

  Het wordt waarschijnlijk in Studio 22 opgenomen omdat John de Mol die (en andere studio’s) 365 dagen per jaar huurt, ook als er geen opnamen zijn. Zodat de concurrentie er geen gebruik meer van kan maken. Daarom zijn de oude Van Den Ende studio’s in Aalsmeer sinds een paar jaar weer regelmatig in gebruik.

 14. Oprutte

  Dat begint goed daar bij LIngo, niet eens gestart.
  @Derksen:
  ‘Ik wip wel eens langs alsik er ben’ Onverstandig, met die broze botten.
  En wat de Mol betreft. Compenseer die dames voor de lange reis. Een etentje in sjieke tent is toch wel het minst.

 15. Wim

  @Tim20 MJ: In het persbericht stond dat Lingo wel degelijk door Talpa word gemaakt. Ze doen waarschijnlijk de productie, maar het format is eigendom van IDTV.

 16. Roen

  Het publiek komt dus in beeld.. Anders zou je niet zoveel moeite doen om alle plaatsen bezet te hebben.

 17. Talpa blijveneen droevige simpele zenders

  Hoe ernstig moet het zijn om zo ver te gaan Talpa. De geldgraaicultuur is heilig.

 18. henk

  Geweldig hoe Johan ook de spot dreef met de ’40 directeuren van Talpa in luxe auto’s’

 19. Henk K.

  Korte samenvatting: de studio was niet vol, de vrouwen zitten bij VI om de mensen thuis te laten denken dat Lingo nu al een doorslaand succes is.

 20. Jan

  Een productiebedrijf als idtv zou mensen nooit zomaar naar huis sturen. Althans niet de oude garde. De lul met tien vingers die er nu de leiding heeft, kan ik niet voor in staan..

 21. Wilfred G.

  Ja, ja ongelofelijk mensen!

 22. merel

  Er zat bij VI overigens ook een vervelend menneke achter Derksen. Iedere keer als ie maar dacht dat hij in beeld kwam zat hij te lachen en nog eens naar zichzelf te kijken… En een keertje bijna plat op zijn stoeltje liggend, om achter de rug van Derksen vandaan te kunnen komen en naar huis te zwaaien.
  Niet leuk.

 23. Pietpiet

  Het publiek kan 50 euro per aflevering winnen als de groene ballen worden gepakt, maar er is maar plek voor kleine 50 man publiek. Ik ben er geweest. De dames hebben wss geen bevestiging gehad dat ze mochten komen want het was keurig geregeld, van iedereen werd de naam gecheckt. De studio is idd erg groot, slechts een klein deel van de studio wordt gebruikt. En het wordt inderdaad door zowel idtv als talpa geproduceerd.

 24. Nico

  Neen een studio vol krijgen om naar een stelletje ouwe lullen die zitten te zwammen over het meest sullige spelletje dat bestaat. (voetbal dus)

 25. Rolet

  Wat doet Beatrice de Graaf bij VI?

 26. Michael

  Weer een denigrerend kop bij een bericht.
  De schrijvers bij MC zijn niets anders als de lowlifes die hier hun commentaar uitkotsen.

 27. Marijke

  Gottegottegot, he-le-maal uit Vriezenveen. Een dik uur. Tussen Amsterdam en Utrecht doe je er soms als je pech hebt het dubbele over. Aanstellers daar in Hilversum.

 28. De groot

  Die blonde vrouw op die foto mag mij anders wel eens even een paar dagen “entertainen”, wat een sexy!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.