Hans Kraay wil best naar homoparade Amsterdam

Geplaatst op Wed 07 Aug 2019 om 14:20

Het zou een enorme stunt zijn en een flinke steun in de rug van de homogemeenschap: de mannen van Veronica Inside op hun eigen boot tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Johan Derksen en René van der Gijp maken regelmatig grappen over de homoparade, maar Wilfred Genee zou er vast wel voor te porren zijn. En hun vaste gast Hans Kraay jr. ook. “Ik heb het nog nooit gedaan! Ben ook nog nooit uitgenodigd. Misschien komt het er nog eens van. Ik kom, hoor.

Kraay vertelt in Veronica Magazine dat hij er best voor openstaat. “En ik pik Johan Derksen ook wel effe op onderweg.

Vindt hij zijn collega’s ook niet een beetje homo-onvriendelijk? “Ik heb er ook weleens wat over gezegd in de uitzending. ‘Hansie, dit is toch allemaal satire’, zeggen zij dan. ‘Natuurlijk hebben wij geen hekel aan homo’s.’ Ja, dat geloof ik ook echt. Ik heb het gevoel dat de tijd rijp is voor een ommekeer.

Anno 2019 kan een coming-out in de voetbalwereld wel, vindt Kraay. Zelf zou hij best uit de kast durven te komen als hij profvoetballer was. “Als ik nú profvoetballer was en ik op mannen viel? Ja, lachend. Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de tijd is er rijp voor.

Foto: RTL
16 Reacties op “Hans Kraay wil best naar homoparade Amsterdam”


 1. Lies

  Off Topic: https://www.nu.nl/media/5975555/martien-meiland-presenteert-nieuw-programma-op-sbs.html

 2. Curryworst

  De h0m0freakshow op de Amsterdamse grachten heeft een week aandacht gehad. En dat is meer dan genoeg.
  Nu iedereen weer normaal aan het werk.

 3. Viola

  En dan uitgescholden worden door zo’n hele tribune idioten? Je kon beter in 1952 uit de kast komen dan nu.Die “supporters” tegenwoordig is gajes.Snuiven, vechten en rellen.Ik zou in de kast blijven zitten.Veel veiliger.

 4. Norvo

  Malle Kraaij :-) In de Reguliers is ‘t iedere avond dolle duikelavond, in én uit de sling.

 5. Flits Bom

  Het failliet van Nederland.

 6. Ron

  @norvo jij bent zeker lang niet meer in de reguliers geweest?

 7. tolly

  nu komt de aap uit de mouw

  wilfred genee

  gaat zijn masker afzetten

  al is de leugen nog zo ver

 8. anoniem

  al deze 4 heren

  willen met

  Humberto Tan

  spelen

 9. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Ik ga mee hoor Hans, ik heb nog heel wat leuke attributen uit de Soundnix Show…. Boa’s en glitterjasjes…. Om maar wat te noemen

 10. Johnny👀

  Die Hans wilt overal wel verschijnen op voorwaarde dat er camera’s zijn.

 11. Simon

  Die boot van Veronica Inside wordt toch geweigerd omdat er geen beleid achter zit maar zoals de mannen zelf al zeggen ‘satire’.

 12. Uuuh

  Wat mij betreft gaan de heren gewoon weer aan het werk (in hun geval slap ouwehoeren over een veelal oersaai spelletje) in plaats van nu al maanden te koketteren met zogenaamde anti-homo retoriek. Wat Derksen en co vinden wordt met name door de media veel te belangrijk gemaakt (ach ja, die showrubriekjes moeten ook gevuld). Hun mening is net zo relevant als dat van de harde kern van elke gemiddelde voetbalclub. Dus Derksen en co (inclusief Kraaij) liever niet op een bootje, lekker wegblijven, tenzij het natuurlijk de Titanic is….

 13. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Wie gaan er met Humberto spelen? Mag ik meedoen?

 14. Henny Huisman

  Hallo lieverds

  Hans welke confectiemaat heb jij? Ik heb nog een heel leuk glitterpakje met een roze Boa… Even bellen?! Heb jij mijn nummer nog??

 15. Sport

  @Hennie Huisman……De mannen in witte pakken staan binnenkort voor je deur. Je draait door en dat is oervervelend. Groot kind.

  @Curryworst…..Je bent nog lang niet van ons af. Je wist precies dat het een week heeft geduurd, en dat is al verdacht. En binnenkort een 12 delige tv serie over de homoseksuele medemens, maar je hoeft niet te kijken hoor want er zijn nog meer dan 60 andere zenders.

 16. Henny Huisman

  @Sport

  Hallo lieverds!

  En hallo Sport!

  Als ik hier ook al niets meer mag zeggen zou mij dat erg ongelukkig maken maar mmmm’m die mannen in die witte pakken!

  Ik zal proberen mijn aanwezigheid hier iets te gaan beperken lieverd

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.