D66-ster Rob Jetten: ‘Eva Jinek is prettig gestoord’

Rob Jetten kijkt niet alleen graag naar de talkshow van Eva Jinek, hij vindt het ook erg leuk om er te gast te zijn. Dat vertelt de leider van D66 in gesprek met de VARAgids. Voor zijn werk in Den Haag kijkt Jetten naar alle relevante tv-programma’s. “Voor mijn werk scan ik de actualiteiten: EenVandaag, Nieuwsuur, Jinek en Pauw. Mijn iPad bij de hand om ondertussen mails weg te werken en social media in de gaten te houden. Jinek vind ik leuk; ik kom er ook graag“, zo vertelt hij.

Jinek is in het echt een hele gezellige vrouw, aldus Jetten. “Als je haar met het publiek ziet voor de uitzending denk je: ‘Ze is prettig gestoord’. Eva is een vakvrouw.”

Toch komt hij ook graag bij WNL. “Ik moet ook bekennen dat ik Goedemorgen Nederland steeds leuker vind. Met een klein team maken ze elke dag het programma. Heel stoer. ‘Poeh vroeg’, denk ik als ik er zes uur moet zijn, maar ik spring enthousiast mijn bed uit.”

Het is er altijd heel gezellig, ondanks dat het een conservatief, liberaal rechts programma is en ze niet altijd lief voor me zijn.”

Het VARAgids-interview met Rob Jetten kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen