Carlo Boszhard vindt Eva Jinek helemaal geweldig

Carlo Boszhard vindt Eva Jinek een enorme aanwinst voor het Nederlandse tv-landschap. Het is een van de weinige presentatoren die helemaal zichzelf is op het scherm. Dat zegt de presentator in zijn column in Televizier. Boszhard zat onlangs aan tafel bij Jinek om over het succes van Disney te praten en was onder de indruk. “Ze straalt, ze lacht, heeft zelfspot, weet alles binnen een seconde te regelen of juist te ontregelen. Soms heeft ze maar één blik nodig en je weet wat ze denkt.

Dat kan allemaal door ‘een schijnbaar makkelijk tv-techniekje’, aldus Boszhard. “Jezelf zijn. Of nog belangrijker: jezelf durven te zijn! De tijd dat Eva werd omschreven als koud en afstandelijk ligt inmiddels ver achter ons.”

Tijdens de uitzending maakte Boszhard regelmatig grappen over de aanwezigheid van Jineks ex Freek Vonk. “We hebben gelachen, maar er was geen moment dat ze de tafel of het gesprek niet onder controle had.”

Want wanneer een host zichzelf is, dan pas kun je sturen, je techniek gebruiken, een beetje smieren, tempo maken of juist op de rem trappen.”

Boszhard speelt nu met het idee om een TV Kantine-scène te maken van de uitzending met Jinek en Vonk.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen