Zomer met Art ruim over de helft, blijft kijkcijferdrama

Art Rooijakkers blijft belabberde scores neerzetten met zijn late talkshow op RTL 4. Na 326.000, 256.000, 252.000, 255.000 en 233.000 kijkers, zette hij in deze zesde uitzendweek een gemiddelde van 245.000 kijkers neer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daar het programma volgens RTL vooral ‘even de tijd nodig heeft om te groeien’, mag Rooijakkers zich nu wel gaan haasten: Zomer met Art heeft nog vier uitzendweken te gaan en is daarmee al ruim over de helft. 

De verwachtingen van Zomer van Art waren al niet hoog – het programma wordt gemaakt door de makers van RTL Late Night – maar dat het programma van Rooijakkers even saai is als dat van Twan Huys is toch wel verwonderlijk.

Voor Beau van Erven Dorens, dé nieuwe latenightster van RTL 4, staat een pittig najaar te wachten. Hij heeft veel meer de gunfactor dan een Art Rooijakkers of Twan Huys, maar Blue Circle heeft laten zien geen ster te zijn in het maken van latenightshows.

De verwachting is dat Van Erven Dorens het wel iets beter gaat doen, maar nooit Eva Jinek of Jeroen Pauw zou kunnen overtreffen. Zij scoren al jaren de pannen van het dak met hun late talkshows op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen