Yvon Jaspers zegt sorry voor huilie-huilie bij Pauw

Yvon Jaspers heeft de nabestaanden van de vermoorde Anne Faber haar excuses aangeboden voor haar belachelijke huilie-huilie-optreden in de talkshow van Jeroen Pauw. Dat vertelt oom Hans Faber vandaag in gesprek met Villamedia. Op de dag dat Jaspers door het beruchte Commissariaat voor de Media werd vrijgesproken van belangenverstrengeling, zat ze hysterisch en met de tranen in haar ogen aan tafel bij Pauw om te vertellen hoe erg ze alle beschuldigingen vond.

Behoorlijk overdreven, maar ook nog eens ongepast, omdat tegenover haar de slachtoffers van écht leed zaten: de nabestaanden van Anne Faber. Zelfs Jeroen Pauw vond het eigenlijk niet kunnen, bekende hij onlangs.

Jaspers heeft nooit op de uitzending gereageerd, maar blijkt achter de schermen toch haar excuses te hebben aangeboden aan de nabestaanden van Anne Faber.

Hans Faber vertelt bij Villamedia: “Ik zag gewoon gebeuren dat het geen handig optreden was van Jaspers, maar wij hadden er verder geen last van. Een paar dagen later hebben we nog wel een mailtje van haar gekregen waarin ze haar excuses maakte.

Al met al kijkt hij met een positief gevoel terug op de uitzending van Pauw. “Het was intens, maar ik ben tevreden hoe dat gegaan is. We kregen de ruimte om ons verhaal te vertellen.

Lees ook:
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (april)
Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers (april)
Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’ (april)
Youp vindt Yvon Jaspers een narcistische kakelkut (mei)
Özcan ziet Yvon Jaspers graag vertrekken naar SBS 6 (mei)
Yvon Jaspers hoopt imago te redden, staakt schnabbel (mei)
Jeroen Pauw hoopte op zelfrelativering Yvon Jaspers (juni)
Huilie-huilie Yvon Jaspers in top vijf Pauw-fragmenten (juli)

Foto: BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen