Wendy hoopte op verhuizing The Voice naar SBS 6

Geplaatst op vr 12 jul 2019 om 12:00

Wendy van Dijk hoopte tijdens haar contractondertekening bij Talpa Network dat The Voice met haar mee zou verhuizen van RTL 4 naar SBS 6. Dat laat ze blijken in haar tijdschrift Wendy. Lange tijd leek het erop dat John de Mol zijn tv-kindje zou wegkapen bij RTL, maar dat gebeurde niet. Van Dijk tekende op 14 januari bij Talpa, op 8 maart werd duidelijk dat alle Voice-versies tóch bij RTL blijven en op 27 april presenteerde de presentatrice haar allerlaatste Voice-uitzending.

Daar had Van Dijk het best even moeilijk mee, zegt ze nu. “Ik heb wel goed afscheid genomen, maar eenmaal thuis voelde ik me even heel eenzaam en verdrietig. Even de paniek: heb ik het niet te vroeg weggedaan? Toen ik voor Talpa koos, was het nog onzeker waar The Voice naartoe zou gaan.”

Van Dijk voelde zich helemaal verloren. “Erland was weg bij RTL, ik was mijn houvast kwijt. Ook privé. Het is een rare tijd geweest, er is zo veel gezegd, zo veel geschreven. Soms dacht ik: over wie gaat dit allemaal? Nu merk ik dat de tijd heelt, dat alles goed komt, tot rust komt, zowel in werk als privé, dat ik ook echt zin heb in het nieuwe avontuur. Maar het is even echt zwaar geweest.”

Heeft ze spijt dat ze The Voice heeft laten gaan? “Wat The Voice betreft, uiteindelijk besef ik: we hebben het negen jaar mógen doen. Martijn zei: ‘Er zit een gouden lijstje omheen.’ Ik ben niet gestopt omdat ik niet meer gevraagd werd, niet omdat het geen succes meer was.”

Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen. Terug bij de zender waar ik ben begonnen. Dat was mijn motivatie. Hart in Aktie, diep in mij zit dat ik dat weer zou willen terughalen. En ik hoop dat wij samen wat gaan doen. In de film of in een serie“, zegt ze tegen haar interviewgast Linda de Mol.

Foto: RTL
38 Reacties op “Wendy hoopte op verhuizing The Voice naar SBS 6”


 1. Mick

  Ach, De Mol verzint vast wel weer een nieuwe zangshow voor je om te presenteren.

 2. Marc

  Ik niet!

 3. Hij en loo

  Een vijftigjarige vrouw die een bakvis acteert. Zo sneu en vermoeiend.

 4. Zomaar

  Spontaniteit is wat ze allemaal acteren, maar zo slecht als zij dat doet is op zichzelf wel uniek.
  John houd d’r van blijkt weer.

 5. Punt

  Voor het geld naar Talpa gaan en nu huiliehuilie doen. Je hoefde The Voice niet op te geven hoor, maar de zak met geld was verleidelijker. Prima hoor, maar ga dan nu niet zielig doen.

 6. Hermann Boring

  Volkomen los gezongen van de realiteit die Wendy.

 7. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Gaat nergens over.
  Krokodillentranen voor de aandacht.

 8. Sjeng

  Is dit de nieuwe vriendin van rapper Sjors?

 9. El

  Wendy was 1 van de minpunten van The Voice. Martijn was een andere. Ik begrijp echt niet dat de producers van de show dat niet door hadden.

 10. Gerard de Groot

  Gewoonweg heerlijk dat Wendy uit beeld is, momenteel. Graag zo houden!

 11. Karin

  Serieus, wat moet je met haar🙈 Erland zal wel weer dit vrouwtje een programma geven waarbij het door onze strot gedrukt word, niemand kijkt nog naar haar.

 12. Bart

  Deze foto zegt alles over hoe nep Wendy is.

  Anders dan Linda neemt zij kun geen enkel succesvol programma mee naar SBS6. Dance Dance Dance zal nog wel goed scoren maar dat komt door het programma. Voor de rest zal ze geen succes hebben bij de zender. Ze heeft een imagoprobleem en mensen zijn haar helemaal zat.

 13. Sencit

  De rest van het land hoopte op een verhuizing van Wendy naar Siberië.

 14. Insiderc

  Eigen schuld, arrogant mens die Wendy. Dat gemaakte lachje. En snapt niet wa ze fout doet, door gesponsord een Invalidenwagentje te geven aan haar zoon Sem. Oh wat zal die jongen zich geschaamd hebben. Alles voor het geld.. ben blij dat je bij rtl weg bent. We gaan door met nieuwe mensen en nieuwe successen.

  Groet van een ex-collega

 15. Joop55

  Ik hoopte op een levenslange sabbatical van Wendy + boezemvriend Erland.

 16. Henk

  Boetiekje op Ibiza?Lijkt me een goed plan.

 17. Jacob

  Erland en Wendy; de Koning en Koningin van RTL. Dat vonden zij niet alleen, zo gedroegen zij zich ook op de werkvloer.
  Altijd ontkende zij dat beiden voor de buitenwereld, want Wendy moet overkomen als het lieve vriendinnetje die we allemaal zouden willen hebben.
  Zonder Erland was mevrouw haar houvast kwijt…… ze bedoeld eigenlijk te zeggen; zonder Erland bij rtl was Wendy niet neer zo zeker van haar programma’s.
  Zeg, eerlijk; haar enige grote succes bij rtl is the voice
  Ze wil nu gaan vernieuwen bij SBS flop met het programma Hart in Aktie, niet echt
  Vernieuwen dus

 18. Tim

  Hahaha en dat zegt iemand die vreemd ging met een personal trainer. De voornaamste reden dat ze vertrok: John heeft ook haar slechtlopende blad overgenomen, iets dat RTL niet wilde doen bij de onderhandelingen. Dus ze had geen keuze…..met of zonder Voice… en daarom staat Linda nu ook in haar blad. Iets dat ze anders nooit had gedaan….

 19. Wie ben ik?

  Aldus een onderzoek onder 1250 huishoudens (over het algemeen oudere NPO mensen) met een kijkcijfer kastje die staan voor 17 miljoen inwoners.
Hilarisch!

 20. MC bezoeker 28

  Die foto zegt alles :D

 21. RaymondVL

  Snuif es in, coken met Wendy, de witte lijn…. er zijn nog zat ideeën voor een programma met Wendy.

 22. Roy

  Wendy is een karikatuur van zichzelf geworden. En ze is oud, kinderlijk, te mager en oppervlakkig.

 23. Donald Dumb

  Ik hoop nog steeds op het volledig verdwijnen van The Voice.
  Mensen zijn lang genoeg in de maling genomen met zgn.talenten die het wel even zouden maken…

 24. Charles

  Lelijke aandachts-junk is het.

 25. Anne

  Oh nee, alsjeblieft laat Wendy geen dingen samen gaan doen met Linda. Het is een regelrechte kloon van Linda de Mol. Alles wat Linda doet/ gedaan heeft moest mevrouw Wendy ook zonodig doen. Daarnaast heeft ze de gunfactor niet meer.

 26. Suze

  Die foto is toch het summun van narcisme?

 27. Lau voorheen Laurens

  Nu The Voice niet naar 6 gaat, moet ze haar principes opzij zetten. Hart in Actie gewoon weer op straat/in het land. Nu niet verhuizen naar een studio ofzo.
  Daarnaast Ushi & Co; Wendy weer als Ushi en BN-ers hun fans laten verrassen.

 28. Suze

  @Lau, typetjes als Ushi worden anno 2020 niet meer geaccepteerd. Men heeft tegenwoordig erg lange tenen.

 29. Ben

  En zo liet t domme gansje zich ook naaien. Toch niet zo’n fijn NEUSJE. Zal wel “verstopt” zitten. Zit in dezelfde categorie (zeg maar de uitgekotste nobody’s) als mede snuiver snoever G. uit t Gooi.
  Gaan samen een boek uitgegeven : ” hoe ik in t rioolputje kwam…of het hoe ik compleet afhankelijk werd van…..”witte reus poeder”.

 30. Hans Klok

  Wendy blaakte van overmoed.
  Een puntzakje wit in de neus maakt je onoverwinnelijk.
  Totdat de realiteit om de hoek komt kijken, dan ben je een magere huisvrouw van 53 met een echtgenoot die vreemd gaat.

 31. Sjors van Kempen

  Foto spreekt voor zich: die moet naar de psychiater.

 32. Jolanda Braaksel (columniste)

  Wendy is letterlijk en figuurlijk een extreem lichtgewicht. Zij heeft geen niveau en is niets dan een façade, een buitenkant, een lege huls. Daarom wil haar man, die het zelf trouwens ook niet van de diepgang moet hebben en het liefst zichzelf af zou zuigen, ook dringend van haar af.
  Wendy kan het allerbeste met spoed worden getroffen door een langdurige ziekte.
  Ik ben een intellectuele en stijlvolle vrouw.

 33. Minder of Mirjam

  Exclusief: Binnenkort bij SBS6: De Zangstem van Nederland! Wie o wie heeft de allerbeste zangstem van Nederland? Je moet heel goed kunnen zingen en alleen maak je kans dat 1 van de vier jury leden het draaiende gordijn laat zakken!

 34. sukkel

  Lijkt Yvonne Jaspers wel ook huillie als ze thuis zitten zijn ze eenzaam en verdreitig…wat een zeikwijven….hebben niks meegemaakt in het leven….

 35. sukkel

  Waarom gaan al die kerels die WEndy had vreemd denk je?? ze is zo saai als de pest thuis sporten vroeg naar bed en ik ik ik

 36. poes

  Wendy toch de Voice is zoveel beter zonder jouw. Maar wat ben jij nog zonder voice…..precies nada niks. Er is een tijd van vertrekken Wendy ga lekker sporten of zo.

 37. IV

  Wat is het toch een heerlijk wijf.

 38. BRAAK

  Wendy de s u p e r s n o l!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.