Tv-ploeg kan huis Stefano Keizers elk moment betreden

Stefano Keizers zat donderdagavond in Pauw om zijn huissleutels te overhandigen aan twee talentvolle makers van de BNNVARA Academy: Lavinia Aronson en Julian Kock. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Keizers geeft het tweetal ‘onbeperkt toegang’ tot zijn leven. De studenten van de media-opleiding van de publieke omroep kunnen ‘op ieder willekeurig moment bij hem binnen komen’ om de vraag te kunnen beantwoorden wie de cabaretier nou echt is.

Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van de Nederlandse cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit. Hij staat bekend om zijn excentrieke gedrag, maar is dat wel echt?

Keizers is naar eigen zeggen geboren in 1984 in Yaoundé in Kameroen, woonde in zijn jeugd in verschillende landen, was getrouwd met ‘zeilmeisje’ Laura Dekker en was directeur van een keramiekfabriek in China.

Hij won in 2016 de Wim Sonneveldprijs en stond een jaar later in het theater met zijn programma Erg heel. Momenteel werkt hij aan zijn tweede theatershow Sorry baby. In 2019 was hij te zien als presentator van Experimensen (VPRO) en als teamcaptain bij Van De Week (BNNVARA).

Wanneer en waar de documentaire te zien zal zijn is nog niet bekend.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen