SBS 6 onthult derde 2020-titel: show over erfenis

Na het programma over honderdplussers en de show waarin BN’ers getuige zijn van hun eigen begrafenis, kondigt Talpa Network voor de derde keer in korte tijd een programma aan dat in 2020 zal worden uitgezonden op SBS 6. Ditmaal gaat het om Eerlijk zullen we alles delen, óók een productie van John de Mols Talpa. Dit tv-format draait om onenigheid over de erfenis. “Het komt maar al te vaak voor met als gevolg heftige familieruzies, waarbij men tegenover elkaar komt te staan.

In de nieuwe formule van John de Mol worden nabestaanden geholpen om de ‘vaak gecompliceerde cases te ontwarren en te schikken’. “Een team van experts op het gebied van erfrecht, mediation en psychologie gaat aan de slag om ingewikkelde en emotionele erfrechtkwesties op te lossen.

Ook de presentatie van deze formule is nog niet bekend. “Onder leiding van een presentator brengen zij de zaken – die vaak al jarenlang lopen – in kaart, leggen alle feiten op tafel en spreken met alle betrokkenen. Lukt het ze om de partijen dichter bij elkaar te brengen en tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen?

Als alles is gezegd en uitgeplozen, komen alle partijen bij elkaar. Het laatste woord wordt gevoerd, het eindoordeel gegeven en de zaak besloten. Eindelijk kunnen deze mensen door met hun leven, en hopelijk ook weer met elkaar.”

De eerste uitzending is dus in 2020. Waarom SBS 6 de laatste tijd allerlei formules bekendmaakt die in 2020 het levenslicht zullen zien is niet duidelijk.

Lees ook:
SBS 6 in 2020 met programma over honderdplussers (3 juli)
BN’ers getuige van eigen begrafenis in SBS 6-show (4 juli)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen