Peter van der Vorst zélf verrast in laatste Ziet Sterren

Peter van der Vorst is de tv-baas van RTL geworden en aangezien hij niet op z’n Erland Galjaards allerlei belangen wil verstrengelen (Erland begunstigde zijn liefje Wendy van Dijk met allemaal programma’s), besloot hij direct om al zijn presentatiewerk neer te leggen. Dat betekent ook dat er vanavond na tien jaar een einde komt aan zijn succesvolle programma Van der Vorst ziet sterren. De hele aflevering staat in het teken van Van der Vorst zelf, zonder dat hij daar iets van wist.

Chantal Janzen is in de grote finale de interviewster van dienst, want Van der Vorst is te gast in zijn eigen show. Ze reizen af naar zijn woning én zijn echtgenoot en kind komen in beeld.

Het was even onverwacht, aldus Van der Vorst bij RTL Boulevard. “Ik had hem zelf niet zo bedacht eerlijk gezegd. Eigenlijk hadden we bedacht om in de laatste uitzending dat interview met Madonna te doen en dan nog met een compilatie-uitzending met hoogtepunt te komen van de afgelopen tien jaar. Zo had ik het voor ogen. Toen stond ineens Chantal bij mij in de inspreekset. Mijn eerste reactie was: ‘O mijn god, moeten we dan bij mij thuis ook?’ Dat was nooit de bedoeling. En: ‘Weten ze dit thuis?’ Ze wisten alles.

Van der Vorst was er flink verrast over. “Mijn man is helemáál niet van de camera’s. Die heeft altijd zoiets van: dat is jouw wereld, jouw werk, hou mij er lekker buiten.

De allerlaatste Van der Vorst ziet sterren is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen