Peter heeft opvolgers gevonden voor zijn RTL-shows

Peter van der Vorst heeft voor al zijn programma’s bij RTL 4 een opvolger geworden. Van één daarvan verklapt hij al de naam: Ewout Genemans gaat Verslaafd presenteren. Dat heeft hij woensdag gezegd in RTL Boulevard. Van der Vorst is de tv-directeur van RTL geworden en daarom besloot hij al zijn presentatieklussen neer te leggen, waaronder Verslaafd. “Ik presenteer zelf nog de helft van het aantal afleveringen en Ewout Genemans neemt de andere helft voor zijn rekening.

Ook zijn trouwprogramma keert terug. “Married At First Sight keert ook terug met iemand anders, maar ik ga lekker nog niet zeggen met wie.

En hoe zit het met Van der Vorst Ziet Sterren? “Er komt weer een nieuw interviewportrettenprogramma. Ik weet ook al met wie. De persoon die dat gaat doen moet ook echt zijn of haar eigen stempel daarop drukken.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade speculeerde aansluitend over de presentatie. Hij noemde daarbij de namen van Caroline Tensen en Marieke Elsinga.

Het RTL-baas zijn bevalt Van der Vorst goed. Ook omdat hij iets meer vrije tijd heeft. “Het is iets makkelijker te plannen allemaal, ook de vakanties. Ik kan nu eerder zeggen: ‘Ik ben er niet.‘”

Hoe is zijn band met de RTL-sterren nu? “Iedereen loopt achteruit mijn kamer uit. Ze zeggen ook: ‘We kennen elkaar al best lang en nu ben je ineens mijn baas.’ Als je met elkaar aan tafel zit, gaat het eigenlijk vanzelf.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen