Peter heeft opvolgers gevonden voor zijn RTL-shows

Geplaatst op do 04 jul 2019 om 9:50

Peter van der Vorst heeft voor al zijn programma’s bij RTL 4 een opvolger geworden. Van één daarvan verklapt hij al de naam: Ewout Genemans gaat Verslaafd presenteren. Dat heeft hij woensdag gezegd in RTL Boulevard. Van der Vorst is de tv-directeur van RTL geworden en daarom besloot hij al zijn presentatieklussen neer te leggen, waaronder Verslaafd. “Ik presenteer zelf nog de helft van het aantal afleveringen en Ewout Genemans neemt de andere helft voor zijn rekening.

Ook zijn trouwprogramma keert terug. “Married At First Sight keert ook terug met iemand anders, maar ik ga lekker nog niet zeggen met wie.

En hoe zit het met Van der Vorst Ziet Sterren? “Er komt weer een nieuw interviewportrettenprogramma. Ik weet ook al met wie. De persoon die dat gaat doen moet ook echt zijn of haar eigen stempel daarop drukken.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade speculeerde aansluitend over de presentatie. Hij noemde daarbij de namen van Caroline Tensen en Marieke Elsinga.

Het RTL-baas zijn bevalt Van der Vorst goed. Ook omdat hij iets meer vrije tijd heeft. “Het is iets makkelijker te plannen allemaal, ook de vakanties. Ik kan nu eerder zeggen: ‘Ik ben er niet.‘”

Hoe is zijn band met de RTL-sterren nu? “Iedereen loopt achteruit mijn kamer uit. Ze zeggen ook: ‘We kennen elkaar al best lang en nu ben je ineens mijn baas.’ Als je met elkaar aan tafel zit, gaat het eigenlijk vanzelf.”

Foto: RTL
17 Reacties op “Peter heeft opvolgers gevonden voor zijn RTL-shows”


 1. Rollins

  Goed nieuws! En een fantastische reden om ook nu weer niet te kijken.

 2. #NPO kijker#

  Flopperdeflop

 3. Bart

  Ewout bij Verslaafd een hoed keuze
  Caroline Tensen zal bijna zeker wel Mafs gaan doen
  Aran Bade zelf is een van de namen die genoemd word voor …… en de (ziet) Sterren.

 4. Sky

  Nee, dat ga je toch niet menen, Peter. Niet Ewout Genemans alsjeblieft! Die jongen heeft geen inlevingsvermogen. Verslaafd is een programma wat veel zorg en aandacht vraagt dat kan Ewout Genemans nooit dragen. Die jongen komt zo knullig en ongeïnteresseerd over. Jammer.

 5. Paut Pielusma

  Serieus bedoelde programma’s bij RTL moet je niet al te serieus nemen: kan het zo de container in, het is tevens zonde van de tijd en zonde van de stroom.

 6. Ron

  Nou dat zullen geen schokkende namen worden, wordt allemaal in eigen huis opgelost ga ik vanuit.

 7. Tikkie

  Ewout Genemans is zelf verslaafd toch?

 8. Lieke van Lexmond Lover

  Lieke van Lexmond zoekt sterren lijkt me wel logisch, deze meid kan echt alles en ziet er goed uit

 9. Alex

  Ewout, zo sensatie belust, een programma als Verslaafd maken.
  Dat gaat een vies randje krijgen.

 10. Marloes

  Caroline tensen gaat married presenteren en Paul de leeuw gaat wekelijks bij iemand koken met bekende Nederlanders en dan dan samen opeten met de bekende Nederlander en zijn familie

 11. Mick

  Jensen USA was toch veel leuker dan Van der Vorst Ziet Sterren.

 12. José V.

  Ewout, dat is toch die jongen die zijn personeel bij No Pictures Please vaak niet of veel te laat uitbetaalde?

 13. Coca Cola

  Ik had het sterke vermoeden dat Aran iets meer wist. Die grapjes tussen Peter en hem, het leek erop dat Aran zélf één van de programma’s krijgt, maar dat nog niet mag vertellen.

  Ik ken die gozer niet goed genoeg om te zeggen dat hij iets wel of niet zou kunnen.

  Caroline Tensen lijkt mij niet, die doet al verschillende dingen en uik denk niet dat die nog veel tijd over heeft, zelfde geldt voor Chantal.

  Mijn gok: Aran zoekt sterren en Jamai of Lieke op Married….

 14. martijn

  ewout ik zet alles in scene genemans…….?

 15. echt waar

  ik denk dat art het gaat presenteren lijkt me zeer geschikt

 16. Kijkcijfers

  Irene Moors op Married at first sight.

 17. BRAAK

  Ewout Geenmans, zucht!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.