Overdosis Bram Krikke, duikt ook al op in Slimste Mens

Het volgende radiotalent met een tv-verslaving is opgestaan: Bram Krikke. Sinds hij in januari de Zilveren RadioSter won is zijn ster rijzende en daar maakt hij graag gebruik van. Hij zegt zo’n beetje ja tegen élke schnabbel op televisie. Op dit moment is hij te zien in twee tv-programma’s, Celebrity Call Centre op NPO 3 en Zomer Met Art op RTL 4, hij werkt aan een programma voor omroep PowNed én hij duikt over twee weken op als kandidaat in de seizoenspremière van tv-hit De Slimste Mens.

De dj van SLAM strijdt in de seizoensopener van De Slimste Mens op maandag 15 juli tegen RamBam-presentatrice Sophie Frankenmolen en Taarten van Abel-presentator Siemon de Jong.

De complete gastenlijst van dit seizoen houdt KRO-NCRV nog even geheim, maar wel licht de omroep alvast een tipje van de sluier op. Zo doen onder meer Eerste Kamerlid Mei Li Vos, zanger Paul de Munnik, programmamaker Danny Ghosen, ANWB-filelezer Heleen de Geest en cabaretier Kees van Amstel mee.

De Slimste Mens begon in de zomer van 2012 bij de publieke omroep. Ook deze zomer zal de quiz weer dagelijks om 20.25 uur te zien zijn op NPO 2.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen