Kritiek op Zomer met Art vanwege promotie lachgas

De RTL 4-talkshow Zomer met Art kreeg dinsdagavond flink wat kritiek over zich heen, omdat lachgasdealer Deniz Üresin in het programma de ruimte kreeg om zijn webshop Ufogas.nl te promoten. Dat is te volgen op sociale media. Presentator Art Rooijakkers sprak aan tafel met een arts die waarschuwt voor de gevaren aan lachgas. Ondertussen zat de lachgasdealer aan de lopende band ballonnetjes vol te pompen. Hij claimt dat je prima veertig balonnen per dag kunt consumeren.

Lila begrijpt niets van de keuze van Rooijakkers en zijn team. “Middelengebruik op televisie, lachgas i.c.m alcohol, belachelijk dat men dit heeft toegestaan.

Tafeldame Katja Schuurman liet blijken dat ze tégen een verbod op lachgas is. Kijker Hans: “Ik dacht: laat ik nu ook eens kijken naar dit programma maar ben snel weggezapt na het oerdomme onderwerp over lachgas. Wie geeft er zo’n debiel een podium. En dan die opmerking van Katja Schuurman. Niet gek dat het een flop is.

Paulus ergert zich aan dit soort tv. “En morgen in de uitzending een verslaafde tiener die zich volspuit met drugs aan tafel bij Zomer met Art. Bizar.

Hans: “Onbegrijpelijk dat zo een kansparel een bedrijf om lachgas op straat te verkopen reclame mag maken op tv. Als het een echte Nederlander was geweest hadden ze hem al opgepakt.

Weer iemand anders: “Zo blij dat Zomer met Art bijna 0 kijkers heeft, wat een wanvertoning. Een lachgasjunk tegenover een respectvolle arts. Katja Schuurman giechelt alsof ze zelf net heeft gezogen aan zo’n ballon. Art grijpt niet in. Wat een kul TV. Ik ga slapen en dromen dat dit een boze droom was.

En Monique: “Dít is toch een uitgesproken zielig en hersenloos figuur!? Waarom gaat deze arts nog in discussie met deze domme gast die slurpend aan de lachgas aan tafel intelligent probeert te doen! Duidelijk gevalletje afgenomen hersenmassa.

U kunt het item hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen