Jan Versteegh verklaart bij Pauw floppen van 6 Inside

Jan Versteegh zat woensdag aan tafel bij Pauw om te praten over het feestelijke nieuws dat hij de nieuwe presentator van Lingo wordt, maar liet zich ook uit over het floppen van 6 Inside. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Pauw begon vanwege het vrouwenvoetbal pas om half één ’s nachts, maar had middenin de nacht nog vijf keer zo veel kijkers als 6 Inside op een goede avond. Gastheer Jeroen Pauw wilde van Versteegh graag weten hoe hij tegen het floppen van de show aankijkt.

Het is wat het is, aldus Versteegh. “Er is door een heleboel mensen die er ook geld mee verdienen heel veel over gezegd en geschreven al. Ik denk dat er niet één aanwijsbare reden is, maar ik denk wel dat er een aantal dingen anders hadden gemoeten.”

Wat is er fout gegaan? “Ik denk dat we niet zo hoog van de toren hadden moeten blazen in het begin, ik denk dat we ons hadden moeten beseffen dat het lastig is om de kijker los te weken van bijvoorbeeld RTL Boulevard en je echt met iets anders moet komen. Het heeft niet gewerkt en dat om heel veel redenen.”

Versteegh gaat nu Lingo presenteren, maar wat gaat Albert Verlinde eigenlijk doen? Hij heeft op Radio Veronica gezegd: “Er is echt nog helemaal niets bekend. Ik ga met SBS 6 zitten, want ik heb nog een contract tot eind volgend jaar, en we gaan kijken hoe we daar invulling aan kunnen geven met elkaar.”

Ik denk dat ik een heel leuk idee heb, dus dat ga ik maar eens neerleggen. Wat het is? Dat ga ik niet vertellen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen