Jan Versteegh: ‘Nance Coolen is niet zo blij met mij’

SBS 6 heeft een hoop presentatoren een screentest laten doen voor de presentatie van Lingo. Naast Jan Versteegh, die de klus uiteindelijk heeft gekregen, deed ook de werkloze presentatrice Nance Coolen auditie. Zij hoopte er vurig op dat ze haar vroegere spelshow terug zou krijgen, maar dat is niet gelukt. In de media gaf ze al eerlijk toe het graag zelf gedaan te hebben en ook Versteegh heeft dat gehoord: “Die vond het niet zo leuk dat ik het geworden was. Die had het liever zelf gedaan.

De screentest van Versteegh verliep erg goed, vertelde hij woensdagavond in Pauw. “Ik heb natuurlijk een screentest moeten doen voor het programma en stond zelf ook meteen te spelen. Dat is de kracht van Lingo: je wil meteen meedoen.

Wie is Versteeghs favoriete oud-presentator van Lingo? “Lucille Werner. Ik vond haar mix van met de kandidaten spelen en af en toe een venijnig plaagstootje uitdelen ongekend. Ik wil het niet precies zoals Lucille doen, maar ik denk wel dat je af en toe een kandidaat op zijn plek zou moeten kunnen zetten.

Werners rechterhand JP keert wél terug. “Lingo zonder J.P. is geen Lingo. Hij is er absoluut bij.”

Hoe laat komt Lingo straks op zender? “Dat is nog een groot mysterie, maar het komt in de vooravond van SBS 6.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen