Glamour excuseert zich voor rokende StukTV-ster

Geplaatst op Thu 04 Jul 2019 om 14:00

Anke de Jong, de hoofdredacteur van Glamour, begrijpt dat het geen goed signaal is dat een van de sterren van StukTV rookt op een foto die deze maand te zien is in het blad. Dat heeft ze woensdagavond gezegd in Shownieuws. De Jong heeft de jongens van StukTV naar Zuid-Frankrijk laten vliegen voor een fotoreportage. Op één van de foto’s rookt Stefan Jurriens een sigaret. En dat terwijl ze rolmodellen zijn voor de jeugd, klonk het. De Jong daarop: “Pak me maar aan, het mag, het mag.”

De Jong excuseert zich. “Weet je wat het is? Deze jongens zijn natuurlijk niet modellen, dus wat we doen op zo’n shoot is dat we heel veel onbewaakte momenten pakken en daar is dit dan een foto van.”

Er is voor gekozen om de rookfoto gewoon te gebruiken. “We vonden die foto heel tof. Wat ik er wel bij moet zeggen: Stefan was best wel nerveus en hij was gewoon de hele dag aan het paffen.”

Het is een beetje wat het is, maar ik wil natuurlijk wel zeggen dat ik mega anti-roken ben. Dat zijn we ook met Glamour, maar we vonden de foto toch te tof.”

StukTV is sinds vorig jaar onderdeel van Talpa Network, het bedrijf van John de Mol.

 

Foto: SBS
28 Reacties op “Glamour excuseert zich voor rokende StukTV-ster”


 1. Sven L.

  Ik ga ook even roken.

 2. Kriep

  Geef deze stukken s t r o n t toch geen aandacht, jeeezus!!!

 3. Mick

  Boeien. Alsof kinderen écht gaan roken omdat een ander dat doet, alleen zwakzinnige kinderen doen dat, daar mis je toch niets aan.

 4. Mediaatje

  please:
  DONDER OP MET POLITIEK CORRECTE WIJVEN
  JE HOEFT NERGENS JE EXCUSES VOOR AAN TE BIEDEN.
  we leven namelijk in Nederland.

 5. Elm

  Stuktv.. Volwassen mannen die zich gedragen als 14 jarige jochies… kansloos

 6. M

  Mick pardon?????
  Dat is JUIST de reden dat pubers gaan roken!!

 7. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat mega fout en kansloos weer.
  En wat Elm zegt.
  Sneu-tv op z’n fragielst.

 8. Kird

  Je mag ook al niet meer roken rond een voetbalveld

  Want stel je eens voor dat rennende kinderen last van jouw rook hebben
  Of erger nog
  Gaan lopen roken tijdens het voetbal ???

  Go d samme wat een triestheid allemaal zeg

  Nederland heerlijk vrij in alles behalve een vrije wil mogen hebben

 9. Roger

  Wat een zouteloos gezeik om niets.

 10. Coca Cola

  Stuk TV; jonge mannen die nu al last hebben van hun mid-life-crisis.

  Maar over dat roken, kom op zeg! Een foto met een peuk is dat nou écht zo erg? Als mijn vrouw een abo op dit blad had, zou zehet nu opzeggen,. Wat een betutteling en truttig gedoe zeg!

 11. Henk

  Much ado about nothing (Shakespeare)

 12. Anti-EU

  Nederland is gek geworden.

 13. Marq

  Maar een glas alcohol mag wel.laten ze daar dan ook mee kappen.en er maar volop reclame voor maken.ik weet dat roken slecht is…..maar alcohol is net zo slecht.nou….ik steek er nog maar 1tje op.

 14. Kriep

  Aan alle rokers: GA. ES. DEAUD.!!!!

 15. Pro Du Cent

  Roken mag best…. anders gaat Yarden zeker failliet, want waar rook is, is vast een crematoriumvuur…

 16. HJ

  Gaan we nu ook al die kant op??? Please! Doe normaal. Laat iemand lekker roken, zolang hij/zij het maar doet waar anderen er geen last van hebben. Zelf loop ik liever geen kanker op. 😉

 17. Noëlla

  Net als Ponkers en gierige gasten is het kanaal van StukTV ook op z’n retour.

 18. Bart

  @Noëlla Sterker nog, het is eigenlijk nooit echt iets geweest. Ze zijn gewoon filmpjes gaan maken en dat werd gek genoeg een tijdje leuk gevonden door kinderen. De hype raakt al weer een beetje over alleen nu gaan allerlei tv producenten, zendergroepen en de deze en andere vlogger zelf geloven dat het wel echt heel goed is. Pinkers, Stuktv, Dylan H, Enzo, Anna N, Monika Geuze, Gaby Blazer, Kay Gorgels en noem ze allemaal maar op die hebben helemaal 0 talent om iets op tv, radio, online of überhaupt in de media te doen.

 19. Sjoukefia Oosthavenkercken

  Best lastig voor die jongen. Moet rolmodel spelen voor de jeugd, maar is blijkbaar ook verslaafd aan roken. Dat gaat niet goed samen.

  Hoe dan ook, de jongeren van tegenwoordig zijn gelukkig veel slimmer dan vroeger, want toen rookte iedereen. Tegenwoordig zie je alleen nog bejaarden met een peuk.

 20. zware van nelle

  ik steek er weer lekker eentje op, van mac donalds word je ook ziek en dood en dik verslaafd.
  roken is wolken van genot

 21. Zk

  Ik zie de laatste tijd weer steeds meer pubers roken… Gaaf!

 22. Wallie Waterhoofd

  Nog nooit gehoord van het blad Glamour of van StukTV. Wel fijn om te weten dat ze politiek correct zijn.

 23. Wilco

  Haha, wauw. Mensen hier weten niet eens wat StukTV is, maar ze hebben er wel een mening over. Zoek het eerst uit voordat je je mening over hun geeft, misschien snap je dan dat het echt goede content is die ze maken. En dat Giel de Winter (baas van StukTV) niet op zijn mondje is gevallen. Zij maken nog betere content dan al die pauper zenders op tv, zoals RTL 4 of SBS 6. Is allemaal herhaalde zooi of kwalitatief slechte programma’s. Ik ben geen fanboy van StukTV, maar ik probeer mensen wel duidelijk te maken dat het niet zomaar 3 gasten zijn die zomaar ‘kinderachtige’ dingen doen. Het komt misschien voor de wat oudere generatie over alsof het kinderachtig is, maar dan moet je eens naar de series kijken, dan trek je je antwoord snel terug. Neem ik aan. Begrijp gewoon dat het op YouTube gebied het beste kanaal is met het beste content. Nog beter dan tv, vind ik. Maar ach ja, ieder zo zijn voorkeur. De een kijkt liever naar die verschikkelijke pauper programma’s op tv die al voor de miljardste keer worden uitgezonden, waar geen hol meer aan is, en de ander kijkt naar StukTV. Gegroet.

 24. Asllani

  Wilco, kus m’n milco!

 25. Joop55

  StukTV, zoveelste promotietooltje van Talpa.

 26. Isa

  Joee ik krijg nu zin om te roken. Ga ik gelijk ff doen

  Gr isa, 15

 27. BRAAK

  Yarden zijn oplichters, we zaten met 5 man in een enorme aula, die oplichter van Yarden had niet verteld dat er ook kleine kamers waren voor kleine gezelschappen waren, tuig!!

 28. tollenz

  Joh van leven ga je dood. Dat pc gemekker overal..
  Die bloedjes van kinderen gaan zo snel als ze een kans zien toch wel dingen probleren daar hebben ze geen voorbeeld voor nodig.
  Beter letten ouders daarop dan “tv sterren” en/of “deskundigen”.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.