Glamour excuseert zich voor rokende StukTV-ster

Anke de Jong, de hoofdredacteur van Glamour, begrijpt dat het geen goed signaal is dat een van de sterren van StukTV rookt op een foto die deze maand te zien is in het blad. Dat heeft ze woensdagavond gezegd in Shownieuws. De Jong heeft de jongens van StukTV naar Zuid-Frankrijk laten vliegen voor een fotoreportage. Op één van de foto’s rookt Stefan Jurriens een sigaret. En dat terwijl ze rolmodellen zijn voor de jeugd, klonk het. De Jong daarop: “Pak me maar aan, het mag, het mag.”

De Jong excuseert zich. “Weet je wat het is? Deze jongens zijn natuurlijk niet modellen, dus wat we doen op zo’n shoot is dat we heel veel onbewaakte momenten pakken en daar is dit dan een foto van.”

Er is voor gekozen om de rookfoto gewoon te gebruiken. “We vonden die foto heel tof. Wat ik er wel bij moet zeggen: Stefan was best wel nerveus en hij was gewoon de hele dag aan het paffen.”

Het is een beetje wat het is, maar ik wil natuurlijk wel zeggen dat ik mega anti-roken ben. Dat zijn we ook met Glamour, maar we vonden de foto toch te tof.”

StukTV is sinds vorig jaar onderdeel van Talpa Network, het bedrijf van John de Mol.

 

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen