Eerste SBS 6-show Wendy van Dijk is Flirty Dancing

Het eerste programma dat Wendy van Dijk op SBS 6 gaat presenteren is Flirty Dancing. In deze show leren singles elkaar kennen op de dansvloer. Dat is donderdag bevestigd aan RTL Boulevard. Voor de camera wilde Van Dijk er nog niet te veel over zeggen, maar achteraf kreeg de showrubriek het nieuws bevestigd. “Het heeft te maken met dansen. Het wordt het allereerste programma voor mij op SBS 6 en ik ben er in elk geval heel blij mee“, was het enige dat de tv-ster kwijt wilde.

Boulevard sprak met Van Dijk op de set van Superkids, dat ze samen met Johnny de Mol presenteert. Vroeger deden ze de show op RTL 4, nu op SBS 6. “Het voelt natuurlijk eigenlijk helemaal niet anders, behalve dat het zometeen op een andere zender te zien is.”

Daar zit het verschil in, aldus Van Dijk. “Maar in productie of in de samenwerking merk ik dat verschil natuurlijk niet.”

De Mol: “Het is inderdaad alleen een ander logootje.”

Naast Flirty Dancing en Superkids gaat ze samen met Jandino Asporaat Dance Dance Dance presenteren, ook een vroegere RTL 4-show.

Hoe gaat het eigenlijk met haar huwelijkscrisis met Erland Galjaard? Die vraag leverde een ongemakkelijk tv-moment op. “Ja, het gaat goed“, is het enige dat ze kwijt wilde.

Lees ook: SBS 6 haalt Flirty Dancing naar Nederland (2 april)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen