Daniël Verlaan vindt Shownieuws hypocriete bende

Daniël Verlaan vindt de mensen van Shownieuws behoorlijk hypocriet. Nadat het SBS 6-programma eerder zijn geloofwaardigheid in twijfel trok – sterker nog: hij werd neergezet als fantast – wordt hij nu weer opgevoerd als tech-expert. Dat meldt de sterjournalist van RTL Nieuws op Twitter. Verlaan is kritisch over de populaire FaceApp, die in Russische handen is, en maakt daarmee nieuws. Shownieuws citeert zijn twitterberichten hierover en voert hem nu op als ’tech-expert’.

Merkwaardig, vindt Verlaan. “Lol. Shownieuws, de partij die me voorloog, naaide en mijn kennis en integriteit als journalist in twijfel trok, voert me ineens op als ’tech-expert’.

Heeft Shownieuws dan misschien geleerd van hun domme fout? “Ik heb nooit een excuus of reactie gekregen. Dit is niet leren van, dit is gewoon mijn tweet copy/pasten omdat hij veel werd geretweet.

Verlaan wijst op de beelden van toen, waarin een ‘roddelguy van Shownieuws’ zijn integriteit in twijfel trekt (zie onderstaand). “Never forget.

De RTL-journalist heeft besloten om Shownieuws nooit meer te woord te staan. Overigens is hij ook kritisch over het gebrek aan technische kennis op de redactie van RTL Boulevard.

Lees ook: Shownieuws zet RTL’s Daniël Verlaan neer als leugenaar (17 december 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen