Café Hendriks & Genee mag verder van John de Mol

Er komt een tweede seizoen van Café Hendriks & Genee. Het programma is vanaf zondag 27 oktober weer op zender, waarschijnlijk bij Veronica. Dat heeft Wilfred Genee gisteren bekendgemaakt in de seizoensafsluiter. Café Hendriks & Genee was geen kijkcijferhit – de finale trok 220.000 kijkers (5,2 procent) – maar wel was het programma spraakmakend. In de laatste aflevering lieten Genee en Hélène Hendriks zichzelf afkraken door gasten Angela de Jong en Johan Derksen.

De Jong sprak Hendriks rechtstreeks aan. “Ik denk niet dat dit zeg maar echt iets is waar jouw hart ligt. Zeker naast Wilfred vind ik het een heel oneerlijke strijd voor jou.”

Hendriks: “Ik snap wel wat je bedoelt, want Wilfred is natuurlijk een stuk verder in interviewen. Aan de andere kant: je kunt het ook tijd geven. Natuurlijk ligt mijn hart bij sport, maar je moet soms ook eens iets anders proberen.”

Derksen: “Neem nou van mij aan: jullie zijn wel degelijk een duo met potentie. Maar ik ben hier nou vandaag en ik wist niet dat het live nog erger was dan op televisie. Jullie worden genekt door alle franje in het programma. Kijk, Willibrord vind ik een leuke man, maar het voegt niks toe. Die twee sidekicks zijn top op de radio, maar hier hebben ze eigenlijk geen functie.

Frits Barend: “Ik ben het met Johan eens. Jullie hebben dit allemaal niet nodig.

’s Avonds liet Genee aan Shownieuws weten erg blij te zijn dat ze verder mogen van John de Mol. “Het is wel leuk. In die zes keer hebben we echt wel kunnen bouwen en ik geloof echt wel dat het nog veel beter kan worden tussen ons tweeën. Sommige mensen hebben het altijd over de tierelantijnen, maar daar moet je gewoon een beetje aan wennen. Het wordt hartstikke leuk straks.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen