BN’ers getuige van eigen begrafenis in SBS 6-show

Geplaatst op do 04 jul 2019 om 10:15

SBS 6 kondigt voor de tweede dag op rij een programma aan dat in 2020 het levenslicht ziet. Ging het gisteren om een tv-show met honderdplussers, vandaag gaat het om een nieuw BN’er-programma. Dat heeft de zender laten weten. De nieuwe Talpa Producties-show Laat Je Niet Kisten! gaat elke aflevering over de ‘begrafenis’ van een andere bekende Nederlander. “Gelukkig is degene die herdacht wordt, gewoon nog springlevend achter de schermen aanwezig: hij krijgt alles mee.”

De presentator van dienst, waarvan de naam nu nog onbekend is, leidt deze unieke dienst die tot in de puntjes is voorbereid. “En wel door twee van de meest dierbare vrienden of familieleden van de BN’er. Zij hebben alles geregeld en uitgezocht: van de rouwkaart en de kist tot de aankleding, de muziek en de grafsteen met tekst.”

De BN’er zelf zit gedurende de dienst in een aparte ruimte van waaruit hij alles tot in detail kan zien en horen. “Wat vindt hij van de muziekkeuze? Hoe reageert hij op hetgeen er over hem gezegd wordt? Niet alleen in de speeches, maar ook na afloop tijdens de koffie en cake.”

Humor heeft een belangrijke rol in de show. “Er is plek voor de mooie en goede verhalen over hem, maar ook de lachwekkende verhalen en gênante anekdotes komen aan bod. Het mag dan een begrafenis zijn, er moet wél gelachen worden!

De diepere laag van het programma heeft te maken met zelfreflectie. “Gedurende de aflevering zien we wat deze ervaring met de BN’er doet. Komt hij tot nieuwe inzichten? Maakt hij binnenkort meer tijd vrij voor belangrijke dingen, zoals zijn gezin – of zijn vrienden? Of komt hij erachter dat hij helemaal niets anders had willen doen, dat hij al een geweldig leven heeft?

Laat Je Niet Kisten begint in 2020 op SBS 6.

Foto: SBS
48 Reacties op “BN’ers getuige van eigen begrafenis in SBS 6-show”


 1. Jos

  Doe normaal. Wat een armoe.

 2. Goudendraakje

  Wéér een show met BN’ers… en wie zit in hemelsnaam op dit format te wachten!?

 3. Mart

  Echt jonge, wat zijn dit van debiele programma’s

 4. Chantal

  Geweldig!
  Na deze reeks, natuurlijk wéér een flop, kan men getuige zijn van de begrafenis van Talpa Network.

 5. robb

  Daarom hebben we een sterk npo nodig.

 6. Pro Du Cent

  Was de proefuitzending gemaakt met de uiterst humoristische heer Gordon of hebben ze het groots aangepakt door te experimenteren met de makers van dat 6 uur programma… (hoe heette het ook alweer?)

 7. n

  Hopelijk met Gordon en dan een lege rouwzaal.

 8. Gwendolyn

  Ieuw.

 9. Tinie Parkiet

  Wanneer mogen we SBS6 ten grave dragen?

 10. Zonder Naam

  Daar moeten wat borreltjes doorheen gegaan zijn, alvorens dit te bedenken.

 11. W.Churchill

  And let’s not burn SBS6 in effigy just yet.

 12. Jan

  Wel apart, controversieel. Dus het programma zal wel veel exposure krijgen.

 13. Alex

  Wtf…

 14. Pieter

  Van mij mag Gordon dan wel als eerste… En laat hem dan voor dood op tv…

 15. Ron

  Wat een ziek programma format is dat zeg. En met dit soort pulp willen ze 6 naar een hoger plan trekken? Kansloos….

 16. jahaha

  John!
  Nederland is het helemaal zat om die zogenaamde BN-ers elke keer weer hun zakken zien te vullen, snap je het nu nog steeds niet? de kloof tussen de gewone man en de idioten wordt steeds groter!!!

 17. MarkoV

  Wat een rampzalig en onzalig idee! Fijn dat copy-paste-Talpa nog wat in de oude nox doos had liggen.

 18. Theo Meijer

  Man man man, wie zit hier op te wachten? En weer met BN-ers ( = ongetalenteerde publieksgeile Sjonnies en Anita’s). Wat volgt hierna? De open-kist-crematie van BN-ers?

 19. Anita

  @Theo Meijer
  Thu 04 Jul 2019 om 10:59

  Wil jij even heel snel je bek houden!?

 20. René

  Leuke reacties weer! STELLETJE ZURE TRIESTE FIGUREN HIER! Is er dan echt niets waar jullie een beetje normaal op kunnen reageren? Mijn wc ruikt beter dan deze site. Wat een depressieve levens moeten jullie allemaal hebben. Ga eens iets zinnigs doen met jullie leven!

 21. Anita

  @René
  Thu 04 Jul 2019 om 11:03

  Ik veeg m’n reet met je af.

 22. qwerty

  Beetje spotten met de dood, ik hoop dat Karma je komt halen…

 23. John

  Smakeloos.

 24. pleb

  Hahaha he racingweirdo dit wordt vast ook een groot succes he? Sbs-knuffelaar hahahah

 25. Goor Joling

  Dit hadden we laatst toch al met Rene Froger bij Bert van Leeuwen?

 26. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Ik heb hier maar een woord voor: walgelijk. Die BNers doen echt alles om maar op de tv te komen.

 27. Ben

  Hebben ze in België jaren geleden gedaan met Een Laatste Groet. Overigens was Paul de Leeuw toen ook één van de personen die begraven werd, benieuwd of hij ook hier ook in verschijnt.

 28. RichardvdA

  GESTOORD!

 29. west*

  John de Mol komt gezien zijn leeftijd vermeend ook binnenkort als deelnemer van het programma. Leuk dat je personeel dit verzint terwijl dit op je baas van toepassing is. Dit allemaal zei mijn nichtje vandaag.
  Ik ben het er mee eens.

 30. Bert

  Walgelijk en alweer BNérs, kap daar mee!!!

 31. peter

  Echt? Is dit een tv programma? Je krijgt toch zo langzamerhand de tranen in de ogen van wat ze bij SBS elke keer bedenken. Hoe armoedig kun je het bedenken. Ze krijgen de één na de andere flop voor hun kiezen. Zitten daar nu echt geen mensen die verstand hebben van de hedendaagse televisie?
  Je zou je toch doodschamen als je zegt dat je bij Talpa werkt? Volgens mij wordt je dan keihard uitgelachen. Een tv programma met bekende Nederlanders die een begrafenis nadoen, hahahahahahah.

 32. Machteld

  Dit is toch gewoon gejat van het Vlaamse Een Laatste Groet? Enfin, iedereen is denk ik wel eens nieuwsgierig naar die dag, wie er op komt dagen, wat er over je gezegd wordt, etc. Ik vind het persoonlijk wat luguber, zo’n tv-programma. Het is bijna de goden verzoeken, zeg maar. En als het gaat omdat je wil weten wie je vrienden zijn op zo’n gebeurtenis: vrienden zijn mensen die tijdens je leven tegen je zeggen wat anderen na je dood vertellen. Dus succes.

 33. Bart

  Nou René Oosterman goed bezig hoor! Daar komt je volgende flop al aan!

 34. peter

  @ Machteld,
  Je denkt toch echt niet dat dit een serieus programma is. Het is SBS he? Alles wordt gescript en is dus allemaal fake.

 35. Danielle

  Respectloos!!!

 36. By the way

  Wie verzint dit?

 37. Yumi

  Iets voor Sylvie?

 38. Pol

  Het wordt tijd dat ziggo en al die andere providers eens met een keuzen pakket komen dan je in ieder geval voor die bagger zender van de b.v de Mol een andere zender nemen voor je poen.

 39. Verschrikkelijk wat en niveau

  Bij Talpa zitten onder leiding van de Grote M mensen die allemaal de weg kwijt zijn en
  zich laten manipuleren door de grote Leider.

  Wie verzint deze bagger. Gruwelijk. Maar ja het is weer een flopperde flop programma in een lange serie van onsmakelijke programma.

 40. Guttegut

  Kunnen ze SBS6 niet gelijk zelf afleggen?

 41. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Hoe ziek is dit?
  We zeggen het niet vaak maar wtf bezielt die programmamakers bij Talpa om met zo’n onderwerp op de proppen te komen. Gatver. En dan ook weer die stal met wannabe’s opengezet. Dit is voorbij ons voorstellingsvermogen.
  En verder zijn wij in de Petteflet volkomen verknipte tokkies met weinig wensen op het tvgebeuren, edoch, dit is gewoon een ziek plannetje en zonde van de tijd.
  Tell Sell moet terug op de buis. En wel nu. Ongelofelijk Jim, dit produkt is werkelijk fan-tááás-tisch.. En zo meer.

 42. n

  Dit is een jaar of tien geleden bij 3Lab gedaan. Wordt met BN’ers ondragelijk vanwege dat ze alleen positieve verhalen willen horen.

 43. Lieke van Lexmond Lover

  waarom niet sterrenslag met bn-ers terug?

 44. bastiaan

  RTL & SBS storten het ene naar het andere bagger programma over de eventuele kijker uit.. En weer met die zogenaamde BN’ers…

 45. Gob Reus

  Serieus, dus je laat Marco en Erland, komen en dan krijg je dit? Goeie investering. Man, man, man, daar word ik niet vrolijk van.

 46. iemand

  ‘Sterven met de sterren!’

  Dacht ik na het lezen van de titel, maar het is dus ‘laat je niet kisten!’ geworden.

  Format is weer te belachelijk om er ook maar op in te gaan, dus laat maar verder.

 47. Bakellende

  “In Vuur En Vlam”
  “In Zak En As”
  Zomaar wat formats. Gratis.

 48. aammehoela

  Walgelijk, walgelijk en hopelijk daarom de grootste flopperdeflop aller tijden. Mijn God, wat een baggeridee om dit te gaan bedenken. Verschrikkelijk!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.